jueves, 1 de marzo de 2018

JORNADA 17 #CopaCatBQ Gr.1 Dels quatre equips de la zona de PLAY OFF, només vàren guanyar el LÍDER ESPARREGUERA i el MARTINENC, SEGON, amb derrotes de SALOU i BADALONÉS, que son TERCER i QUART, la dels de Badalona apropar al PLOMS a dues victòries, en CINQUÈ lloc. Gr.2 La derrota del MOLINS davant la UESC, tercer, li fa perdre el primer lloc en solitari i deixa el liderat pel SESE, gràcies al average, la victòria de l’ALPICAT, el manté en QUART lloc, amb el SANTA COLOMA, a una, CINQUÈ.



  • COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.017-2.018

  • JORNADA 17.

  • 24 i 25 FEBRER.



GRUP 1.

  • Dels quatre equips de la zona de PLAY OFF, només vàren guanyar el LÍDER ESPARREGUERA i el MARTINENC, SEGON, amb derrotes  de SALOU i BADALONÉS, que son TERCER i QUART, la dels de Badalona apropar al PLOMS a dues victòries, en CINQUÈ lloc.

  • PIA vs MOLLET.


Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.00
Les Naus
C.N. SABADELL

C.B. GRANOLLERS

65
64
Diss.
18.00
Pavelló d’Esports
LLIÇÀ D’AMUNT

C.B. SALOU
87
62
Diss.
19.30
La Plana
A.E. BADALONES

ZAMAR 2000
PLOMS SALLE REUS
69
72
Diss.
19.45
Cem Isaac Gálvez
ESPORTXTOTHOM SAMA BÀSQUET VILANOVA
F.C. MARTINENC BÀSQUET
66
69
Diu.
18.00
La Nau del Clot
C.B. GRUP BARNA
OUTLETMOTO.COM
C.B. ARTÉS

64
84
Diu.
18.00

Escola Pia
BASQUET PIA SABADELL

RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET “B”

60
76
Diu
19.30
La Plana
MARISTES ADEMAR BADALONA
TENEA C.B. ESPARREGUERA

59
68



C.N. SABADELL, 65 – C.B. GRANOLLERS, 64.
  • Victòria mínima dels sabadellencs que els situa al llindar de la permanència.
A Sabadell derbi vallesà entre el Natació i el Granollers, els locals, volien sortir de la zona de perill i els visitants  no allunyar-se de la part alta i quedar en terra de ningú, victòria local que tingueren de remuntar un (52-61) del minut 36 i que en el darrer minut encara perdien (60-62). Destacats els locals Ramírez amb 18 punts d’anotació i Lapeña 26 de valoració.

LLIÇA D’AMUNT, 87 – C.B. SALOU, 62.
  • Sorpresa un candidat al Play Off cau derrotat a la pista vallessana.
A Lliçà l’equip local que amb bona dinàmica s’allunya de la zona de perill rebia al Salou que acabava d’estrenar el lloc de segon classificat i el volia mantenir per no veures atrapat pels seus perseguidors, victòria que permet  als locals posar terra de per mitg amb la zona de perill i frenada als de la Costa Daurada, en un partit de domini clar dels vallessans. Destacats el visitant Barksdale amb 19 punts d’anotació i el local McCarthy 37 de valoració.

A.E. BADALONÉS, 69 – ZAMAR 2.000 PLOMS SALLE REUS, 72.
  • Els reusencs retallen distàncies amb la quart plaça contra un rival directe.
A la Plana el Badalonés desprès de la derrota a Granollers es volia refer i davant tenia el cinquè classificat, el Ploms Salle, els de Reus voldran retallar la diferencia de tres victòries que els porten els “dimonis”, que son quarts, hi ho vàren aconseguir amb un partit molt igualat (66-67), a manca de dos minuts i  (69-70), en el minut final. Destacat el visitant Medina, amb 30 punts d’anotació i 36 de valoració.

ESPORTXTOTHOM SAMA BÀSQUET VILANOVA, 66 -  F.C. MARTINENC BÀSQUET, 69.   
  • Els de Vilanova vàren fregar la sorpresa.
 A Vilanova el Samà que desprès del seu triomf a Mollet, s’havia situat amb opcions de permanència rebia a un Martinenc molt “endollat” i efectiu de cara a cistella, a un triomf del segon lloc, difícil victòria visitant davant d’un Samà que no va donar facilitats, ja que a la fi del tercer quart dominava (53-45), però amb tres minuts els del Guinardó es vàren posar a un punt (53-52) i a manca de quatre minuts ja manaven(58-61). Destacats el local Guillém i el visitant Pérez ambdós 17 punts d’anotació.



