domingo, 20 de marzo de 2016

DISSABTE JORNADA 12 #LigaEba GRUP C-1 TÍTOL i C-2 PERMANÈNCIA Victòries de Hospitalet, Collblanc, Barberà, Andorra i Pardines



PARTITS DE DISSABTE.
LLIGA EBA 2.015-2.016.
SEGONA FASE.



GRUP C-1 TÍTOL

JORNADA 12.

19-20 MARÇ.

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
19.00
Parc Esportiu
CB. CORNELLA

TORRONS VICENÇ CB L’HOSPITALET


53-76
Dissabte
19.45
Plana Lledó
RECANVIS GAUDI MOLLET
COLLBLANC LA
TORRASSA 

58-64
Diumenge
17.00
Pavelló Municipal
CB QUART GERMANS CRUZ

PHYSIC CB IGUALADA


Diumenge
18.00
Espanya Indústrial
JAC SANTS

BBA. CASTELLDEFELS

Diumenge
18.45
Pavelló Municipal
MULTIOPTICAS SALT
CIUTAT DE LES ROSES CBS





Dos partits en dissabte.

·         A Cornellà els locals últim classificat sense conèixer la victòria varen rebre al líder intractable Hospitalet, que va llençat cap a les fases, nova victòria de l’Hospi amb un tercer quart espectacular (7-26).

·         El partit de la jornada sense cap mena de dubtes a Mollet on els locals s’enfrontaven al Collblanc en la lluita per una plaça de Play OfF, victòria visitant que varen dominar el partit fins al descans, a la represa però reacció vallessana, i quant semblava que els locals podrien lluitar pel partit novament Collblanc es va imposar en el darrer quart i en el partit, per tant tot queda molt igualat però la victòria permet als visitants situar-se en una immillorable situació

Tres partits en Diumenge.

·         El Quart segon classificat tot i la seva bona dinàmica rebrà un Igualada que segur que plantarà cara i els del Anoia ho posaran difícil als gironins.

·         A l’Espanya Industrial el Jac buscarà una victòria davant Castelldefels per mantenir les seves opcions.

·         A Salt els locals, després de l’ensopegada de la setmana pasada, rebràn a un altre dels candidats el CBS, que vol mantenir les seves opcions.

GRUP C-2 PERMANÈNCIA

JORNADA 12.

19-20 MARÇ.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
18.00
Illa Esportiva
CB. CASTELLBISBAL

BARICENTRO BARBERRÀ

67-70
Dissabte
19.45
Polisportiu
BC MORABANC ANDORRA

ARENYS BASQUET- JOVENTUT

82-67
Dissabte
20.00
Barris Nord
PARDINYES LLEIDA
MENORCA
TALAIOTICA CCCE SANT LLUIS

75-66
Diumenge
12.30
Toni Servera
GRUPO JUANEDA MIRAMAR

VIVE EL MASNOU


Diumenge
18.00
Pav. Esportiu Municipal
BC MARTORELL SOLVIN

SABADELL SANT NICOLAU


Tres partits en dissabte.

·         A l’Illa Esportiva derbi vallessá entre el Castellbisbal que lluita per la permanència i el Barberà que tot i el seu avantatge busca certificar la seva continuïtat a Eba. Tot i que els locals portaven el partit controlat fins al tercer quart, el 10-24 favorable al Barberà els hi va permetre donar la volta al resultat i per tant els locals es veuen novament en situació delicada.

·         Al Principat l’Andorra buscava la segona victòria consecutiva aquesta vegada contra l’Arenys, per continuar augmentant les seves opcions de permanència i els del Maresme una victòria per allunyar-se del perill, victòria local que es situa en molt bona posició just darrera dels liders.

·         A Barris Nord Pardinyes tenia l’oportunitat d’aconseguir el sisè triomf davant la “ventafocs” del grup Sant Lluísi i la victòria va caure del cantó dels locals que varen dominar tot el partit.

Dos partits en Diumenge.

·         En horari matinal el líder Grupo Juaneda tindrà l’oportunitat d’augmentar el compte de victòries davant Masnou que es vol allunyar del descens.

·         A Martorell, amb novetats a la banqueta, els locals rebran al Sant Nicolau, duel directe entre dos equips amb cinc victòries en la que el guanyador farà un pas endavant important.


No hay comentarios:

Publicar un comentario