JORNADA 19
24 i 25 de FEBRER
C.B. CASTELLAR, 106 – B.C. TECLA SALA, 64.

JOC TREPIDANT I EFECTIU DELS GROCS I NEGRES.
Els castellerencs afrontaven un nou partit al Puigvert amb el doble objectiu de consolidar el segon lloc a la taula classificatòria i apropar-se al liderat, el primer fou possible, però no el segon, ja que el partit del Líder Aese contra el seu rival local, Collblanc, ha estat ajornat fins al 26 d’abril, una qüestió que costa d’entendre, ja que es una data molt llunyana, situada a manca de quatre partits per acabar la fase regular. El tècnic local va tenir que fer canvis al cinc inicial ja que la lesió d’un dels jugadors importants de l’equip, Albert Germà no fer que no fos de la partida i fou substituït pel Biel Santiveri i Cabrera entrava per Tejedor. De sortida va tenir color visitant (3-7), al minut dos, però la reacció local no es va fer esperar i un parcial (11-2), va donar els primers avantatges als vallessans, que acabarien el primer quart (14-9), en el segon l’allau de joc local va superar als de l’Hospitalet així aconseguien un màxim avantatge de (60-30), al descans (62-33). Amb l’antecedent del darrer partit a Castellar els locals no volgueren sorpreses i continuaren augmentant les diferències (85-48), al tercer quart, la diferència màxima es va enfilar  a manca de dos minuts pel final del partit (102-56). Gran partit de tot l’equip i menció especial tant en el joc com amb l’anotació per Albert Cadafalch

Al final del partit vel tècnic local Raül Jodra, es va donar la seva valoració: “La clau va estar en dominar el rebot defensiu i sentir-nos forts en defensa. Vam estar molt be en l'inici i vam concedir pocs bàsquets fàcils. Això va provocar que la mentalitat de l'equip a l'hora de córrer i atacar fos més agressiva i positiva. D'aquí també el gran nivell d'encert. A més, vam jugar molt bé l'extrapass, generant avantatges que ens van permetre llençar còmodes”.

Pel C.B. Castellar jugaren i anotaren Navarro (9), Cadafalch (36), Cabrera (24, i Smith (4), cinc inicial, també López (7), Bernadi, Santiveri (9), Timoneda (4), Junyent (6,. Tejedor (7) i Germà), com a capità