domingo, 8 de mayo de 2016

PARTITS DE DISSABTE JORNADA 30 a la #CopaCatBQ CERDANYOLA a FASES i BISBAL SALVAT



PARTITS DE DISSABTE.
COPA CATALUNYA MASCULINA.
GRUP 2.
JORNADA 30.
7-8 MAIG.

ÚLTIMA JORNADA.
CERDANYOLA CLASSIFICAT PER LES FASES D’ASCENS A LLIGA EBA.




VIC cau derrotat pel Castellar i perd les seves opcions.




·        MATARÓ I SANT JOSEP classificats falta saber qui serà SEGON.
·        BISBAL, manté la categoria.



·        CIRCOL, ALPICAT, CASTELLAR, TERRASSA O SEDIS al Play Out.
·        MINGUELLA confirma el seu descens a Primera Catalana.


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
17.45

Pavelló
CB. Granollers
CB GRANOLLERS

AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA

92-85

Diss.
18.15
Pavelló Esportiu
LA LLOSA ARTES

SOL GIRONÉS
BISBAL BÀSQUET

75-85

Diss.
19.15

Eusebi Millám
MATARO PARC BOET
CB CERDANYOLA AL DIA

75-92

Diss.
19.30
Castell d’en Planes
CB VIC UNIVERSITAT DE VIC

CB. CASTELLAR
71-75

Diss.
19.30
Zem. Rbla del Celler
U.E. SANT CUGAT

UB. SANT ADRIA

92-76

Diu.
17.45
Pavelló de la Plana
CIRCOL COTONIFICI BADALONA


C.B. SANT JOSEP


Diu.
17.45
Palau d’Esports
SEDIS HIDROLOGY

C.B. ALPICAT


Diu.
19.30

Josep Mora
MATARÓ FEIMAT


C.N. TERRASSA





Cinc  partits en dissabte.

  • 92-85: A Granollers els locals, amb la feina feta, rebien al Minguella, amb l’obligació dels badalonins de guanyar si no volien ser equip de primera catalana la mateixa tarda del dissabte i tot i així també necessiten que el Terrassa i el Sedis no guanyi al seu partit. Victòria local per posar cloenda a una mes que bona temporada i per la seva part la derrota condemna definitivament al Minguella a Primera Catalana, ànims badalonins cal preparar-se per tornar-hi.

  • 75-85: L’Artés que ja sap que serà setè classificat, passi el que passi, s’enfrontava al Bisbal, que amb una gran temporada podria certificar amb una victòria la permanència i també perdent sempre que tampoc bé ho faci el Circol. Dons no els hi farà falta saber el resultat de tercers victòria dels de la Bisbal, que amb una històrica temporada confirmen la seva permanència a Copa, moltes felicitats, igualment pels artesencs que també han fet una mes que destacable temporada.

  • 75-92: A Mataró un Boet sense opcions de Play Off tindrà davant al Cerdanyola, els d’Agustí Forné necessiten la victòria i que el Vic no guanyi, per ser quarts, dons victòria vallessana que combinada amb la derrota del Vic els hi dona la quarta plaça, per lluitar per l’ascens a Eba.

  • 71-75: El partit de la jornada a Castell d’en Planes on el Vic si guanyava al Castellar estaria al Play Off, per contra si ho feia el Castellar, també sempre i quant no guanyi el Cerdanyola, dons el Vic no va poder superar al Castellar amb espectacular tercer quarts dels vallessans i amb la combinació de resultats queden fora de les fases d’ascens, després d’una gran temporada dels blancs-i-vermells que no han pogut posar la rubrica amb unes fases d’ascens.

  • 93-76: A Sant Cugat partit intranscendent entre la Uesc de Cesc Senpau i el campió Ubsa, aquest ja pensant amb la fases d’ascens a Eba, espectacular victòria vallessana per posar la cloenda a una mes que notable temporada.

Tres  partits en diumenge.

  • Derbi al mític pavelló de la Plana, entre Circol i Sant Josep, la victòria de la Bisbal deixa al Circol condemnat a jugar el Play Out, per tant el seu futur ja esta decidit i per la seva part els visitants la victòria els permetria tenir opcions de lluitar per la segona plaça.

  • A la Seu última oportunitat pel Sedis per obtenir la permanència, davant l’Alpicat, tot i que no depenen d’ells, tindrien que guanyar  i que no ho fes el Terrassa.

  • Al Josep Mora dos equips que si depenen d’ells mateixos, els locals el Mataró la victòria els donaria el segon lloc i al Terrassa, la permanència, per contra el que perdi, necessitaria la derrota dels equips que li discuteixen la plaça que ara ells ocupen.


No hay comentarios:

Publicar un comentario