jueves, 2 de noviembre de 2017

JORNADA 6 #LigaEba MASNOU líder al GR. C/A i PARDINYES I PALMA al C/B



LIGA EBA 

JORNADA 6
28 i 29 d’OCTUBRE de 2.017.



Grup C-A.
EL MASNOU LÍDER en solitari.


Dia
H
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.30
Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLBLANC


BBA CASTELLDEFELS

90
86

Diss.
19.00
Fontajau
BÀSQUET GIRONA
OIC-PENTA
U.B SANT ADRIÀ

73
64

Diss.
19.00
El Serrallo
IBERSOL C.B. TARRAGONA


C.B. QUART GERMANS CRUZ

67
48

Diss.
19.45
Fons de Les Creus
ARENYS BÀSQUET JOVENTUT

C.B. CANTAIRES TORTOSA

85
63

Diss.
20.00
Llars Mundet
C.B. ROSER
VIVE EL MASNOU BASQUETBOL

64
71

Diu.
16.00
Can Serra
BARBERÀ TEAM VALUES

BÀSQUET MENORCA
76
72

Diu.
18.00
C.P. Sant Josep
COALCI C.B. SANT JOSEP
MATARÓ PARC BOET

81
77

                      

ARACENA AEC COLLBLANC, 90 – BBA CASTELLDEFLS, 86.
  • Partit d’alternatives, que els locals resolgueren en el darrer quart.
A Fum d’Estampa els locals aconseguiren la tercera victòria tot superant al Castelldefels, en un partit, amb constants alternatives, de sortida els locals agafaren els primers avantatges (28-16), al primer quart i (46-38), al descans, a la represa gran reacció visitant anotant 38 al tercer quart, però finalment un darrer quart de domini dels locals els va donar la victòria, amb destacada actuació dels local Marc Pagés 20 punts d’anotació i el visitant David Haro 23 de valoració.

BÀSQUET GIRONA, 73 – OIC-PENTA U.B. SANT ADRIÀ, 64.
Ara ambdós equips a una victòria del nou líder.
Ubsa es presentava a Girona com a líder tot i la darrera ensopegada, per la seva part els locals, amb l’intenció de seguir a dalt, la victòria local deixa als dos equips aparellats en el segon lloc, en un partit en que després del domini visitants a la primera part (33-39) al descans, a la represa el (23-*8), del tercer quart va donar el domini i la victòria en el partit als gironins, amb destacada actuació del visitants Oscar Amo 18 punts d’anotació i el local Xavier Costa 29 de valoració.
 


IBERSOL C.B TARRAGONA, 67 – C.B. QUART GERMANS CRUZ, 48.
  • Els de Tarragona miren decididament cap amunt.
L’espectacular primer parcial del CBT, va condicionar molt el partit i l’inusual poc encert dels gironins en atac va fer, que pràcticament al descans amb un marcador  de (39-20), estigues tot decidit o quasi, la represa un parcial per cada equip i a destacar que els visitants en els últims deu minuts vàren anotar quasi tant com en tot el partit, amb destacada actuació dels locals Modoiu Mbaye i Joseph Balkovic 15 punts d’anotació i el segon 23 de valoració.

ARENYS BÀSQUET JOVENTUT, 85 – C.B. CANTAIRES TORTOSA, 63.
  • Els del Maresme desfan l’empat a la classificació.
Ambdós equips arribaven igualats a la classificació, amb un balanç de 3/2. La sortida local va ser explosiva amb (28-10) al primer quart i tot i que abans del descans els de Tortosa havien retallat la diferència amb sis punts, el (21-12) del darrer quart va certificar el triomf local davant un Cantaires, al que un mal començament el va condicionar tot el partit, amb destacada actuació del local Artur Grau 20 punts d’anotació i 22 de valoració.

C.B. ROSER, 64 – VIVE EL MASNOU, 73.
  • Una victòria que val el liderat en solitari superant la resistència local.
Els locals tot i no haver aconseguit la primera victòria han mostrat una adaptació clara a la categoria i li han posat molt difícil al Masnou, nou líder en solitari. El partit durant la primera meitat va mostrar un domini clar dels visitants (26-38), al descans, a la represa un parcial favorable als locals per deu punts de marge posava a manca de deu minuts un ajustat marcador de (49-51), però en el darrer quart els visitants confirmaren la victòria tot i l’oposició local, amb destacada actuació del seu jugador Albert Sulleva 21 punts d’anotació i el visitant Albert Valle 22 de valoració.

