martes, 14 de noviembre de 2017

6a JORNADA #LigaEba Gr. C/A MASNOU LIDER en solitari i cinc equips comparteixen el segon lloc i al Gr. C/B un co-liderat de cinc equips encapcelats pel Vic

LIGA EBA

JORNADA 6
11 i 12 de NOVEMBRE.

Grup C-A.
  • EL MASNOU, segueix líder en solitari, però amb cinc equips a una victòria, que son: Ubsa, Girona, Collblanc, Cbt i “Sant Pep”.

76

COALCI C.B. SANT JOSEP, 102 – C.B. CANTAIRES TORTOSA, 76.
  • El poder rebotejador local ha estat clau en la victòria badalonina.
A la pista del Centre Parroquial el Sant Josep, amb quatre victòries i setè classificat, rebia la visita del Cantaires amb tres victòries volen augmentar les diferències amb la zona de permanència. El domini local s’ha manifestat mes clarament en la primera part (53-33), al descans, a la represa s’han mantingut les diferencies fins al triomf final que deixa als grocs i liles a una victòria del liderat, amb la destacada actuació del seu jugador Barrington Truss amb 25 punts d’anotació i 33 de valoració

ARACENA AEC COLLBLANC, 84 – MATARÓ PRAC BOET, 67.
  • El segon quart dels locals ha estat clau pel seu triomf i situar-se prop dels líders.
A Fum d’Estampa Collblanc sisè classificat rebia al Boet, els de Mataró amb un triomf menys son en desè lloc, la victòria local els acosta als primers llocs, per la seva part Boet no pot agafar distancia amb la zona de perill, en un partit on llevat del primer quart (17-24), pels visitants, la resta de parcials han estat locals de gran incidència en el resultat final el segon quart (26-8). Jugadors destacats el visitant Devon Drakeford 17 punts d’anotació i el local Edson Àvila 17 de valoració.

IBERSOL C.B. TARRAGONA, 82 – VIVE EL MASNOU BASQUETBOL, 86.
  • Els del Maresme surtin com a líders del Serrallo superant a domicili al CBT.
En el partit de la jornada el CBT, molt aprop del liderat rebia al primer classificat El Masnou, d’aquest partit en sortiria el líder. El partit va començar amb una bona sortida local  (22-17) el visitants vàren respondre al segon quart (44-45), al descans, a la represa va continuar el domini visitant (60-65), al tercer parcial, en el darrer quart tot i l’esforç dels locals El Masnou va saber mantenir el seu avantatge fins al final del partit i conserva el primer lloc a la classificació. Jugadors destacats el local Mihajlo Zvonar, amb 23 punts d’anotació i el visitant Albert Valle 28 de valoració.

ARENYS BÀSQUET JOVENTUT, 74 – OIC-PENTA U.B. SANT ADRIÀ, 77.
  • Ubsa torna al camí de les victòries i segueix en zona de privilegi.
L’Arenys vs Ubsa, enfrontament de dos equips cinquè i tercer classificats igualats a quatre victòries però amb dinàmiques oposades, els primers venen de dues victòries i els segons de tres derrotes. El partit va ser un reflex de la classificació d’ambdós equips molta igualat i un partit resolt per petits detalls, bona sortida visitant (13-18), al primer quart, diferencia que es mantenia al descans (30-35), a la represa es mantenien les diferencies i tot i que el locals intentaren donar la volta al partit en els darrers minuts no ho aconseguiren i els de Sant Adrià trenquen la seva dinàmica negativa i es situen a una victòria del líder. Jugadors destacats el local Joel Parra 27 punts d’anotació i el visitant Oscar Amo 30 de valoració.

