sábado, 4 de noviembre de 2017

LA PRÈVIA de la 7a JORNADA de #LigaEba PARTITS DE LA JORNADA Castelldefels vs CBT i Pardinyes vs Palma



LIGA EBA 

JORNADA 6
4 i 5 de NOVEMBRE.

LA PRÈVIA



Grup C-A.

PARTIT DE LA JORNADA CASTELLDEFELS vs CBT


Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.30
Ricart
OIC-PENTA
U.B SANT ADRIÀ

C.B. QUART GERMANS CRUZ



Diss.
19.00
Pavelló de Menorca

BÀSQUET MENORCA

COALCI C.B. SANT JOSEP


Diss.
19.00
Fontajau
BÀSQUET GIRONA


ARENYS BÀSQUET JOVENTUT


Diss.
20.00
Eusebi Millán
MATARÓ PARC BOET

C.B. ROSER



Diss.
20.15
Poliesportiu Municipal
VIVE EL MASNOU BASQUETBOL

ARACENA AEC COLLBLANC


Diu.
18.15
Can Vinader
BBA CASTELLDEFELS

IBERSOL C.B. TARRAGONA


Diu.
19.00
Ferreries
C.B. CANTAIRES TORTOSA

BARBERÀ TEAM VALUES



                      
  • A Sant Adrià l’Ubsa que s’ha vist superat les dues últimes jornades rebrà al Quart sorprenent cuer de la classificació. Destacats Oscar Amo i  Albert Coderch.

  • A Maó un Menorca amb dues úniques victòries rebrà a un Sant Josep que ha començat molt be la temporada i es cinquè. Destacats Gerard Blat i Jan Stanislav Orfila.

  • A Fontajau un Girona que es tercer rebrà l’Arenys, que és setè, i que vol mirar cap amunt. Destacats Xavier Costa i Artur Grau.


  • A Mataró el Boet que ve de perdre l’anterior jornada i amb balanç de 3/3, rebrà la visita  d’un Roser que encara no s’ha estrenat. Destacats Eric Mañes i Albert Sulleva.

  • A Masnou els locals estrenen la seva condició de líder en solitari davant d’un Collblanc que vol remuntar posicions. Destacats Albert Valle i Marc Pagés.

  • El partit de la jornada a Can Vinader el Castelldefels sisè amb 3/3 rebrà a un CBT molt endollat que es quart. Destacats David Haro i Joseph Balkovic

  • A Tortosa Cantaires que es vol fer fort com a local a les Ferreries rebrà a un Barberà que de moment no compleix les expectatives. Destacats Joel Kindred i Sergi Guardia.


Grup C-B.



PARTIT DE LA JORNADA: PARDINYES vs PALMA.

Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
16.00
Barris Nord
ILERDAUTO NISSAN C.B. PARDINYES LLEIDA
PALMA AIR EUROPA



Diss
17.45
Les Comes
C.B IGUALADA

MULTIOPTICAS C.B. SALT


Diss.
17.45
Joana Ballart
C.B. VALLS NUTRION
C.B. CORNELLÁ



Diss.
18.30
Miralbueno
SIMPLY OLIVAR

JAC SANTS


Diss.
19.45
Illa Esportiva
C.B. CASTELLBISBAL

C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC


Diss.
20.00
Plana Lledó
RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET
B.C. MORABANC
ANDORRA



Diu
18.30
Guiera
C.B. CERDANYOLA AL DIA
MATARÓ FEIMAT



  • A Barris Nord el partit de la jornada Pardinyes vs Palma i amb el liderat en joc entre els dos primers classificat, actualment igualats amb cinc victòries. Destacats Xavi Mendiburu i Alberto García.

  • A Les Comes l’Igualada que amb tres victòries consecutives s’ha situat quart rebrà a un Salt que de mica en mica va agafant els pols a la competició. Destacats Eduard Tejero i Andreu Piqueras.

  • A Valls els locals que venen  d’un derrota ajustada a Palma i amb 4/2 rebràn un Cornellà que porta quatre derrotes consecutives i vol redreçar el rumb. Destacats Josep Joan Miguel i Oscar Raya.

  • A Miralbueno l’Olivar i el Jac, buscaràn una victòria per allunyar-se de la zona perillosa i no tornar als patiments del curs passat. Destacats Jaime Pradilla i Oscar González.


  • A Castellbisbal els locals que venen  de dues derrotes tindràn la visita d’un Vic que lluita pel liderat i que també ve de perdre com a local contra el Vic. Destacats Marc Ivan i Julià Garrote.

  • A Mollet els locals que buscaràn un triomf per no allunyar-se dels primers llocs i davant tindran l’Andorra que tot hi haver tingut opcions encara no te cap victòria. Destacats Nil Angelats i Cinto Gabriel.


  • A Guiera el Cerdanyola buscarà un triomf en la seva lluita per la permanència davant un Mataró que les dues darreres jornades s’ha allunyat una mica dels primers llocs i vol recuperar posicions. Destacats Javier Antón i José Francisco Cabrera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario