domingo, 8 de mayo de 2016

DISSABTE JORNADA 17 a #LigaEba CASTELLBISBAL certifica la PERMANÈNCIAPARTITS DE DISSABTE
LLIGA EBA 2.015-2.016.
SEGONA FASE.


ULTIMA JORNADA

C-1

·        La resolució definitiva del tercer lloc per la fases.
C-2
·        La lluita per la permanència un autèntic galimaties.
·        De moment CASTELLBISBAL certifica la permanència

GRUP C-1 TÍTOL

JORNADA 18.

7-8 MAIG.

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
17.30
Plana Lledó
RECANVIS GAUDI
 CB MOLLET

TORRONS VICENÇ CB L’HOSPITALET

Dissabte
17.30
Pavelló Municipal
CB QUART
GERMANS CRUZ

ARACENA AEC COLLBLANC 


Dissabte
17.30
Pavelló Municipal
MULTIOPTICAS
CB SALT


PHYSIC CB IGUALADA


Dissabte
17.30
Espanya Indústrial
JAC SANTS

CIUTAT DE LES ROSES CB

JUGAT
5 de Maig

Parc Espertiu
CB. CORNELLA
BBA CASTELLDEFELS


70-57


Quatre partits en dissabte.

·         A Mollet l’equip local tindrà l’oportunitat de que si supera al líder Hospitalet aconseguirà la classificació per les fases d’ascens, en cas de derrota necessita que tampoc guanyi Quart.

·         A Quart els locals només esl hi val la victòria davant Collblanc ja que una derrota els deixa fora de les fases.

·         A Salt els locals si guanyen superarien a l’Igualada a la classificació i obtindrien un mes que meritori setè lloc.

·         A l’Espanya Industrial el Jac Sants rebrà al Cbs, els locals per millorar la classificació i els visitants certificar la cinquena plaça.
GRUP C-2 PERMANÈNCIA

JORNADA 18.

7-8 MAIG.

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
18.30
Illa Esportiva
CB. CASTELLBISBAL


MENORCA
TALAIOTICA CCCE SANT LLUIS

88-64
Dissabte
20.30
Toni Servera
GRUPO JUANEDA MIRAMAR

BARICENTRO BARBERRÀ BC

54-99
Diumenge

17.30
Polisportiu
MORABANC ANDORRA

VIVE EL MASNOUDiumenge
17.30
Pavelló Esportiu Municipal
BC MARTORELL SOLVIN

ARENYS BASQUET- JOVENTUT


Diumenge
17.30
Barris Nord
FLOR DE VIMBODI PARDINYES LLEIDA
SABADELL SANT NICOLAUDos partits en dissabte.

·         88-64: A Castellbisbal els locals rebian al darrer classificat, Sant Lluis,  que en cara no havia guanyat cap partit en aquesta segona fase, victòria local que els permet certificar la permanència, FELICITATS.

·         54-99: Grupo Juaneda ja primer classificat passi el passi, rebia al Barberà, tercer classificat, en un partit que va servir perquè de manera espectacular els vallessans posin la cloenda a una bona temporada, FELICITATS a ambdós equips per la permanència


Tres partits en Diumenge.

·         Al Principat l’Andorra rebrà la visita del segon classificat Masnou, els locals encara no tenen garantida la permanència, que aconseguiran si guanyen, en cas de derrota perdrien la categoria si guanyen Castellbisbal, Martorell i Pardinyes, també si guanyen Castellbisbal i Martorell i Pardinyes perd de 23 punts o també si guanyen Castellbisbal, Pardines i Arenys.

·          A Martorell l’equip local rebrà la visita d’Arenys, la victòria local els dona la permanència automàtica, en cas de derrota perdrien la categoria si guanyen Castellbisbal, Andorra i Pardinyes, també si perden de més de 15 punts i també ho fa Andorra i guanyen Castellbisbal i Pardines, pel que fa a Arenys només mantindrà la categoria si guanya de més de 15 punts i també ho fan Castellbisbal i y Pardinyes i perd Andorra.


·         A Barris Nord enfrontament  entre Pardinyes i Sant Nicolau, els locals perdran la categoria si cauen derrotats en el partit davant els vallessans o si guanyen i ho fan també Castellbisbal, Andorra i Martorell , per la seva part Sant Nicolau la victòria no li assegura la permanència, ja que per mantenir la categoria tindria que guanyar de més de 23 punts i que ho fessin també Castellbisbal i Martorell y que perdi Andorra.No hay comentarios:

Publicar un comentario