JORNADA 17 #LigaEba MOLLET o QUART la lluita per l'ultima plaça de Play Off

LLIGA EBA 2.015-2.016.
SEGONA FASE.

C-1
·        LA LLUITA PER LA TERCERA PLAÇA
·        Derrotes de Mollet i Quart, els vallessans a una victòria de les fases d’ascens.
C-2
·        La lluita per la permanència:
·         Pas endavant de Martorell i Castellbisbal.
·        Arenys  i Sant Nicolau amb poques opcions.

Quatre partits en dissabte.

·         80-72: A Fum d’Estampa partit molt important “Partit de la Jornada”, Collblanc tot i que virtualment podríem dir que estaven a fases no matemàticament i per la seva part Mollet necessitava la victòria per seguir depenent d’ell, victòria local que els dona la classificació matemàtica per les fases i els vallessans tot i la derrota combinada també amb la de Quart, depenen d’ells en el darrer partit. Jugadors destacats els locals Lluis Jacas 19 punts i Pedro Luis Corominas 28 de valoració

·         99-85: A les Comes l’Igualada rebia la visita de l’altre equip implicat en la lluita pel tercer lloc el Quart, que necessita la victòria si o si per no quedar despenjat de la lluita per les fases, la victòria local i també la del Mollet ho deixa tot igual, Quart segueix depenen de Mollet, jugadors destacats en anotació el local  Albert del Hoyo i el visitant Eric Jiménez amb 25 punts, ambdós, màxim anotadors de la jornada compartit amb un jugador de Castelldefels i el mateix del Hoyo  amb 35 de valoració.

·         A Sant Feliu i  Castelldefels partits intranscendents CBS vs Salt i Castelldefels Jac , amb l’únic al·licient d’obtenir la millor classificació possible, victòries de Salt i Castelldefels.

Els gironins vàren superar CBS per 62-78, amb destacada actuació dels visitant Genis Bover amb 23 punts i 18 de valoració i per la seva part Castelldefels va superar Jac Sants per 86-79, amb destacada actuació del local Marc Sese, amb 25 punts, màxim anotador de la jornada compartit i MVP amb 39 de valoració

·         L’enfrontament entre el líder Hospitalet i el darrer classificat Cornellà es va jugar el dia 3 de maig, ambdós equips la seva classificació actual ja es la definitiva, victòria local fonamentada amb un molt bona primera part, amb destacada actuació dels locals Ignacio Marín amb 21 punts i Eduiard Arqués 24 de valoració.

Tres partits en dissabte.

·         51-55: A Can Serra el Barberà rebia la visita de Castellbisbal, que lluita per la permanència i que necessitava la victòria per mantenir esperances de permanència, ja que la derrota el podria condemnar al descens, victòria visitant i pas molt important per la permanència, amb destacada actuació del seus jugador Roger Guardia 18 punts i 27 de valoració.

·         73-65: L’Arenys rebia l’ Andorra, pels locals la victòria era imprescindible per mantenir opcions per la darrera jornada, per tant la derrota els portaria al descens per l’Andorra la victòria es important però no imprescindible, victòria local que arriben amb opcions al darrer partit i l’Andorra necessitarà la victòria per mantenir la categoria, jugador destacat el local Aritz Tomas amb 20 punts i 23 de valoració .

·         69-72: A Sabadell duel “dramàtic” esportivament parlant el Sant Nicolau i Martorell necessiten la victòria per arribar amb opcions a la darrera jornada, el que perdi es queda pràcticament sense opcions, partit molt vibrant amb molt de públic, amb alternatives al marcador i un final ajustat que va caure del costat visitant, que deixa a Sant Nicolau amb poques opcions, jugador destacat el visitant Von Darius Campbell amb 21 punts i 24 de valoració

Dos partits en Diumenge.

·         52-77: Els desplaçament a Menorca, per enfrontar-se al Sant Lluís es un partit propici per la victòria de Pardinyes i així arribar amb opcions de permanència al darrer partit, victòria visitant gràcies sobre tot a un esplèndid tercer quart (11-30), amb destacada actuació del seu jugador Edgar Solsona amb 19 punts i 22 de valoració.

·         56-68: A Masnou partit intranscendent entre l’equip local i el Grupo Juaneda, en joc el liderat del grup. Victòria visitant que vàren dominar tot el partit i que aconsegueixen el primer lloc del grup, que segur que no era el que esperaven, ja que podien aspirar a molt més, amb destacada actuació del visitant Joan Reda amb 18 punts i el local Marc Biosca 16 de valoració.

·         MVP de la jornada, amb  39 de valoració  Marc Sese (Castelldefels  32 minuts en pista;  3/3 -- 100% en tir de dos;  3/6 – 50% en tir de tres;  10/10 – 100% en tirs lliures;  10 rebots;  2 assistències i 5 faltes rebudes.

MÀXIM ANOTADOR de la jornada, amb 25 punts compartit per tres jugadors l’esmentat Marc Sese; Albert del Hoyo (Igualada)  27 minuts en pista;  4/5 -- 80% en tir de dos;  2/3 – 67% en tir de tres;  11/12 – 92 en tirs lliures;  6 rebots;  0 assistències i  7 faltes rebudes i Eric Jimenez (Quart) 30 minuts en pista;  5/7 -- 71% en tir de dos;  5/11 – 45% en tir de tres;  0/1 – 0% en tirs lliures;  5 rebots;  3 assistències i  1 faltes rebudes.