C.B. GRUP BARNA OUTLETMOTO.COM. 64 – C.B. ARTÉS, 84.
  • Els Artesencs reaccionen en la visita a Barcelona.
Al Clot un Grup Barna molt necessitat de victòries i que va posar contra les cordes al mateix líder rebia un Artés, bastant irregular i molt allunyat dels llocs de privilegi, clara victòria visitant, en la que els locals només oferiren resistència al primer quart, en la resta de partit el domini visitant fou total. Destacat el local Subirach amb 23 punts d’anotació i 24 de valoració.

BÀSQUET PÍA SABADELL, 60 – RECANVIS GAUDI MOLLET “B”, 76.
  • Els de Sabadell son cuers i perden partit i average.
A Sabadell partit de la jornada entre els dos últims classificat la Pia per no caure en lloc de descens directe i el segon equip de Mollet per superar a un rival directe i agafar-se a una taula de salvació, victòria visitant en un gran partit dels molletencs, que a la fi del tercer quart dominaven (36-58), en cap moment va semblar que els locals poguessin capgirar el marcador i el resultat condemna a la Pia al darrer lloc, perdent també l’average particular. Destacats els visitants Seidi 22 punts d’anotació i Guardia 22 de valoració

MARISTES ADEMAR BADALONA, 59 – TENEA C.B. ESPARREGUERA, 68.
  • Qui serà el primer de frenar al líder? a Badalona tampoc.
A la Plana de Badalona els Maristes volien mantenir les diferencies amb la zona de permanència encara que davant tenien un rival molt difícil i no era altre que el líder Esparreguera que buscava una nova victòria, el partit al descans assenyalava domini local (35-27), però era un miratge, ja que a la represa un parcial a la segona part de (24-412), va permetre a l’equip de Navarro donar la volta al marcador, els visitants aconsegueixen el 17 de 17 i els locals marquen la permanència gràcies al average. Destacat el visitant Morales 22 d’anotació.

GRUP 2.

  • La derrota del MOLINS davant la UESC, tercer, li fa perdre el primer lloc en solitari i deixa el liderat pel SESE, gràcies al average, la victòria de l’ALPICAT, el manté en QUART lloc, amb el SANTA COLOMA, a una, CINQUÈ.



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18.00
Pins Vens
BÀSQUET SITGES

C.B. SANTA COLOMA
68
80
Diss.
18.05
TV
Pavelló Municipal
BÀSQUET MOLINS

U.E. SANT CUGAT

75
86
Diss.
18.45
Ramón Sitjà
CEB GIRONA CITYLIFT
C.B. ALPICAT
58
65
Diss.
19.30
Penitens Arena
VEDRUNA GRACIA
SESE

76
78
Diss.
20.00
Juan Carlos Navarro
MERCHAN SERVIS
CBS

A.D. TORREFORTA

93
75
Diu.
17.00

Pavelló Esportiu
SANT QUIRZE  B.C.

CIRCOL COTONIFICI BADALONA
65
60
Diu.
18.00
Pavelló Sant Nicolau
C.E. SANT NICOLAU

CIUTAT VELLA

73
80

BÀSQUET SITGES, 68 – C.B. SANTA COLOMA, 80.
  • Els  colomencs es mantenen a una victòria del Play Off.
A Pins Vens el Sitges necessitava la victòria per seguir marcant la permanència i davant tenia al “Santaco”, situat a una victòria del Play Off i volen mantenir les seves opcions, victòria visitant emparada en un gran primer quart (11-22), que li ha premés mantenir les diferències fins al final del partit. Destacats el local Goodman 24 punts d’anotació i el visitant López 33 de valoració.

BÀSQUET MOLINS, 75 – U.E. SANT CUGAT, 86.
  • Cop d’autoritat de la Uesc, que consolida el tercer lloc, a la pista del líder.
El partit de la jornada a Molins de Rei, on els locals volien mantenir el liderat i davant tenien a la Uesc, els de Sant Cugat els perillava el tercer lloc, tenint el quart a un sol triomf, en un partit en que al descans el marcador assenyalava (40-48), però que a la represa els locals retallaven el desavantatge en quatre punts, però  el darrer parcial va ser novament pels vallessans el que suposo la pèrdua del liderat al locals i mantenir el tercer lloc als visitants. Destacats el local López, màxim anotador de la jornada amb 32 punts i el visitant Cosials MVP amb 45 de valoració.

