viernes, 16 de marzo de 2018

LA PREVIA JORNADA 21 de la #LigaEba PARTITS DE LA JORNADA El Masnou vs Cbt i Igualada vs Vic



LIGA EBA 

LA PRÈVIA JORNADA 21.

17-18 MARÇ de 2.018.

 
FOTOGRAFIA POL PUERTAS
Grup C-A.

  • EL PARTIT DE LA JORNADA:
  • EL MASNOU vs CBT

Dia
H
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.00
Ricart
OIC-PENTA
U.B SANT ADRIÀ

ARENYS BÀSQUET JOVENTUT



Diss.
20.00
Poliesportiu
VIVE EL MASNOU BASQUETBOL

IBERSOL C.B. TARRAGONA



Diss.
20.00
Eusebi Millán
MATARÓ PARC BOET
ARACENA AEC COLLBLANC



Diss.
20.30
Fontajau
BÀSQUET GIRONA

BARBERÀ TEAM VALUES


Diu.
12.30
Pavelló de Menorca (Maó)
BÀSQUET MENORCA

C.B. ROSER


Diu.
18.15
Can Vinader
BBA CASTELLDEFELS
C.B. QUART GERMANS CRUZ



Diu.
19.00
Ferreries
C.B. CANTAIRES TORTOSA

COALCI C.B. SANT JOSEP



                      
  • El partit de la jornada a El Masnou, on els locals després de perdre el liderat en solitari, ara compartit, necessiten la victòria per recuperar sensacions i per part del seu visitant el Cbt, pot ser una de les ultimes oportunitat per enganxar-se a la part alta. Destacats Alberto Valle i David Fernández.

  • El Menorca una vegada situat en el co-liderat i amb una “ratxa” de set victòries consecutives, tindrà un partit trampa davant el Roser, que tot i tancar la classificació, en les últimes jornades ha mostrat un bon nivell i te el Play Out a una sola victòria. Destacats Andreu Matalí, MVP de l’anterior jornada i l’ex Acb Xavi Assalit.

  • El tercer classificat Girona, i que dues derrotes l’han allunyat dels llocs de Play Off, rebrà al Barberà, els vallessans després de moltes jornades, estan en plaça de permanència. Destacats Alfonso Alzamora i Marc Sobrepera.

  • Tres equips estan a l’expectativa per poder-se apropar a la part alta sobre tot Arenys i Collblanc, amb un partit pendent, els del Maresme juguen a Santa Coloma contra l’Ubsa. Destacats Alberto Reyes i Joel Parra i els de l’Hospitalet visitaran Mataró per enfrontar-se al Boet, Destacats Marc Rubio i Ignasi Belver i finalment Sant Josep, els de Badalona tenen un desplaçament propici a priori a Tortosa davant Cantaires. Destacats Dashun Smith i Miguel Angel Fons.

  • Finalment el partit de Castelldefels on s’enfrontaràn els locals i el Quart, separats per una única victòria, els primers amb zona de permanència i els segons en Play Out, l’average +12 pels gironins. Destacats Jaume Zanca i Pau Vila


 Grup C-B.

  • PARTIT DE LA JORNADA:
  • IGUALADA  vs VIC
 
DIDAC HERRERO (Castellar) AVUI AL C.B. VIC 

Dia
H
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
17.45
Les Comes
C.B IGUALADA


C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC


Diss
17.45
Joana Ballart
C.B. VALLS NUTRION

MULTIOPTICAS C.B. SALT


Diss.
18.30
Miralbueno
SIMPLY OLIVAR

MATARÓ FEIMAT



Diss.
19.45
Illa Esportiva
C.B. CASTELLBISBAL

B.C. MORABANC
ANDORRA


Diss.
20.00
Plana Lledó
RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET
JAC SANTS



Diss.
20.00
Barris Nord
ILERDAUTO NISSAN C.B. PARDINYES LLEIDA
C.B. CORNELLÀ



Diu.
17.00
Guiera
C.B. CERDANYOLA AL DIA
PALMA AIR EUROPA



                                        
  • El partit de la jornada a les Comes on l’Igualada, tercer classificat, rebrà la visita d’un líder sòlid com es el Vic, els de l’Anoia necessiten el triomf per seguir d’aprop al segon classificat i poder aprofitar qualsevol errada, per la seva part els de Dídac Herrero consolidar la seva preuada classificació. Destacats Jordi Torres i Nil sabata.

  • El Pardinyes segon classificat i amb una única victòria de marge sobre els perseguidors rebrà a un Cornellà sense problemes de classificació, però volen millorar, els de la Terra Ferma, sortiran a la pista saben el resultat dels seus perseguidors. Destacats Xavier Mendiburu i Albert Farfán.

  • Valls, quart classificat, també a una victòria del segon lloc, rebrà al penúltim classificat Salt, bona oportunitat pels vallencs per intentar pressionar al segon classificat amb una nova victòria que no serà fàcil. Destacats Johnston Freeman i Rashid Bunell.

  • El cinquè classificat Palma, a dues victòries del Play Off, encara no ha dit l’ultima paraula i voldrà apurar les seves opcions, amb una victòria a la pista del cuer Cerdanyola. Destacats Oriol Domènech i Carlos Bustamante. El mateix cas del Mollet, sisè, a tres victòries del segon classificat, els vallessans no volen donar res per impossible i davant tindràn un Jac Sants, que tres victòries seguides l’han allunyat de la zona de perill. Destacats Albert Griso i Oscar González.

  • Duel directe entre el Castellbisbal i l’Andorra, ambdós amb sis victòries, però en aquests moments els vallessans estan fora del Play Out i no així els del Principat l’average pels vallessans +11. Destacats David López i Víctor Aguilar.


  • A Zaragoza enfrontament entre els locals de l’Olivar, novens, i el Mataró, vuitens, amb una victòria de marge pels del Maresme i l’average +3 pels visitants. Destacats Ander Urdiain i José Francisco Cabrera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario