JORNADA 23
24 i  25 de MARÇ

C.B.CASTELLAR, 78- B.C. SANT JOAN DESPI- HNOS PANTOJA, 58.
EL CASTELLAR SUPERA EL PARTIT AMB CLAREDAT TOT I UN MAL COMENÇAMENT.

El  Castellar va sortit a la pista partit, amb un canvi respecte al cinc inicial d’altres partit amb la presència de López, i novament amb la presència del capità Albert Germà, encara que per precaució no va jugar fins als darrers minuts del partit, encara que no tot tenien que ser bones noticies ja que a la primera part es va retirar amb problemes físics un dels puntals de l’equip el base Albert Cadafalch, esperem que no sigui res important i torni ben aviat. El partit va començar amb desencert per ambdós equips, sobre tot pels locals que als sis minuts el marcador assenyalava un sorprenent (2-8), de totes maneres els locals capgiraven el marcador (12-10) a la fi dels primers deu minuts,  al segon quart es va accentuar el domini vallesà així amb un parcial de (17-8), agafava els primers clars avantatges, tot i arribar al descans amb només 11 punts amunt (37-26). A la represa va començar a funcionar el tir exterior local  el que va permetre ampliar al seu avantatge fins al (54-32), encara que els visitant no es donaven per vençuts i reduïren el desavantatge al minut 30 (57-41), en els darrers minuts els locals agafaren la seva màxima renda (71-47), que tancava definitivament el partit amb una nova victòria del Castellar abans de l’aturada de Setmana Santa, per desprès afrontar set autentiques finals, que permetran situar als locals esperem a les fases finals.

Pel C.B. Castellar jugaren i anotaren Navarro (16), López (7) , Cadafalch (-), Cabrera (9), i Smith (18), cinc inicial, també, Bernadi (4) , Timoneda (3), Tejedor (11) Junyent (-), Santiveri (7) i Germà (3), com a capità.