viernes, 10 de noviembre de 2017

LA PRÈVIA 7a JORNADA de #CopaCatBQ Partits de la jornada Martinenc vs Salou i Alpicat vs Circol



COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.017-2.018
JORNADA 6.
11 i 12 de NOVEMBRE.

LA PRÈVIA.       



GRUP 1.

  • PARTIT DE LA JORNADA MARTINENC vs SALOU

Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
16.00       
Guinardó
F.C. MARTINENC BÀSQUET
C.B. SALOU


Diss.
17.45
Les Naus
C.N. SABADELL
RECANVIS GAUDI

TENEA C.B. ESPARREGUERA

Diss.
17.45
Pavelló CB. Granollers
C.B. GRANOLLERS

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS

Diss.
18.00
Pavelló d’Esports
LLIÇA D’AMUNT
C.B. MOLLET “B”


Diss.
19.45
Cem Issac Gálvez
ESPORTXTOTHOM SAMA BÀSQUET VILANOVA
OUTLETMOTO.COM C.B. GRUP BARNA


Diu.
19.30
La Plana
MARISTES ADEMAR BADALONA

BASQUET PIA SABADELL


23/12


La Plana
A.E. BADALONES
C.B. ARTÉS



  • Partit de la Jornada al Guinardó entre el Martinenc, tercer classificat,  i el Salou, segon classificat, separats per una victòria. Destacats Olivé i Barksdale.

  • A les Naus del Natació Sabadell un partit en teoria desigual entre els locals, penúltim classificat, amb una sola victòria i el líder imbatut Esparreguera, encara que de tots es sabut que es una pista difícil. Destacats Lapeña i Morales.

  • A Granollers els locals rebràn la visita del Ploms Salle, partit entre dos equips amb el mateix balanç 3 victòries i 2 derrotes. Destacats Cabañas i Costa.


  • A Lliçà derbi vallesà entre els locals que venen de donar la sorpresa a Artés i el Mollet que va superar l’Ademar, ambdós equips amb el mateix balanç 2/4. Destacats Mc Carthy, MVP de la passada jornada i Seidi.

  • A Vilanova el Samà buscarà la tercera victòria davant d’un Barna, que sorprenentment, encara no ha estrenat el seu compte de victòries. Destacats Carreras i Subirach.

  • A Badalona el Maristes Ademar, amb dues victòries amb cinc partits rebrà els sabadellencs del Bàsquet Pia, també amb dues victòries, però amb sis partits. Destacats Oleart i Paez.



GRUP 2.

  • PARTIT DE LA JORNADA:  ALPICAT vs CIRCOL.


Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.30
Pins Vens
BÀSQUET SITGES

MERCHAN SERVIS
CBS

Diss.
18.45
Ramón Sitjá
CEB GIRONA CITYLIFT

C.B. SANTA COLOMA

Diss.
19.30
Zem Rbla del Celler
U.E. SANT CUGAT
SESE


Diu
17.00
Josep Ma de Segarra
VEDRUNA GRACIA
A.D. TORREFORTA


Diu
19.15
Pavelló Municipal
BÀSQUET MOLINS

C.E. SANT NICOLAU

Diu
19.30

Poliesportiu
SANT QUIRZE, B.C

CIUTAT VELLA

Diu
19.30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT

CIRCOL COTONIFICI BADALONA


  • A Sitges enfrontament de dos ex-Eba els locals i el Cbs, en plena adaptació a la nova categoria els primers amb una única victòria i els de Sant Feliu una mica millor amb tres. Destacats Goodman i Melgarejo.

  • A Girona els locals buscant el tercer triomf per allunyar-se de la zona compromesa, després del seu gran partit, tot i la derrota a la pista del Sese i el Santa Coloma, tercer classificat, amb una única derrota. Destacats Artacho i Melgarejo.

  • A Sant Cugat la Uesc, buscarà el tercer triomf ni mes ni menys amb el co-lider imbatut Sese, que voldrà mantenir la seva privilegiada posició. Destacats Cosials i Galve.


  • A Gràcia, Vedruna en zona de permanència, amb una única victòria rebrà un Adt que buscarà el quart triomf per mirar cap amunt. Destacats Bernuz i Dorsey.

  • A Molins els locals líders sorprenents de la competició io en un gran estat de forma rebràn a un ex-Eba com el Sant Nicolau, que tanca la classificació encara amb cap triomf. Destacats Pedreny i Herrera.

  • A Sant Quirze els locals amb una única victòria i buscant la segona per sortir de la zona compromesa rebràn a un Ciutat Vella, que ha començat la temporada a un gran nivell, cinquè classificat. Destacats Baltà i Monberg.


  • Partit de la Jornada  a lAlpicat, després d’estar apunt de guanyar al líder, buscarà un triomf davant un Circol que en la seva tornada a Copa es quart classificat. Destacats Vinós i Molina.



No hay comentarios:

Publicar un comentario