martes, 6 de marzo de 2018

JORNADA 19 #LIgaEba Gr. C/A La derrota del GIRONA deixa al MENORCA, segon classificat, en solitari després de la seva victòria al igual que EL MASNOU que també ha guanyat i es LIDER.i GR. C/B Els dos primers classificat segueixen mantenint les distancies amb els immediats seguidors, el líder VIC obté una important victòria a Mollet i PARDINYES fa el Mateix contra el Mataró. La derrota del PALMA a VALLS, fa que els mateixos vallencs i l’Igualada comparteixin el tercer lloc amb els de les illes

LIGA EBA

JORNADA 19.

3-4 MARÇ de 2.018.

Grup C-A.

La derrota del GIRONA deixa al MENORCA, segon classificat, en solitari després de la seva victòria al igual que EL MASNOU que també ha guanyat i es LIDER.

74

• Dos equips ostenten plaça de Play Off en solitari, el líder El Masnou guanyador de l’últim classificat El Roser (83-79), després d’una gran remuntada a la segona part i el Menorca que es va desfer amb claredat del penúltim Barberà (82-64), amb destacada actuació de Jan Orfila 28 punts de valoració i 22 de d’anotació com el seu company Jordi Boronat, els de les illes han aprofittr la derrota del Girona,  a Sant Adrià davant Ubsa (74-67) i ara son segons en solitari.
  • El Sant Josep, amb la destacadisima actuació de Gerard Blat 42 punts d’anotació i 45 de valoració, autèntic triomfador de la jornada, secundat pel seu company Antonio Ruíz 22 punts d’anotació es situa quart a una victòria del tercer i dues del segon, en superar a domicili al Boet a Mataró per (85-96), en els locals també va destacar Marc Rubio 30 punts d’anotació i 32 de valoració.
  • Arenys i Collblanc, es situen en cinquè lloc, amb un partit pendent entre ambdós, després de guanyar els del Maresme (78-86) a Tortosa contra Cantaires i els de l’Hospitalet a Castelldefels (80-88).
  • Finalment Cbt va superar a domicili al Quart (61-74), que deixa als gironins en lloc de Play Out, tot i la destacada actuació del seus jugadors Eric Jimenez 23 punts d’anotació i el seu company Pau Vila 29 de valoració.

Grup C-B.
  • Els dos primers classificat segueixen mantenint les distancies amb els immediats seguidors, el líder VIC obté una important victòria a Mollet i PARDINYES fa el Mateix contra el Mataró. La derrota del PALMA a VALLS, fa que els mateixos vallencs i l’Igualada comparteixin el tercer lloc amb els de les illes

73

• El líder Vic es manté ferm i aconsegueix una victòria de prestigi a la difícil pista del Mollet, que allunya als vallessans de la part alta (71-78), per la seva part l’altre plaça de Play Off, seria de moment per un Pardinyes que s’imposava al Mataró (78-65) i manté les diferències amb el grup perseguidor, ara integrat pel Valls guanyador amb solvència d’un rival directe com es Palma i completa el grup l’Igualada que va superar Castellbisbal (79-62), els tres equips, Vallencs, Illencs i els de l’Anoia, es troben a una victòria dels de la terra ferma.
  • A Cerdanyola el Jac Sants es va apuntar una important victòria (50-65) que l’allunya dels darrers llocs i el Salt derrotat a domicili pel Cornellà (72-89) es penúltim classificat.
  • En partit jugat fa uns dies Olivar va superar Andorra (78-65), amb destacada actuació del local Jaime Fernández 26 punts d’anotació i 30 de valoració i el visitant Sadro Gacic 22 d’anotació.

MVP  de la jornada, amb 45 de valoració per GERARD BLAT (Sant Josep) i MÀXIM ANOTADOR  amb una anotació de 42 amb 31 minuts en pista; Tirs de dos  11/16  à 69%; Tirs de tres 4/7 à  57%; Tirs lliures 8/12 à  67%;  Rebots 2;  Assistències 3; Faltes Rebudes 10; Pilotes Perdudes 2; Pilotes Recuperades 5;