C.B. ROSER, 66 – BÀSQUET MENORCA, 75.
  • Els locals resisteixen la pressió dels visitants fins al tercer quart, però finalment cedeixen.
 El Roser després de la primera victòria aconseguida a Mataró, el primer objectiu era abandonar el darrer lloc de la classificació i tenien la visita d’un Menorca onzè classificat. Els visitants sortiren manant, especialment al segon quart, (29-44), al descans, a la represa els locals igualaren el marcador però en el moment decisiu del partit el millor joc visitant es va imposar (14-23), al darrer quart, amb destacada actuació del seu jugador Andreu Matalí 27 punts d’anotació i 35 de valoració.

BARBERÀ TEAM VALUES, 73 – BÀSQUET GIRONA, 81.
  • A la segona part els gironins han capgirat el partit i entren en la lluita pel segon lloc.
 El Barberà amb un únic triomf després de la derrota del passat divendres en partit ajornat i penúltim classificat rebien la visita del Girona quart classificat i que la victòria els permet entrar de ple en la lluita pels primers llocs i els locals comparteixen el darrer lloc, en un partit amb dues parts ben diferenciades, a la primera domini local que al descans dominaven (41-31), a la represa el Girona amb un espectacular parcial de (12-27) ha donat la volta al marcador i s’ha adjudicat la victòria, amb destacada actuació del seu jugador  Xavi Costa amb 17 punts d’anotació i el local Sergi Guardia 21 de valoració.

C.B. QUART GERMANS CRUZ, 88 – BBA CASTELLDEFELS, 76.
  • Els locals amb un espectacular tercer quart repeteixen victòria, la quarta de la temporada.
El Quart en plena recuperació, després de dues victòries, la segona el passat divendres a Barberà en partit ajornat, s’enfrontava a un Castelldefels vuitè classificat, que volia tornar al camí de les victòries i això semblava com a mínim fins al descans (35-39), però a la represa un parcial de (28-15), va posar en avantatge als locals que ho aprofitaren per adjudicar-se la segona victòria en quaranta-vuit hores, amb destacada actuació del visitant Jordi Boronat 26 punts d’anotació i el local Pau Vila 21 de valoració.

Grup C-B.
  • Un co-liderat de cinc equips que son: Vic, Valls, Pardinyes, Palma i Mollet.

91

C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC, 86 – C.B. IGUALADA, 83.
  • Un final a cara o creu, que es pels locals que tornen al liderat.
Era el partit de la jornada jugat el divendres entre els dos equips que compartien la segona plaça, Vic i Igualada, finalment va ser un partit amb doble premi ja que el Vic guanyador de l’enfrontament va superar a un rival directe i va retornar al liderat aprofitant l’ensopegada de Pardinyes, la primera part va ser de gran eficàcia anotadora, amb un quart per cada equip i (46-52), al descans, a la represa els locals es posaren per davant (68-67) i l’igualtat es va mantenir fins al final, amb l’ultima pilota pels visitants que no va reeixir, amb destacada actuació del seu jugador Eduard Tejero 24 punts d’anotació i 23 de valoració.

C.B. CORNELLÀ, 69 – ILERDAUTO NISAN C.B. PARDINYES LLEIDA, 65.
  • Els locals guanyen en un final vibrant i els visitants ara comparteixen el liderat.
El Cornellà que havia encadenat cinc derrotes rebia ni mes ni menys al líder Pardinyes en gran estat de forma i amb dinàmica imparable fins al moment, fou un partit amb dues parts ben diferents, la primera de domini visitant (28-37), al descans, a la segona part va començar amb remuntada dels locals  amb un parcial de (26-12), al tercer quart, i en els últims deu minuts, opcions de victòria per ambdós equips, que finalment fou favorable als locals, tot i la destacada actuació dels visitants Pol Domingo 16 punts d’anotació i Xavi Mendiburu 24 de valoració.

