viernes, 13 de mayo de 2016

L'ENTREVISTA a l'entrenador de la #CopaCatBQ CARLES COMPANY CB. CASTELLAR



L’ENTREVISTA.

CARLES COMPANY
C.B. CASTELLAR

En aquest espai de L’ENTREVISTA, el nostre dissetè convidat, és en Carles Company, entrenador de l’equip de Copa Catalunya CLUB BÀSQUET CASTELLAR, un dels equips històrics del nostre esport. El qual està a punt d’afrontar les fases de permanència, és en aquest punt on el Carles ens ha concedit aquesta entrevista, per parlar del moment actual de l’equip vallesà i fer un repàs del que ha estat la temporada, encara que el més important encara ha de succeir, és a dir, el desenllaç de la temporada.

1.- Quin era l’objectiu del CB. Castellar a començament de temporada?
L’objectiu, amb 7 incorporacions noves, sens dubte, era la permanència.



2.- Com ens explicaríeu per les tres fases que en que ha passat l’equip, primer va costar molt la primera victòria i es feien anotacions baixes, després l’equip va anar a més i en alguns moments va semblar que es podria sortir del Play Out i finalment s’hauran de jugar les fases de permanència i amb el factor pista en contra?
Al principi de temporada només fèiem anotacions baixes, donat que era un equip pràcticament nou i ens faltava sintonia com equip. A mesura que ha anat passant les jornades l’equip és va anar conjuntant i és veritat que vam disposar de diverses oportunitats de sortir del play out, de fet ho vàrem aconseguir només una jornada. Ens ha faltat matar alguns partits.
Unes fases de permanència sempre són complicades, apareixen molts nervis i ansietats, nosaltres hem d’entrenar bé i saber gestionar totes les situacions amb les que ens trobarem.


3.- Les noves incorporacions han solucionat els dèficits de l’equip?
En part sí, però és veritat que han arribat tard i pràcticament sense ritme, estic segur que per aquesta part final ens ajudaran moltíssim.

4.- S’ha lluitat molt bé amb els equips de dalt sobre tot a casa, a fora l’equip baixa el nivell ?
No crec que sigui una qüestió de jugar com a locals o com a visitants, de fet hem jugat partits a gran nivell fora de casa, el que si que penso es que tenim una estructura d’equip molt marcada, és a dir, amb interiors identificats i posicions molt marcades. Competim molt bé contra equips amb el mateix patró que el nostre i ens costa bastant més contra conjunts que juguen oberts o amb posicions poc definides.


5.-El fet de que en moments d’alguns partits sembla que l’equip es desconnecta, si es així, sabem el motiu?
És veritat que dóna aquesta sensació. Al final tot és una qüestió de confiança, estic segur que si haguéssim viscut situacions iguals, ocupant un lloc de la classificació més alt no ens hauria passat.

6.- Les incorporacions de jugadors del planter, amb més protagonisme, serà possible en un futur?
Sense cap mena de dubte, però tot al seu temps, necessiten fer-se, jugar minuts amb els seus equips i agafar confiança per poder competir per un lloc protagonista al primer equip.



7.- El Puigvert per els contraris és una plaça difícil, en un futur es pot convertir en un trampolí per un futur mes ambiciós?
El Puigvert ha de tornar a ser una referència al bàsquet català, però per això necessitem superar el play out.


8.- Com afronteu el Play Out i el fet de no tenir el factor pista a favor?.
Amb moltes ganes i molt respecte pel rival. El fet de no tenir el camp a favor, evidentment, és un handicap que haurem de saber gestionar.


9.- Pot tenir continuïtat la propera temporada el vostre projecte com a màxim responsable del primer equip masculí.?
Estic on vull estar, content i molt recolzat en tots els sentits. El nostre projecte és de 3 anys però ara mateix, l’únic que m’interessa és salvar la categoria.



10.- Com veieu el bàsquet del Vallès en general.?
Amb bona salut. Tenim un bàsquet amb bons entrenadors, que estan fent molt bona feina, i amb ganes de seguir creixent.

11.- La temporada propera amb tres equips de Sabadell a Copa com la veieu?
Crec que són equips que li donen valor a la competició, del Club Natació Sabadell està tot dit, campió de lliga i ascens amb una solvència espectacular després de baixar de categoria la temporada passada.
El Sant Nicolau, tot i ser un club relativament jove en categories altes, ha estat ambiciós i ha fet unes temporades espectaculars a lliga EBA, jo em sento molt orgullós d’haver format part dels dos primers anys del club a la categoria nacional. Seguiran fent-ho molt bé.
I respecte a l’escola Pia, de la mateixa manera que el Natació Sabadell, ha fet una temporada brillant. És cert que no tenen el passat del Club, però s’han guanyat per mèrits propis l’ascens, així que també se’ls ha de felicitar.


12.- L’afecció del Castellar sembla de que de mica en mica torna al Puigvert, es així?
Sí, recordo a principi de temporada que a la gent li costava molt. Necessitem el Puigvert ple, i nosaltres des de la pista, seguirem treballant perquè la gent es continuï enganxant. És un objectiu innegociable.
Moltes gràcies


No hay comentarios:

Publicar un comentario