CEB GIRONA CITYLIFT , 58 – C.B. ALPICAT, 65.
  • Important victòria dels de la Terra Ferma, per mantenir la quarta plaça.
A Girona els locals volien aprofitar l’oportunitat d’apropar-se al quart lloc intentant superar l’Alpicat, els lleidatans tot el contrari augmentar diferencies amb els perseguidors, ni una cosa ni l’altre la victòria visitant allunya al gironins de la part alta i els visitants mantenen les diferències amb el cinquè. Destacats en anotació amb 16 punts el local Artacho i el visitant Lafuente.



VEDRUNA GRACIA, 76 – SESE, 78.
  • Ajustada victòria visitant que els dona el liderat.
Derbi barceloní a Penitents, el Vedruna lluitant per allunyar-se del perill, en aquests moments, en lloc de Play Out, rebia a un Sese que va llençat amb la seva persecució del líder, partit trepidant a la vista i ho va ser ja que després d’una primera part igualada (32-34), l’igualtat es va trencar al tram final de partit primer amb un (59-69), a manca de quatre minuts pel final i (66-75) al minut 39, però el locals reaccionaren i entraren en el darrer minut amb un ajustat (76-77), però que ja no canviaria el sentit del triomf visitant. Destacat el local Pascal amb 23 punts d’anotació i 21 de valoració.

MERCHAN SERVIS CBS, 93 – A.D. TORREFORTA, 75.
  • Espectacular darrer quart anotador dels de Sant Feliu per resoldre el partit.
A Sant Feliu el Cbs que venia de donar la sorpresa a Ciutat Vella, rebia a l’Adt, penúltim classificat, oportunitat pels locals d’allunyar-se de la zona de perill i pels de Tarragona per abandonar el seu lloc, victòria local en un partit ple d’alternances en el marcador així al descans el marcador assenyalava (40-30), a la represa reacció dels visitants, que els permetia donar la volta al resultat (55-56), a la fi del tercer quart, però un espectacular darrer quart dels locals (38-19), els va donar la victòria i situa als locals amb els mateixos triomfs que l’equip que marca la permanmència.. Destacat el local Coego 26 punts d’anotació i 44 de valoració.

SANT QUIRZE B.C., 65 – CIRCOL COTONIFICI BADALONA, 60.
  • Important victòria vallessana que els permet situar-se en lloc de permanència.
A Sant Quirze els del Vallès buscaven una victòria per apropar-se a la permanència, davant tenien el Circol, cinquè, a un triomf del quart lloc, vàlid pel Play Off, el partit va estar dominat pels de Badalona, fins al descans (25-30), a la represa reaccionaren els del Vallès, que finalment pogueren capgirar el marcador i situar-se com l’equip que marca la permanència i els del Circol, cauen al setè lloc, ara a dues victòries del quart lloc. Destacats el local Cuevas 17 punts d’anotació i el visitant Jerez 27 de valoració.

C.E. SANT NICOLAU, 73 – CIUTAT VELLA, 80.
  • Els de Sabadell, no poden superar un mal segon quart.
A Sabadell el Sant Nicolau amb situació delicada a tres victòries per sortir del descens directe, rebia a un Ciutat Vella, que volia recuperar-se de la derrota de l’anterior jornada, el partit va començar amb un lleuger domini local (23-19), però el parcial del segon quart (7-25), va ser un handicap impossible de superar pels sabadellencs. Destacats els visitants Bachs 20 punts d’anotació i Bernuz 28 de valoració.

MVP de la jornada, amb 45 de valoració, per COSIALS (Uesc) amb 33 minuts en pista; Tirs de dos  10/14  à 71%; Tirs de tres  0/1 à 0%; Tirs lliures 8/11 à  72%; Rebots 14; Assistències 5; Pilotes Perdudes 3 Pilotes Recuperades 3; Faltes Rebudes 6.

MAXIM ANOTADOR de la jornada, amb 33 punts, LÓPEZ (Molins) amb 35 minuts en pista; Tirs de dos  7/11  à 63%; Tirs de tres  3/7 à 42%; Tirs lliures 9/9 à  100%; Rebots 5; Assistències 2; Pilotes Perdudes 0 Pilotes Recuperades 0; Faltes Rebudes 14



ELS DESTACATS DE LA JORNADA.

COSIALS (Uesc)
COEGO (Cbs)
MC CARTHY (Lliçà)
MEDINA (Ploms Salle)
LOPEZ (Santa Coloma)


No hay comentarios:

Publicar un comentario