B.C. MORABANC ANDORRA “B”, 57 – C.B. CASTELLBISBAL, 68.
  • Els vallessans tornen a les victòries i retarden una setmana més la primera dels del Principat.
Andorra sense cap victòria i tancant la classificació rebia a un Castellbisbal que havia acumulat tres derrotes consecutives, oportunitat per ambdós per millorar posicions, sobre tot els locals per obtenir el primer triomf, la bona sortida dels visitants va condicionar la resta de partit (13-24), ja que apartir d’aquell moment l’igualtat va ser la tònica dominant del partit i d’aquesta manera la victòria fou per Castellbisbal, amb destacada actuació del local Nicola Maric 17 punts d’anotació i el visitant David López 18 de valoració.

PALMA AIR EUROPA, 88 – C.B. CERDANYOLA AL DIA, 66.
  • Tercer quart “letal” dels locals que els porta al co-liderat.
A Palma els locals buscaven un triomf per seguir en els primers llocs i el Cerdanyola una nova victòria que l’allunyés de la zona de permanència, el partit va començar amb domini local al primer quart però amb resposta del “Sarda” i amb (40-31) al descans, a la represa un espectacular quart dels locals (30-16), va sentenciar el partit, amb destacada actuació del local Carlos Bustamante 26 punts d’anotació i 33 de valoració.

JAC SANTS, 64 – RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET, 66.
  • Els vallessans han necessitat un gran remuntada per arribar al co-liderat.
El Jac penúltim classificat amb una victòria, volia sortir d’aquesta situació i  rebia un Mollet, que de mica en mica anava recuperant posicions i ja era quart i tot i amb moltes dificultats ha pogut aprofitar la derrota del líder i amb aquest triomf arribar al co-liderat, en un partit que al descans dominaven els de Sants (41-27), però a la represa un espectacular (7-24) ha posat al Mollet dintre del partit i ha pogut aprofitar les seves opcions de victòria, amb destacada actuació del seu jugador Josep María Sánchez 19 punts d’anotació i 21 de valoració.

MATARÓ FEIMAT, 82 – SIMPLY OLIVAR, 79.
  • Els visitants han dominat trenta minuts però Mataró a fet la feina amb deu.
A Mataró duel entre els locals i el Olivar, els locals volien tornar al camí de les victòries i els de Zaragoza seguir en la bona línia, actualment separats per un lloc a la classificació setè i vuitè. Els visitants han dominat durant molts minuts (32-44), al descans i (50-66), a la fi del tercer quart, per tant tot feia preveure una nova derrota dels locals, però un espectacular (32-13), en el darrer quart a donat la victòria al Mataró, amb destacada actuació del seu jugadors Santi Serratacó 23 punts d’anotació i 28 de valoració.

MULTIOPTICAS C.B. SALT, 55 – C.B. VALLS NUTRION, 91
  • Superioritat absoluta dels vallencs que també s’apunten al co-liderat.
A Salt, els locals que es volien apropar a la part alta, s’enfrontaven a un Valls, que lluitaria per mantenir la seva bona classificació, però la derrota del líder Pardinyes els va obrir la possibilitat del liderat i ho vàren saber aprofitar dominant a plaer el partit (27-45) al descans i ho confirmaren a la represa amb un parcial de (28-46) a la segona part. Jugadors destacats en anotació el local Carles Nadal i el visitant Adrià Baiget, ambdós amb 17 punts d’anotació i el visitant Josep Joan Miguel 19 de valoració.

MVP de la jornada, ANDREU MATALI (Menorca) 35 de valoració, amb 34 minuts en pista; Tirs de dos  9/3  à 69%; Tirs de tres 1/2  à 50%; Tirs lliures  6/7 à 86%; Rebots 13; Assistències 1; Pilotes Perdudes 3 Pilotes Recuperades 0; Faltes Rebudes 5.

MAXIM ANOTADOR de la jornada, compartit per l’esmentat MATALÍ i JOEL PARRA (Arenys)  amb una anotació de 27 punts, amb 34 minuts en pista; Tirs de dos  7/11  à 64%; Tirs de tres  3/6  à 50%; Tirs lliures  4/9 à 44%; Rebots 6; Assistències 1; Pilotes Perdudes 1 Pilotes Recuperades 0; Faltes Rebudes 5.