BARBERÀ TEAM VALUES, 76 – BÀSQUET MENORCA, 72.
  • Els vallessans estrenen el seu caseller de victòries.
Tort i estar a començament de temporada els locals necessitaven un triomf després de tres derrotes i els visitants amb un balanç de 2/3, recuperar posicions a la taula classificatòria. Victòria local per redreçar el camí en un partit  amb domini local al descans (44-30), a la represa sobre tot en el darrer parcial els menorquins vàren intentar donar el tomb al partit però no els fou possible i els punts es quedaren a Barberà, tot i la destacada actuació dels seus jugadors Sergi Llufriu 19 punts d’anotació i Jan Stanislav Orfila 31 de valoració, MVP compartit de la jornada.

COALCI C.B. SANT JOSEP, 81 – MATARÓ PARC BOET, 77.
  • Els de Badalona s’emporten el duel a Eba, pels locals.
Partit entre dos vells coneguts i que la temporada passada a “Copa” vàren tenir grans enfrontaments, aquesta vegada la victòria ha estat pel Sant Josep en un partit amb moltes alternatives al marcador i amb un final igualat que ha caigut del cantó dels locals el bon inici local (25-14), al primer quart, fou contestat per el Boet (39-35), al descans, a la represa absoluta igualtat fins al desenllaç final, amb destacada actuació del local Gerard Blat 27 punts d’anotació, MAXIM ANOTADOR, compartit, de la jornada i 25 de valoració la mateixa que el visitant Eric Mañes.




Grup C-B.

  • PARDINYES I PALMA comparteixen liderat.




Dia
H
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.30
Parc Esportiu
C.B. CORNELLÀ

MULTIOPTICAS C.B. SALT
66
73

Diss
19.00
Castell d’en Planes
C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC

RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET

83
89

Diss.
19.45
Ille Esportiva
C.B. CASTELLBISBAL

C.B IGUALADA

66
92

Diss.
19.45
Poliesportiu
B.C. MORABANC
ANDORRA “B”

SIMPLY OLIVAR

79
83

Diu.
12.30
Toni Servera
PALMA AIR EUROPA

C.B. VALLS NUTRION 

77
71

Diu.
13.00
Espanya Industrial
JAC SANTS
C.B. CERDANYOLA AL DIA
74
63

Diu
18.00
Josep Mora
MATARÓ FEIMAT
ILERDAUTO NISSAN C.B. PARDINYES LLEIDA
68
77


C.B. CORNELLÀ, 66 – MULTIOPTICAS SALT, 73.
  • Els gironins s’emporten la victòria i desfan l’igualtat a la classificació.
Amb dos equips arribaven al partit  en vuitè i novè lloc i amb el mateix balanç 2/3, la victòria visitant els situa amb un equilibri de victòries i derrotes i a una del tercer lloc, en un partit dominat en el marcador pels visitants (35-41), al descans, avantatge que vàren saber administrar fins a la victòria final, amb destacada actuació del seu jugador Andreu Piqueras 16 punts d’anotació i el local Oscar Raya 19 de valoració.

C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC, 83 – RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET, 89.
  • Els locals perden el liderat i els vallessans recuperen posicions.
Era un partit entre dos equips capdavanters el Vic, primer classificat, i el Mollet buscant apropar-se als primers llocs, el triomf visitant, deixa als locals en tercer lloc i als vallessans  setens, però ambdós amb quatre victòries, en un partit igualat fins al descans (44-45), a la represa el Mollet va marxar en el marcador de +8, diferencia que els blancs-i-vermells ja no pogueren recuperar, amb la destacada actuació del base visitant ex-Sant Nicolau Nil Angelats amb 24 punts i 27 de valoració.

C.B. CASTELLBISBAL, 66 – IGUALADA, 92.
  • Tercera consecutiva dels de l’Anoia i a una del liderat.
Els de l’Anoia sembla que ja han agafat el pols a la temporada i amb una clara victòria a Castellbisbal, la quarta de la temporada es situen en quart lloc a una victòria del liderat, en un partit que al descans ja guanyaven (31-46) i que remataren en el darrer quart amb un altre parcial favorable fins al +26 final, amb destacada actuació un vegada més, del seu jugador Eduard Tejero 25 punts d’anotació i 20 de valoració.

B.C. MORABANC ANDORRA “B”, 79 – SIMPLY OLIVAR, 83.
  • La primera victòria la vàren tenir a prop els andorrans, però fou pel Olivar
Els locals buscaven la primera victòria davant un Olivar que ha començat una mica fluix, amb una única victòria, semblava que podria ser un dia propici pels del Principat, però finalment els punts marxaren cap a Zaragoza, tot i el bon començament dels locals al descans el marcador assenyalava un ajustat (42-41) i es va entrar en el darrer quart amb igualtat a 65 i finalment en el darrer quart la balança va caure del cantó dels visitants, tot i la destacada actuació dels locals Sandro Gacic 24 punts d’anotació i Cinto Gabriel 26 de valoració.

PALMA AIR EUROPA, 77 – C.B. VALLS NUTRION, 71.
  • Els de Palma ja son co-liders superant als vallencs.
Victòria dels de Palma que els permet compartit el primer lloc amb Pardinyes superant al Valls, que arribava al partit amb el mateix balanç que els locals, per tant amb les mateixes opcions. El patir va tenir dues parts completament oposades a la primera domini local (41-21), pels locals, a la represa va venir la reacció visitant, que va ajustar el resultat però no va poder culminar la remuntada, amb destacada actuació del local Alberto García 24 punts d’anotació i el visitant Josep Joan Miguel 31 de valoració.  



JAC SANTS, 74 – C.B. CERDANYOLA AL DIA, 63.
  • Arriba la primera victòria dels de Sants superant Cerdanyola.
El Jac necessitava si o si la primera victòria per poder albirar un futur millor i no repetir els problemes classificatoris de la temporada passada davant un rival directe per la permanència, victòria local en un partit amb una bona sortida dels locals (41-34), al descans, a la represa reacció visitant que va reduir distancies en el marcador fins al  (54-52), finalment al darrer quart va tornar el domini local que els va portar a la victòria. Jugadors destacats el visitant Javier Antón 23 punts d’anotació i 21 de valoració, la mateixa que els locals Oscar González i Gerard Rodríguez.

MATARÓ FEIMAT, 68 – ILERDAUTO NISSAN C.B. PARDINYES LLEIDA, 77.
  • La lluita pel liderat pels lleidatans.
Ambdós equips arribaven igualats a la classificació, finalment la victòria li dona al Pardinyes el co-liderat juntament amb Palma, el partit fou de domini visitant que al descans ja guanyaven (32-43), a la represa es va accentuar el domini visitant, arribant a la fi del tercer quart (43-64), el que deixava el partit pràcticament decidit i només la reacció final dels locals va reduir les diferencies, amb destacada actuació del visitant Xavier Mendiburu 17 punts d’anotació i el local José Francisco Cabrera 29 de valoració.

MVP de la jornada, compartit per  a) JAN STANISLAV ORFILA (Menorca) 31 de valoració, amb 30 minuts en pista; Tirs de dos  8/12  à 67%; Tirs de tres 0/0  à 0%; Tirs lliures  2/3 à 67%; Rebots 12; Assistències 5; Pilotes Perdudes 2 Pilotes Recuperades 0; Faltes Rebudes 4 i b) JOSEP JOAN MIGUEL (Valls) amb 30 minuts en pista; Tirs de dos  8/11  à 73%; Tirs de tres 0/2  à 0%; Tirs lliures  2/2 à 100%; Rebots 10; Assistències 6; Pilotes Perdudes 0 Pilotes Recuperades 0; Faltes Rebudes 3



MAXIM ANOTADOR de la jornada,  GERARD BLAT (Sant Josep)  amb una anotació de 27 punts, amb 27 minuts en pista; Tirs de dos  11/16  à 69%; Tirs de tres 0/2  à 0%; Tirs lliures  5/8 à 62%; Rebots 2; Assistències 2; Pilotes Perdudes 1 Pilotes Recuperades 2; Faltes Rebudes 6.
                                                                      


No hay comentarios:

Publicar un comentario