#CopaCatBQ LA GRAN FINAL SITGES vs UBSA PLAY OUT la PERMANÈNCIA pel CASTELLAR

COPA CATALUNYA MASCULINA.

FINAL A QUATRE.
SITGES vs UBSA, la gran final.
Fase final, entre els quatre classificats del Play Off de ¼ de final, amb el sistema de Final Four, d’on sortirà el Campió de Copa Catalunya Masculina 2015-2016, que tindrá el dret esportiu a participar a Liga Eba, i si hi ha mes vacants a Eba es cobriran per ordre de classificació.

18.30

La Copa Catalunya Masculina arriba al desenllaç després de trenta jornades de lliga regular y dues de 1/4 de final, aquest cap de setmana es travaran a Sant Adrià del Besos, al POLIESPORTIU “Ricart”, els quatre millors equips, tres del grup 1, Viladecans, Sitges i Barna i un del grup 2 Ubsa.
Per tant durant aquest cap de setmana, dissabte i diumenge, a la ciutat adrianenca es donaran cita aquest equips, per tant de coronar un campió que també serà nou equip de Lliga Eba.

BASQUET SITGES, 72 – GRUP BARNA 67.
El partit va estar dominat pels del Garraf amb comoditat fins al tercer quart, tot i que l’avantatge inicial el Barna la va anar retallant i no fou fins als darrer cinc minuts en que la diferencia es va establir en cinc punts, però el Sitges es va mantenir ferm i el Barna li va faltar temps per donar la volta al partit i d’aquesta manera els de la Blanca Subur eren els primers finalistes, en un partit on varen destacar en faceta anotadora Nacho Velasco amb 20 punts i Marc Rabaseda amb 21 i Edu Riu amb 26 de valoració.

GROC RESTAURANT C.B.VILADECANS-SANT GABRIEL, 73 – U.B. SANT ADRIA, 79
Tot i el domini de Viladecans fins al descans (45-38), la reacció d’Ubsa en el tercer quart va ser demolidora i un parcial de (14-29), va donar la volta al partit i el “vermells” una vegada varen estar davant en el marcador ja no varen donar opcions a Viladecans, en un partit on varen destacar en anotació Enric Nogales amb 18 punts i Andreu Sese amb 15 i Pol Bassas i Albert Serra amb 21 de valoració, per tant Ubsa era segon finalista.

Per aquesta tarda el partit pel tercer i quart lloc, entre Grup Barna i Viladecans, i la gran final, entre Sitges i Ubsa.
El campió serà nou equip de Lliga Eba, una altre plaça serà de l’eliminatòria entre el campió balear i d’Aragó i si hi han mes places aniran pels següents classificats es a dir el segon, tercer i quart.

FASE DE PERMANÈNCIA PLAY OUT ( 3er partit).
CASTELLAR aconsegueix la permanència.

Eliminatòries al millor de tres partits on sortiran els quatre equips que mantindran la categoria i els quatre que  seran equips de primera catalana, dues series han arrivat al tercer partit.