domingo, 6 de marzo de 2016

PARTITS DE DISSABTE a la #CopaCatBQ jornada 22


PARTITS DE DISSABTRE.
COPA CATALUNYA MASCULINA.
GRUP 2.
JORNADA 22.
5-6 MARÇ.

·        El partit de la jornada Vic vs Sant Josep.
·         Boet desplaçament difícil a Castellar.
·        Mataró i Cerdanyola amb equips de la zona de descens.
·        El derbi del Vallès pel Granollers.
·        Important victòria de Minguella.
·        Ubsa guanya a la Bisbal  a la prorroga



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.15

Pavelló Esportiu
LA LLOSA ARTES

CIRCOL CATOLIC BADALONA


61-48

Diss.
17.45
Pavelló CB. Granollers
CB GRANOLLERS

U.E. SANT CUGAT

69-61

Diss.
17.45

Pavelló Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET

UB. SANT ADRIA

77-81

Diss.
19.15
Casagemas
AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA

C.B. ALPICAT

70-66

Diu.
19.00
Puiugvert
CB. CASTELLAR

MATARO PARC BOET




Diu.
19.30
Castell d’En Planas
CB VIC UNIVERSITAT DE VIC

C.B. SANT JOSEP


Diu.
19.30
Plá de Bonaire
C.N. TERRASSA

CB CERDANYOLA AL DIA



Diu.
19.30

Josep Mora
MATARÓ FEIMAT

SEDIS HIDROLOGY






Quatre  partits en dissabte.

  • L’Artés va rebre la visita del Circol, en un partit en que els locals volien obtenir una nova victòria per seguir de prop als capdavanters i els badalonins intentar sortir del Play Out. Victòria local que els permet seguir aprop dels llocs de Play Off i els badalonins una setmana més en Play Out.

  • Partit important a Granollers on els locals rebien la visita de la Uesc, per tant derbi vallessá, entre dos equips separats per una sola victòria i amb l’opció de mirar cap amunt i també en joc l’average en aquests moments favorable als sancugatencs de +6. Victòria dels “orientals” que superen a la classificació als sancugatencs al superar l’average particular.

  • A terres gironines el Bisbal rebia la visita de l’ Ubsa els de Sant Adrià en plena lluita pel Play Off i també pel liderat, potser no es el millor rival, perquè els locals es retrobin amb la victòria però no hi ha res escrit i així va ser els visitants varen necesitar una prorroga per superar als gironins en un gran partit.

  • A Casagemas Minguella rebia la visita de l’Alpicat, els primers en la lluita per sortir del descens directe i els lleidatans per sortir del Play Out. Important victòria local que els permet augmentar opcions d’evitar el descens directa i oportunitat perduda pels lleidatans


Quatre partits en diumenge.
  • A Castellar es veuran les cares dos vells coneguts els grocs i negres i el Boet, ni uns ni altres son els  de la primera volta, aquell famós partit on es va trencar la cistella, els locals cada vegada mes allunyats dels llocs del descens i els del Maresme en plena lluita per accedir per segon any consecutiu al Play Off.

  • A Vic el partit de la jornada entre els locals cinquè classificat i el Sant Josep líder provisional, els locals necessiten la victòria per no allunyar-se del Play Off i els visitants per mantenir el pols amb l’Ubsa.

  • L’altre derbi vallessá es viurà al Pla de Bonaire on el Terrassa rebrà la visita del Cerdanyola, en principi de pronòstic visitant, ja que el de Agustí Forné lluiten a la part alta i el Natació per sortir del descens.


  • Un altre partit desigual com l’anterior entre un capdavanter com el Mataró i un darrer classificat com el Sedis.

No hay comentarios:

Publicar un comentario