jueves, 16 de noviembre de 2017

7a JORNADA #CopaCatBQ Gr.1 ESPARREGUERA LIDER en solitari seguit de MARTINENC i SALOU Gr.2 MOLINS LIDER seguit de SESE, SANTA COLOMA i CIUTAT VELLA



COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.017-2.018
JORNADA 6.
11 i 12 de NOVEMBRE.           



GRUP 1.

  • ESPARREGUERA, LIDER en solitari, amb dues victòries de marge.
  • MARTINENC i SALOU, segon i tercer.


Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
16.00       
Guinardó
F.C. MARTINENC BÀSQUET
C.B. SALOU

95
91
Diss.
17.45
Les Naus
C.N. SABADELL
RECANVIS GAUDI

TENEA C.B. ESPARREGUERA
77
97
Diss.
17.45
Pavelló CB. Granollers
C.B. GRANOLLERS

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS
71
80
Diss.
18.00
Pavelló d’Esports
LLIÇA D’AMUNT
RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET “B”

82
70
Diss.
19.45
Cem Issac Gálvez
ESPORTXTOTHOM SAMA BÀSQUET VILANOVA
OUTLETMOTO.COM C.B. GRUP BARNA

59
66
Diu.
19.30
La Plana
MARISTES ADEMAR BADALONA

BASQUET PIA SABADELL

78
82
23/12


La Plana
A.E. BADALONES
C.B. ARTÉS



F.C. MARTINENC BÀSQUET, 95 – C.B. SALOU, 91
  • Partit amb espectacular anotació, victòria local i segon lloc a la classificació.
Partit de la Jornada al Guinardó entre el Martinenc, tercer classificat,  i el Salou, segon classificat, separats per una sola victòria. Partit resolt pels locals en el darrer quart, ja que fins aquell moment el partit estava igualat o amb petit avantatges visitants (39-42), al descans, però el darrer parcial un (35-27), donava el triomf als locals amb destacada actuació del seu jugador Barksdale amb 30 punts d’anotació i 39 de valoració.

C.N. SABADELL, 77 – TENEA C.B. ESPARREGUERA, 97.
  • El líder surt reforçat de Sabadell i augmenta l’avantatge amb el segon classificat.
A les Naus del Natació Sabadell un partit en teoria desigual entre els locals, penúltim classificat, amb una sola victòria i el líder imbatut Esparreguera, els visitants van superar amb escreix les dificultats de la pista vallessana, amb una primera part espectacular (32-59), al descans,  a la represa el partit va estar mes equilibrat, encara que l’enfrontament ja estava resolt, va ser pràcticament una repetició del partit de Play Out, celebrat fa dues temporades. Jugadors destacats el visitant Fontanals amb 25 punts d’anotació i el  local Lapeña 24 de valoració.

C.B. GRANOLLERS, 71 – ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS, 80.
  • L’igualtat es trenca favorable als del Baix Camp, en el darrer quart.
A Granollers els locals rebien la visita del Ploms Salle, partit entre dos equips amb el mateix balanç 3 victòries i 2 derrotes, el partit va estar presidit per un equilibri total al llarg dels primers trenta minuts (60-59) i que va quedar resolt al darrer quart amb un parcial favorable als visitants de (11-21). Jugadors destacats el visitant Costa amb 25 punts d’anotació i 24 de valoració.



LLIÇA D’AMUNT, 82 – RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 70.
  • El derbi vallesà pels locals, que superen als visitants a la classificació.
A Lliçà derbi vallesà entre els locals que venen de donar la sorpresa a Artés i el Mollet que va superar l’Ademar, ambdós equips amb el mateix balanç 2/4. El partit va començar amb equilibri de forces (22-23), al primer quart, en el segon els locals agafaren avantatge (45-34), al descans, a la represa varen continuar les alternances en el marcador, però sense canviar el signe del partit, amb destacada actuació del local Pou 21 punts d’anotació, la mateixa que el visitant Seidi, també amb 26 de valoració.

ESPORTXTOTHOM SAMA BÀSQUET VILANOVA, 59 - OUTLETMOTO.COM C.B. GRUP BARNA, 66.
  • A Vilanova arriba la primera victòria del “Barna”.
A Vilanova el Samà buscava la tercera victòria davant d’un Grup Barna, que sorprenentment, encara no havia estrenat el seu compte de victòries. La bona sortida local (18-15) al primer quart, va tenir resposta per part del “Barna”, que al descans ja dominava (28-36), a la represa els visitants vàren saber mantenir les diferencies fins al final del partit, amb destacada actuació del seu jugador Rodríguez 15 punts d’anotació i 18 de valoració.

MARISTES ADEMAR BADALONA, 78 –BÀSQUET PIA SABADELL, 82.
  • Remuntada del sabadellencs a la segona part.
A Badalona el Maristes Ademar, amb dues victòries amb cinc partits rebia als sabadellencs del Bàsquet Pia, també amb dues victòries, però amb sis partits. Enfrontament de dues parts ben diferenciades la primera de domini local (46-34), a la represa reacció visitant, amb un parcial a la segona part de (32-48), que va donar la victòria als visitants amb destacada actuació dels seus jugadors Pérez 21 punts d’anotació i Piñero 23 de valoració.

A.E. BADALONES vs C.B. ARTÉS ajornat al 23 de desembre.


GRUP 2.




Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.30
Pins Vens
BÀSQUET SITGES

MERCHAN SERVIS
CBS
88
69
Diss.
18.45
Ramón Sitjá
CEB GIRONA CITYLIFT

C.B. SANTA COLOMA
64
55
Diss.
19.30
Zem Rbla del Celler
U.E. SANT CUGAT
SESE

67
62
Diu
17.00
Josep Ma de Segarra
VEDRUNA GRACIA
A.D. TORREFORTA

81
75
Diu
19.15
Pavelló Municipal
BÀSQUET MOLINS

C.E. SANT NICOLAU
82
54
Diu
19.30

Poliesportiu
SANT QUIRZE, B.C

CIUTAT VELLA
71
87
Diu
19.30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT

CIRCOL COTONIFICI BADALONA
82
69
           
BÀSQUET SITGES, 88 - MERCHAN SERVIS CBS, 69.
  • Els del Garraf superen els visitants amb quàdruple 22.
A Sitges enfrontament de dos ex-Eba els locals i el Cbs, ambdós en plena adaptació a la nova categoria, els primers amb una única victòria i els de Sant Feliu una mica millor amb tres. El partit va estar dominat pels locals que al descans ja guanyaven (44-33), avantatge que no sols mantingueren sinó que augmentaren a la represa, es dona la curiositat que els locals en cada un dels quatre quarts anotaren 22 punts. Jugador destacat el visitant Coego 24 punts d’anotació i 31 de valoració.

CEB GIRONA CITYLIFT, 64 –C.B. SANTA COLOMA, 55.
  • Els gironins es fan forts de locals i obtenen la tercera victòria.
A Girona els locals buscaven el tercer triomf per allunyar-se de la zona compromesa, després del seu gran partit, tot i la derrota a la pista del Sese i el Santa Coloma, tercer classificat, amb una única derrota, la victòria local els permet augmentar el marge amb la zona compromesa i els visitants no pogueren aprofitar l’oportunitat de optar, de moment, al segon lloc, en un partit on al descans dominaven mínimament els visitants (29-32), però a la represa, sobre tot, en el darrer parcial (19-11), va donar el triomf als locals. Jugadors destacats el visitant López 16 punts d’anotació i 29 de valoració.

U.E. SANT CUGAT, 67 – SESE, 62.
  • El  Sese es deixa el co-liderat a Sant Cugat.
A Sant Cugat la Uesc, buscava el tercer triomf ni mes ni menys que amb el co-lider imbatut Sese, que volia mantenir la seva privilegiada posició. Partit molt equilibrat fins al descans (29-29), a la represa de mica en mica la Uesc va anar agafant diferències fins a la victòria final i que per tant el Sese rep la primera derrota de la temporada, amb destacada actuació del local Antonio 20 punts d’anotació i 19 de valoració.

VEDRUNA GRÀCIA, 81 – A.D. TORREFORTA, 75.
  • Segona victòria dels graciencs que els permet allunyar-se del descens.
A Gràcia, Vedruna en zona de permanència, amb una única victòria rebia un Adt que buscava el quart triomf per mirar cap amunt, victòria local en un partit on al descans ja dominaven els locals (41-37), a la represa tot i que els visitants arribaren a igualar el marcador 68 l’esprint final dels locals va ser definitiu per la sort del partit, amb destacada actuació del seu jugador López amb 27 punts d’anotació i 44 de valoració.  

BÀSQUET MOLINS, 82 – C.E. SANT NICOLAU, 54.
  • Els locals son líders en solitari superant als sabadellencs.
A Molins els locals líders sorprenents de la competició i en un gran estat de forma rebien a un ex-Eba com el Sant Nicolau, que tanca la classificació encara amb cap triomf, partit amb dominador clar l’equip local i mes esperonat si cal, per la derrota del Sese, que li permetia accedir al liderat en solitari i ho va aprofitar amb escreix superant amb comoditat al Sant Nicolau, amb destacada actuació del seu jugador Ugarte 18 punts d’anotació i del visitant Costa amb 21 de valoració.

SANT QUIRZE B.C., 71 – CIUTAT VELLA, 87.
  • Victòria visitant que els porta a compartir el tercer lloc  la classificació.
A Sant Quirze els locals amb una única victòria i buscaven la segona per sortir de la zona compromesa rebien a un Ciutat Vella, que ha començat la temporada a un gran  nivell, cinquè classificat, partit dominat pels visitants que al segon quart ja marxaren en el marcador (35-46), al descans i a la represa els barcelonins encara augmentaren més les diferencies, amb destacada actuació del local G. Baltà i els visitants, Marín i Bach, tot ells amb 16 punts d’anotació i el també visitant Bernuz 21 de valoració.



C.B. ALPICAT, 82 – CIRCOL COTONIFICI BADALONA, 69.
  • Els locals resolen el partit en un pletòric darrer quart i pugen al cinquè lloc.
L’Alpicat, després d’estar apunt de guanyar al líder, buscava un triomf davant un Circol que en la seva tornada a Copa es quart classificat. Partit amb equilibri pràcticament durant 30 minuts, però en el darrer quart els locals amb parcial de (27-12), vàren resoldre el partit al seu favor, amb destacada actuació del visitant Gotzens i el local Vinós ambdós 16 punts d’anotació i 29 l’últim amb de valoració.

MVP de la jornada GONZALEZ (VEDRUNA) 44 de valoració, amb 35 minuts en pista; Tirs de dos  11/15  à 75%; Tirs de tres 0/0  à 0%; Tirs lliures 5/7 à 73%; Rebots 18; Assistències 2; Pilotes Perdudes 1 Pilotes Recuperades 1; Faltes Rebudes 5.





MÀXIM ANOTADOR de la jornada BARKSDALE (SALOU) 30 PUNTS d’anotació, amb 29 minuts en pista; Tirs de dos  8/13  à 61%; Tirs de tres 1/2  à 50%; Tirs lliures 11/12 à 91%; Rebots 11; Assistències 3; Pilotes Perdudes 2 Pilotes Recuperades 0; Faltes Rebudes 7.


                        

No hay comentarios:

Publicar un comentario