viernes, 11 de marzo de 2016

JORNADA 10 #LigaEba GRUP C-1 TÍTOL i C-2 PERMANÈNCIA EMOCIÓ AL MÀXIM



LLIGA EBA 2.015-2.016.
SEGONA FASE.


GRUP C-1 TÍTOL

JORNADA 10.

5-6 MARÇ.

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
18.00
Les Comes
PHYSIC CB IGUALADA

CB. CORNELLA


74-69
Dissabte
18.30
Fum d’Estampa
COLLBLANC LA
TORRASSA 

JAC SANTS

84-67
Diumenge
12.45
Nou Pavelló del Centre
TORRONS VICENÇ CB L’HOSPITALET

MULTIOPTICAS SALT

84-71
Diumenge
18.00
Joan Carles Navarro
CIUTAT DE LES ROSES CBS
RECANVIS GAUDI MOLLET
77-65
Diumenge
18.15
Can Vinader
BBA. CASTELLDEFELS
CB QUART GERMANS CRUZ

48-64


DOS PARTITS  EN DISSABTE.

·         A les Comes l’Igualada rebia la visita del Cornellà els de l’Anoia una victòria els aproparia als llocs de privilegi  i els visitants classificats en la darrera jornada buscaràn el primer triomf. Partit mol igualat que no es va decidir fins al darrer quart on els locals varen donar la volta al marcador, jugadors destacats el visitant Rangel Ramírez amb 21 punts i el local Eduard  Burgès amb 22 de valoració.

·         El Collblanc rebi la visita del Jac, actualment quart classificat, partit entre dos equips aspirants als primers llocs, i amb constants alternances en el marcador i que no es va decidir fins als minuts finals, on va destacar el local Lluís Jacas amb 19 punts i 23 de valoració.
 
TRES PARTITS  EN DIUMENGE.

·         El líder indiscutible i encara invicte Hospitalet rebia al Salt l’equip revelació que no te res a perdre i molt a guanyar i que tot i agafar avantatge al primer quart, la reacció dels riberencs va deixar les coses en el seu lloc, en un partit on varen destacar el visitant Xavi Torrent amb 18 punts i el local Eduard Arqués amb 22 de valoració.

·         A Sant Feliu el CBS, amb aspiracions d’estar entre els tres primers s’enfrontaba al Mollet que després d’una gran primera fase te que recuperar la seva millor versió si vol aspirar als tres primers llocs, dons els vallessans no es retroben a ells mateixos, tot i l’esforç que varen fer davant del bon joc dels de San Feliu,  anotant cinc punts al darrer quart no es pot anar en lloc, tot i la bona actuació del seu base Xavi Costa 18 punts i 19 de valoració.

·         El Castelldefels rebrà la visita d’un dels aspirants a la part alta el Quart, que ha recuperat la seva millor forma i tot i l’oposició local durant trenta minuts en el tram final varen decidir el partit on destacaren els locals Jaume Torres 11 punts i David Àvila 14 de valoració.

GRUP C-2 PERMANÈNCIA

JORNADA 10.

5-6 MARÇ.
JORNADA 9.

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
17.00
Pavelló Carrer Jardí
SABADELL SANT NICOLAU

GRUPO JUANEDA MIRAMAR

90-79
Dissabte
20.00
Poliesportiu Municipal
VIVE EL MASNOU

PARDINYES LLEIDA

60-73
Diumenge
12.30
Ses Canaletes
MENORCA
TALAIOTICA CCCE SANT LLUIS

BC MORABANC ANDORRA

52-71
Diumenge
18.00
Can Serra
BARICENTRO BARBERRÀ

BC MARTORELL SOLVIN
81-65
Diumenge
18.00
Fons de Les Creus
ARENYS BASQUET- JOVENTUT
CB. CASTELLBISBAL

54-72


DOS PARTITS  EN DISSABTE.

·         A Sabadell  Sant Nicolau vs Grupo Juaneda, líder de grup,  un equip que podria haver estat a la C-1, per tant papereta difícil pels locals que necessitaben el triomf sinó es volien complicar la permanència. Victòria local en un gran partit molt igualat fins al minut 15, però que apartir d’aquell moment els sabadellencs varen superar al seu rival arribant al principi del darrer quart amb diferencies de 20 punts, reacció dels illencs que varen reduir el desavantatge fins als 6 punts, però els locals varen superar la pressió i es varen adjudicar el partit, jugadors destacats els locals Guim Expósito amb 26 punts i Keith Wilson 26 de valoració..

·         Al Maresme el Masnou amb bona situació per apropar-se a la salvació va rebre al Pardinyes, que vol entrar a la lluita per la permanència i ho está aconseguint amb la seva segona victòria consecutiva que el situa amb quatre victòries. Jugador destacat el visitant Pau López amb 26 `punts i 25 de valoració.

TRES PARTITS  EN DIUMENGE.

·         A Menorca el Sant Lluís ho te difícil i no impossible s’enfrontarà a l’Andorra, que buscarà a les Illes el cinquè triomf, per començar a pensar amb la salvació, partit dominat en tot moment pels del principat, que entren de ple en la lluita pel sisè lloc, jugador destacat Cinto Gabriel amb 20 punts i 25 de valoració.

·         A Barberà els locals rebien a un Martorell necessitat de victòries, els vallessans per la seva part a consolidar la bona classificació i una victòria que els dona el liderat del grup, on va destacar el visitant Von Darius Campbell, amb 21 punts i 23 de valoració.

·         L’Arenys rebia al Castellbisbal, dos equips amb cinc victòries i que la sisena seria un punt de tranquil·litat, dons el partits va estar dominat de principi a fi per l’equip vallessá que ha començar molt bé aquesta segona fase, de la mà de Marc Ivan Mañes amb 22 punts i 21 de valoració.





MVP de la jornada, amb 26 de valoració  Keithau Wilson (Sabadell Sant Nicolau)  33 minuts en pista;  5/5 -- 100% en tir de dos;  4/7 – 57% en tir de tres;  2/2 – 100% en tirs lliures; 6 rebots;  1 assistència i 4 faltes rebudes.
FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH


Màxim anotador compartit per Pau López (Pardinyes Lleida)  31 minuts en pista;  3/6 -- 50% en tir de dos;  5/9 – 56% en tir de tres;  5/5 – 100% en tirs lliures; 5 rebots;  0 assistència i 4 faltes rebudes i per  Guim Expósito (Sabadell Sant Nicolau)  18 minuts en pista;  7/11 -- 64% en tir de dos;  2/5 – 40% en tir de tres;  6/9 – 67% en tirs lliures; 4 rebots;  0 assistència i 7 faltes rebudes.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario