sábado, 11 de noviembre de 2017

LA PRÈVIA 8a JORNADA #Liga Eba Partits de la jornada CBT vs EL MASNOU i VIC vs IGUALADA (86-83)



LIGA EBA 

JORNADA 6
11 i 12 de NOVEMBRE.

LA PRÈVIA



Grup C-A.

PARTIT DE LA JORNADA  CBT vs EL MASNOU


Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.00
Pavelló CP. Sant Josep
COALCI C.B. SANT JOSEP


C.B. CANTAIRES TORTOSA



Diss.
18.30
Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLBLANC

MATARÓ PARC BOET



Diss.
19.00
El Serrallo
IBERSOL C.B. TARRAGONA


VIVE EL MASNOU BASQUETBOL




Diss.
19.45
Fons de Les Creus
ARENYS BÀSQUET JOVENTUT
OIC-PENTA
U.B SANT ADRIÀ



Diu.
15.00
Llar Mundet
C.B. ROSER
BÀSQUET MENORCA


Diu.
18.00
Can Serra
BARBERÀ TEAM VALUES

BÀSQUET GIRONA


Diu.
19.00
Pavelló Municipal
C.B. QUART GERMANS CRUZ

BBA CASTELLDEFELS



                      
  • Al Centre Parroquial el Sant Josep, amb quatre victòries i setè classificat, rebrà la visita del Cantaires amb tres victòries volen augmentar les diferències amb la zona de permanència. Destacats Blat  i Kindred.

  • A Fum d’Estampa Collblanc sisè classificat rebrà al Boet, el de Mataró amb un triomf menys son en desè lloc. Destacats Soto i Drakeford.

  • En el partit de la jornada el CBT, molt aprop del liderat rebrà al líder El Masnou, d’aquest partit en sortirà el primer classificat. Destacats Mbaye i Gómez.

  • L’Arenys vs Ubsa, enfrontament de dos equips cinquè i tercer classificats igualats a quatre victòries però amb dinàmiques oposades, els primers venen de dues victòries i els segons de tres derrotes. Destacats Cuevas i Amo.


  • El Roser després de la primera victòria aconseguida a Mataró el primer objectiu es abandonar el darrer lloc de la classificació i tindrà la visita d’un Menorca onzè classificat. Destacats Huertas i García.

  • El Barberà amb un únic triomf després de la derrota d’ahir divendres en partit ajornat i penúltim classificat rebrà la visita del Girona quart classificat. Destacats Sobrepera i Alzamora MVP de la passada jornada.



  • Un Quart en plena recuperació, després de dues victòries, la segona ahir divendres a Barberà en partit ajornat, s’enfrontarà a un Castelldefels vuitè classificat, que vol tornar al camí de les victòries Destacats Jimenez i Boronat.


Grup C-B.

PARTIT DE LA JORNADA: VIC vs IGUALADA, ja jugat (86-83).



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Div.


C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC
ILERDAUTO NISSAN
C.B IGUALADA

86
83

Diss
18.30
Parc Esportiu
C.B. CORNELLÁ

C.B. PARDINYES LLEIDA


Diss.
19.45
Poliesportiu
B.C. MORABANC
ANDORRA

C.B. CASTELLBISBAL



Diu
12.30
Toni Servera
PALMA AIR EUROPA

C.B. CERDANYOLA AL DIA


Diu
13.00
Espanya Industrial
JAC SANTS
RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET


Diu
18.00
Josep Mora
MATARÓ FEIMAT
SIMPLY OLIVAR



Diu
18.15
Pavelló Municipal
MULTIOPTICAS C.B. SALT
C.B. VALLS NUTRION




  • El Cornellà que ha encadenat cinc derrotes rep ni mes ni menys al líder Pardinyes en gran estat de forma i amb dinàmica imparable de moment. Destacats Raya i Mendiburu.

  • Andorra sense cap victòria i tancant la classificació rebrà a un Castellbisbal que ha acumulat tres derrotes consecutives, oportunitat per ambdós per millorar posicions, sobre tot els locals per obtenir el primer triomf. Destacats Gacic i López.


  • A Palma els locals buscaràn un triomf per seguir en els primers llocs i el Cerdanyola una nova victòria que l’allunyi de la zona de permanència. Destacats Corbacho i Tena.

  • El Jac penúltim classificat amb una victòria, volen sortir d’aquesta situació, rebrà un Mollet, que de mica en mica va recuperant posicions i ja es quart. Destacats González i Ferrer.

  • A Mataró duel entre els locals i el Olivar, els locals volen tornar al camí de les victòries i els de Zaragoza seguir en la bona linea, actualment separats per un lloc a la classificació setè i vuitè. Destacats Cabrera i Alocén.

  • A Salt els locals que es volen apropar a la part alta s’enfrontaràn a un Valls, que lluitarà per mantenir la seva bona classificació. Destacats Nadal i Miguel Angelats i Cinto Gabriel.



No hay comentarios:

Publicar un comentario