viernes, 27 de mayo de 2016

L'ULTIMA PRÈVIA de la temporada 15-16 a la #CopaCatBQ



LA PRÈVIA.
COPA CATALUNYA MASCULINA.

FINAL A QUATRE.

Fase final, entre els quatre classificats del Play Off de ¼ de final, amb el sistema de Final Four, d’on sortirà el Campió de Copa Catalunya Masculina 2015-2016, que tindrá el dret esportiu a participar a Liga Eba, i si hi ha mes vacants a Eba es cobriran per ordre de classificació.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
17.00
Poliesportiu Ricart
BASQUET SITGES
C.B. GRUP BARNA



Diss.
19.00
Poliesportiu Ricart
GROC RESTAURANT C.B.VILADECANS-SANT GABRIEL
U.B. SANT ADRIÀ


Diu.
3 y 4 lloc
18.00
Poliesportiu Ricart




Diu.
FINAL
18.30
Poliesportiu Ricart






La Copa Catalunya Masculina arriba al desenllaç després de trenta jornades de lliga regular y dues de 1/4 de final, aquest cap de setmana es travaran a Sant Adrià del Besos, al POLIESPORTIU “Ricart”, els quatre millors equips, tres del grup 1, Viladecans, Sitges i Barna i un del grup 2 Ubsa.
Per tant durant aquest cap de setmana, dissabte i diumenge, a la ciutat adrianenca es donaran cita aquest equips, per tant de coronar un campió que també serà nou equip de Lliga Eba.



Dissabte es jugaran les dues semifinals en primer lloc el sots-campió del grup 1 CB. Viladecans-Sant Gabriel s’enfrontarà al campió del mateix Grup Barna, serà un partit entre dos vells coneguts, que aquesta temporada ja s’han enfrontat dues vegades, amb un balanç de victòries pels equips locals, per tant serà un enfrontament molt obert.


El mateix dissabte l’equip amfitrió  l’Ubsa, campió també de Copa Federació i amb un gran estat de forma rebràn la visita de la sorpresa dels quarts de final el C.B.Sitges, els del Garraf classificats en el tercer lloc del seu grup, vàren eliminar de manera clara i sorprenent a Mataró, per tant tot i el factor pista a favor dels de Sant Adrià, els de la Blanca Subur, voldràn aprofitar les seves opcions.


Diumenge el partit pel tercer i quart lloc, entre els perdedors, i la gran final, enbtre els guanyadors de la primera jornada.
El campió serà nou equip de Lliga Eba, una altre plaça serà de l’eliminatòria entre el campió balear i d’Aragón i si hi han mes places aniran pels següents classificats es a dir el segon, tercer i quart.

FASE DE PERMANÈNCIA PLAY OUT ( 3er partit)
Eliminatòries al millor de tres partits on sortiran els quatre equips que mantindran la categoria i els quatre que  seran equips de primera catalana, dues series han arrivat al tercer partit.


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
17.45
Poliesportiu
Santa Eulalia
AESE
C.B. CASTELLAR


Diu.
19.30
Pavelló
La Plana
CIRCOL COTONIFICI BADALONA
C.B. CIUTAT VELLA




Dissabte a l’Hospitalet l’ Aese i el Castellar es jugaràn la continuïtat a Copa, de la mateixa manera a Badalona seran el Circol i Ciutat Vella el que faran el mateix, de moment el factor pista ha estat determinat per portar les series al (1-1), si es manté la tònica els favorits serien Aese i Circol, però tant barcelonins i vallessans intentaràn trencar aquesta dinàmica per assegurar-se la seva continuïtat a Copa, per tant l’emoció i perquè no el bon joc esta garantit.


Desprès de trenta-tres setmanes d’estar puntuals a la nostra cita arribem a la darrera “PRÈVIA”, només ens queda agrair, tot el seguiment, del que hem estat objecte, la nostra feina ha estat modesta, però sempre amb la millor intenció per tant d’arribar a tots els equips participants a la nostra Copa.
Es moment de felicitar a tots els que heu aconseguits els objectius, als que no cal esmerçar esforços per tornar-ho a intentar, FELICITATS A TOTS PER LA FEINA.

Nosaltres ja només ens queda emplaçar-vos pel resum final d’imatges que publicarem d’aquí a unes setmanes, en el qual ja estem treballant i per descomptat BON ESTIU A TOTS.

Per cert ens retrobem a la 16-17.


L’EQUIP D’ALOCIX RESULTATS.


No hay comentarios:

Publicar un comentario