martes, 20 de marzo de 2018

JORNADA 21 #LigaEba Gr. C/A La derrota de EL MASNOU, deixa el liderat en mans del MENORCA i torna a posar al GIRONA en la lluita pel Play Off. i Gr. C/B Derrota del VIC a IGUALADA, però que li permet mantenir el liderat, amb un partit d’avantage sobre el segon PARDINYES, que va guanyar a la prorroga i que manté les diferències sobre els de l’Anoia i el VALLS.

LIGA EBA

LA JORNADA 21.

17-18 MARÇ de 2.018.

Grup C-A.

• La derrota de EL MASNOU, deixa el liderat en mans del MENORCA i torna a posar al GIRONA en la lluita pel Play Off.

85

• El partit de la jornada a El Masnou, on els locals després de perdre el liderat en solitari,  necessitaven la victòria per recuperar sensacions i per part del seu visitant el Cbt, podia ser una de les ultimes oportunitat per enganxar-se a la part alta, victòria visitant (64-70), que li fa perdre el liderat als del Maresme. Destacats el local Antoni Gómez 21 punts d’anotació i el visitant  Joseph Balkovic 26 de valoració.

• El Menorca una vegada situat en el co-liderat i amb una “ratxa” de set victòries consecutives, tenia un partit trampa davant el Roser, que tot i tancar la classificació, en les últimes jornades havia mostrat un bon nivell i tenia el Play Out a una sola victòria, el triomf local, vuitè consecutiu, (88-66), atorga el liderat en solitari a l’equip de les Illes.

• El tercer classificat Girona, i que dues derrotes l’han allunyat dels llocs de Play Off, rebia al Barberà, els vallessans després de moltes jornades, estaven en plaça de permanència, ajustada victòria local (63-62), que els permet apropar-se a una victòria del segon lloc. Destacat el visitant Ivan Llull 24 punts d’anotació i 25 de valoració, màxim anotador de la jornada, compartit.

• Tres equips estan a l’expectativa per poder-se apropar a la part alta sobre tot Arenys i Collblanc, amb un partit pendent, els del Maresme jugaven a Sant Adrià contra l’Ubsa, amb derrota (86-82), tot i la destacada actuació del seu jugador Joel Parra 23 de valoració i la mateixa del local Jaume Lobo, que permet als locals allunyar-se de la part baixa. Els de l’Hospitalet visitaven Mataró per enfrontar-se al Boet, també victòria local (74-71)i finalment Sant Josep, els de Badalona tenien un desplaçament propici a priori a Tortosa davant Cantaires, però vàren necessitar la prorroga per obtenir la victòria (84-85), tot i la destacada actuació del local Keith Weary 21 de valoració

• Finalment el partit de Castelldefels on s’enfrontaven els locals i el Quart, separats per una única victòria, els primers amb zona de permanència i els segons en Play Out, victòria local (76-66), tot i que  no vàren poder obtenir l’average, amb destacada actuació del local Andreu Sese 31 de valoració

Grup C-B.

• Derrota del VIC a IGUALADA, però que li permet mantenir el liderat, amb un partit d’avantage sobre el segon PARDINYES, que va guanyar a la prorroga i que manté les diferències sobre els de l’Anoia i el VALLS.

71

• El partit de la jornada a les Comes on l’Igualada, tercer classificat, rebia la visita d’un líder sòlid com es el Vic, els de l’Anoia necessitaven el triomf per seguir d’aprop al segon classificat i poder aprofitar qualsevol errada, per la seva part els de Dídac Herrero consolidar la seva preuada classificació,. Victòria local (102-88), però que la victòria del segon classificat els manté amb les mateixes diferències, per la seva part el líder Vic veu reduïda la seva diferència sobre el segon. Destacada actuació del local Jordi Torres 24 punts d’anotació i 27 de valoració, màxim anotador de la jornada, compartit.

• El Pardinyes segon classificat i amb una única victòria de marge sobre els perseguidors rebia a un Cornellà sense problemes de classificació, però volen millorar, els de la Terra Ferma, sortien a la pista saben el resultat dels seus perseguidors, lluitada victòria local (79-75), a la prorroga, que els permet situar-se a una victòria del liderat. Destacat el local Carlos Gasqué 32 de valoració MVP de la jornada.

• Valls, quart classificat, també a una victòria del segon lloc, rebia al penúltim classificat Salt, bona oportunitat pels vallencs per intentar pressionar al segon classificat amb una nova victòria que no seria fàcil, com així va ser (68-62). Destacat el local Johnston Freeman 26 de valoració

• El cinquè classificat Palma, a dues victòries del Play Off, encara no ha dit l’ultima paraula i volia apurar les seves opcions, amb una victòria a la pista del cuer Cerdanyola i ho va aconseguir (59-71).  El mateix cas del Mollet, sisè, a tres victòries del segon classificat, els vallessans no volen donar res per impossible i davant tindràn un Jac Sants, que tres victòries seguides l’han allunyat de la zona de perill, victòria local (77-68), en un bon partit dels vallessans. Destacat el local Nil Baqués 26 de valoració.

• Duel directe entre el Castellbisbal i l’Andorra, ambdós amb sis victòries, però en aquests moments els vallessans estan fora del Play Out i no així els del Principat l’average pels vallessans +11, victòria local i average (77-65). Destacat el local Adrià Camprubí 31 de valoració.

• A Zaragoza enfrontament entre els locals de l’Olivar, novens, i el Mataró, vuitens, amb una victòria de marge pels del Maresme i l’average +3 pels visitants, victòria i average pels locals (62-57).

MVP  de la jornada, amb 32 de valoració per CARLOS GASQUÉ  (Pardinyes) amb 40 minuts en pista; Tirs de dos  0/1  à 0%; Tirs de tres 4/7 à  57; Tirs lliures  2/2 à  100%;  Rebots 11;  Assistències 4; Faltes Rebudes 4; Pilotes Perdudes 0; Pilotes Recuperades 5;

MÀXIM ANOTADOR, compartit,  amb una anotació de 24 punts per a) JORDI TORRES (Igualada) amb 25 minuts en pista; Tirs de dos  1/1  à 100%; Tirs de tres  7/8 à  88%; Tirs lliures 1/1 à  100%;  Rebots 2;  Assistències 4; Faltes Rebudes 0; Pilotes Perdudes 1; Pilotes Recuperades 0 i b) IVAN LLULL  (Barberà) amb 31 minuts en pista; Tirs de dos  5/7  à 71%; Tirs de tres  3/6 à  50%; Tirs lliures 5/5 à  100%;  Rebots 1;  Assistències 1; Faltes Rebudes 5; Pilotes Perdudes 2; Pilotes Recuperades 2.