domingo, 6 de marzo de 2016

PARTITS DE DISSABTE JORNADA 10 #LigaEba GRUP C-1 TÍTOL i C-2 PERMANÈNCIA



PARTITS DE DISSABTE
LLIGA EBA 2.015-2.016.
SEGONA FASE.

La lluita per l’Ascens i per la permanència.

GRUP C-1 TÍTOL

JORNADA 10.

5-6 MARÇ.

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
18.00
Les Comes
PHYSIC CB IGUALADA

CB. CORNELLA


74-69
Dissabte
18.30
Fum d’Estampa
COLLBLANC LA
TORRASSA 

JAC SANTS

84-67
Diumenge
12.45
Nou Pavelló del Centre
TORRONS VICENÇ CB L’HOSPITALET

MULTIOPTICAS SALT


Diumenge
18.00
Joan Carles Navarro
CIUTAT DE LES ROSES CBS
RECANVIS GAUDI MOLLET

Diumenge
18.15
Can Vinader
BBA. CASTELLDEFELS
CB QUART GERMANS CRUZ



DOS PARTITS  EN DISSABTE.

·         A les Comes l’Igualada rebia la visita del Cornellà els de l’Anoia una victòria els aproparia als llocs de privilegi  i els visitants classificats en la darrera jornada buscaràn el primer triomf, Victòria local que deixa als visitants encara amb el caseller a zero.

·         El Collblanc rebia la visita del Jac, actualment quart classificat els locals amb un partit pendent el triomf els situaria a un pas dels primers llocs, victòria local que iguala amb els barcelonins a cinc victòries.

 
TRES PARTITS  EN DIUMENGE.

·         El líder indiscutible i encara invicte Hospitalet rep a l’equip revelació que no te res a perdre i molt a guanyar i que segur que li posarà les coses difícils als riberencs.

·         A Sant Feliu el CBS, amb aspiracions d’estar entre els tres primers s’enfrontarà al Mollet que després d’una gran primera fase te que recuperar la seva millor versió si vol aspirar als tres primers llocs.

·         El Castelldefels rebrà la visita d’un dels aspirants a la part alta el Quart, que ha recuperat la seva millor forma.

GRUP C-2 PERMANÈNCIA

JORNADA 10.

5-6 MARÇ.
JORNADA 9.

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
17.00
Pavelló Carrer Jardí
SABADELL SANT NICOLAU

GRUPO JUANEDA MIRAMAR

90-79
Dissabte
20.00
Poliesportiu Municipal
VIVE EL MASNOU

PARDINYES LLEIDA

60-73
Diumenge
12.30
Ses Canaletes
MENORCA
TALAIOTICA CCCE SANT LLUIS

BC MORABANC ANDORRA


Diumenge
18.00
Can Serra
BARICENTRO BARBERRÀ

BC MARTORELL SOLVIN

Diumenge
18.00
Fons de Les Creus
ARENYS BASQUET- JOVENTUT
CB. CASTELLBISBAL



DOS PARTITS  EN DISSABTE.

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH


·         A Sabadell  Sant Nicolau vs Grupo Juaneda, líder de grup,  un equip que podria haver estat a la C-1, per tant papereta difícil pels locals que necessitin el triomf sinó es volen complicar la permanència. Victòria local en un gran partit molt igualat fins al minut 15, però que apartir d’aquell moment els sabadellencs varen superar al seu rival arribant al principi del darrer quart amb diferencies de 20 punts, reacció dels illencs que varen reduir el desavantatge fins als 6 punts, però els locals varen superar la pressió i es varen adjudicar el partit.

·         Al Maresme el Masnou amb bona situació per apropar-se a la salvació va revre al Pardinyes, que vol entrar a la lluita per la permanència i ho está aconseguint amb la seva segona victòria consecutiva que el situa amb quatre victòries.

TRES PARTITS  EN DIUMENGE.

·         A Menorca el Sant Lluís ho te difícil i no impossible s’enfrontarà a l’Andorra, que buscarà a les Illes el cinquè triomf, per començar a pensar amb la salvació.

·         A Barberà els locals rebràn a un Martorell necessitat de victòries, els vallessans per la seva part a consolidar la bona classificació.


·         L’Arenys rebrà al Castellbisbal, dos equips amb cinc victòries i que la sisena seria un punt de tranquil·litat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario