jueves, 3 de marzo de 2016

JORNADA 9 #LigaEba GRUP C-1 TÍTOL i C-2 PERMANÈNCIA TOT OBERT





PARTITS DE DISSABTE I DIUMENGE AL MATÍ
LLIGA EBA 2.015-2.016.
SEGONA FASE

·         En la lluita per dues places per accedir al Play Off d’ascens, Mollet, Quart, Jac i Salt.


GRUP C-1 TÍTOL

JORNADA 9.

26-27 FEBRER

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
19.00
Parc Esportiu
CB. CORNELLA

CIUTAT DE LES ROSES CBS

72-76
Dissabte
19.45
Plana Lledó
RECANVIS GAUDI MOLLET
BBA. CASTELLDEFELS
60-63
Diumenge
17.00
Pavelló Municipal
CB QUART GERMANS CRUZ

TORRONS VICENÇ CB L’HOSPITALET

71-92
Diumenge
18.00
Espanya Industrial
JAC SANTS

PHYSIC CB IGUALADA

68-62
8 abril
21.30
Ajornat
MULTIOPTICAS SALT

COLLBLANC LA
TORRASSA 

ajornat

DOS PARTITS  EN DISSABTE.

·         El Cornellà que arrencava com a pitjor classificat sense cap victòria i  va rebre al CBS que amb una molt bona primera fase estava amb tres victòries, ajustat triomf visitant que l’apropa a la zona alta, en un partit que es va decidir en el darrer quart i en que el destacat fou el local Rangel Ramírez amb 24 punts i 24 de valoració.

·         El Mollet campió del grup A va rebre la visita d’un dels equips classificat en els darrers moments com es Castelldefels i victòria visitant tot superant l’equip vallessá que encadena la segona derrota consecutiva com a local, en un partit on els locals en cap moment es varen trobar còmodes i va destacar el visitant David Àvila amb 18 punts i 24 de valoració.

DOS PARTITS  EN DIUMENGE.

·         Duel important a Quart amb l’enfrontament dels locals segon classificat del grup A i el líder invicte del B  l’Hospitalet, victòria visitant fonamentada en un espectacular segon quart 22-33, en un partit on va destacar el jugador visitant Michel Acosta amb 17 punts i 28 de valoració.

·         A l’Espanya Industrial Jac Sants vs Igualada, amb una victòria de diferència favorable als barcelonins, victòria local tot i el bon començament dels de l’Anoia 10-18 en el primer quart, aquest triomf permet al Jac entrar en la lluita pel tercer lloc. Jugadors destacats els locals Ignasi Velver i Adrià Vázquez amb 15 punts i 20 de valoració.



GRUP C-2 PERMANÈNCIA

JORNADA 9.

26-27 FEBRER

·         La lluita per eludir el descens tres places en joc per quatre equips Martorell, Andorra, Sant Nicolau i Pardinyes.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
17.00
Toni Servera
GRUPO JUANEDA MIRAMAR

MENORCA
TALAIOTICA CCCE SANT LLUIS
100-51
Dissabte
20.00
Barris Nord
PARDINYES LLEIDA

ARENYS BASQUET- JOVENTUT

89-82
Diumenge
12.45
Illa Esportiva
CB. CASTELLBISBAL

SABADELL SANT NICOLAU

76-55
Diumenge
17.30
Poliesportiu
BC MORABANC ANDORRA

BARICENTRO BARBERRÀ

62-73
Diumenge
18.00
Pavelló Espoertiu
BC MARTORELL SOLVIN
VIVE EL MASNOU

58-69

DOS PARTITS  EN DISSABTE.

·         A les illes el derbi entre els mallorquins del Grupo Juaneda i el menorquins del Sant Lluís, els locals com a líders i els visitants com a darrer classificat i amb la salvació de moment lluny a quatre victòries. No va tenir color o mes ben dit el dels mallorquins, on varen destacar  el visitant Alberto Artiles amb 21 punts i el visitant Carlos Poyatos amb 27 de valoració.

·         A Barris Nord els locals del Pardinyes necessitaven la victòria davant l’Arenys, per apropar-se a la salvació i els del Maresme tot al contrari. Victòria local molt important en el debut i que fan un pas important per tenir opcions de salvació en un partit on els locals en el darrer quart varen remuntar 8 punts i es varen adjudicar el partit a la prorroga on va destacar de manera especial el jugador de la jornada el local Pau López amb 40 pounts i 46 de valoració.

TRES PARTITS  EN DIUMENGE.

·         A L’Illa derbi vallesà entre Castellbisbal i Sant Nicolau,  ambdós amb quatre victòries, per tant el guanyador farà el primer pas cap a la salvació. El Derbi pels locals que han superat al sabadellencs, per tant es desfà l’empat a la classificació i els locals ja tenen cinc victòries, en un partit on va destacar el jugador local Marc-Ivan Mañes amb 24 punts i 30 de valoració.


·         Al Principat l’Andorra volia augmentar les seves opcions de salvació davant un Barberà que va tenir opcions de classificació per la C-1, fins al darrer partit. Victòria vallessana gràcies en gran manera pel primer quart 11-26, que va limitar molt la reacció local, on va desmarcar el jugador visitant Francesc Cairó amb 20 punts i 26 de valoració.

·         Martorell vs Masnou enfrontament bastant igualat, però de moment amb avantatge dels del Maresme que ho varen fer valenr i fan un pas endavant de cara a la salvació, en un partit on tot i la victòria dels del Maresme va destacar el local Guillem Jou amb 23 punts i 21 de valoració. .



MVP i Màxim anotador de la jornada, amb 46 de valoració  Pau López (Pardinyes Lleida)  41 minuts en pista;  6/9 -- 67% en tir de dos;  8/11 – 73% en tir de tres;  4/4 – 100% en tirs lliures; 5 rebots;  8 assistència i 3 faltes rebudes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario