martes, 20 de septiembre de 2016

Demà comencen el QUARTS de final de la LLIGA CATALANA EBA



LLIGA CATALANA EBA 2.016.


LA PRÈVIA

QUARTS DE FINAL a partit únic.
21, 24 i 25 de setembre.

NOUS HORARIS

GRUP
DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
01
21/09
21.30
Plana Lledó
RECANVIS GAUDI MOLLET
U.B SANT ADRIA
89-85
02
25/09
19.45
Parc
del Clot
C.B. GRUP BARNA
C.B. CASTELLBISBAL


03
25/09
18.15
Can Vinader
BBA CASTELLDEFELS

PIHYSIC
C.B. IGUALADA

04       
24/09
20.00
Barris Nord
FLOR DE BIMBODI PARDINES LLEIDA
BC.MARTORELL SOLVIN


 
FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

·         Obriran foc en aquest quarts de final, demà a Plana de Lledó dos equips que han demostrat el seu bon nivell Mollet vs Ubsa, sobre tot els adrianencs, que no semblen uns debutants a la competició, destacaríem a dos jugadors un per equip Espuña pels locals i Bassas pel visitants.

·         Al Parc del Clot el Barna, un altre nouvingut, tot i ser un històric, que va superar amb solvència la fase prèvia rebrà la visita dels vallessans del Castellbisbal, un equip perfectament acloblat a la categoria, destacaríem dos jugadors Rabaseda pels locals i pel visitants López.

·         A Can Vinader Castelldefels que va superar amb claredat als equips del Maresme s’enfrontarà a un dels equips de comença fort com es l’Igualada, jugadors destacats Gamarra, pels locals i Stobalt  pels visitants.


·         A Barris Nord Pardinyes que va superar amb una prorroga el partit decisiu de la primera fase rebrà al Martorell que es va classificar amb solvència, jugadors destacats pels locals García i pels visitants Alex Hernández.



No hay comentarios:

Publicar un comentario