Barris Nord
FLOR DE BIMBODI PARDINES LLEIDA
BC.MARTORELL SOLVIN
78-90

·         89-85 A Plana de Lledó dos equips que han demostrat el seu bon nivell Mollet vs Ubsa, tot i l’igualtat al marcador fins al tercer quart (68-66), aquesta va ser trencada pels els locals al començament del darrer parcial (79-71) a manca de cinc minuts pel final i tot i la reacció dels visitants ja no pogueren canviar el signe del partit que porta als vallessans a “semis”. Jugador destacat com no Ramón Espuña, que comença la temporada “you are on fire” 23 punts i 43 de valoració.

·         78-90 A Barris Nord Pardinyes que va superar amb una prorroga el partit decisiu de la primera fase rebia al Martorell que venia de classificar-se amb solvència, tot i el bon joc desplegat per ambdós equips els visitants es vàren adjudicar el partit i obtenen un lloc a semifinals, en un partit que al final del tercer quart semblava decidit 57-69, peró la reacció local 72-76 a manca de cinc minuts no va tenir continuïtat i finalment Martorell va sentenciar. Jugador destacat el castellarenc Alex Hernández 21 punts i 26 de valoració, que també comença “endollat” la temporada.

·         71-63: Al Parc del Clot el Barna, un nouvingut a la categoria, tot i ser un històric, que va superar amb solvència la fase prèvia rebia la visita dels vallessans del Castellbisbal, un equip perfectament acloblat a la categoria, tot i el domini inicial dels visitants 10-18, el locals vàren reaccionar ràpidament arribant a la fi del tercer quart per davant 51-49, per tant tot per decidir i foren els locals que amb un parcial de 20-14, els que resolgueren a favor seu l’enfrontament. Jugadors destacats Marc Rabaseda 15 punts i Víctor Pla 19 de valoració, pels locals.

·         83-62: A Can Vinader Castelldefels que va superar amb claredat als equips del Maresme, a la primera fase, s’enfrontava, a un dels equips que comença fort com es l’Igualada, però aquesta vegada els de l’Anoia no foren els de sempre i així al descans ja perdien de 13 punts (44-30) i lluny d’escurçar diferencies aquestes es varen anar fent mes grans fins al +21 final. Jugadors destacats el visitant Eduard Tejero 22 punts i el local Marc Pages 22 de valoració.

MVP de la jornada Ramón Espuña (CB. Mollet) 43 de valoració i màxim anotador amb 23 punts, amb 30 minuts en pista 5/7 - 71% en tirs de dos; 3/5 -60% en tir de tres i 4/8 – 80% en tirs lliures; 0 assitències, 18 rebots i 5 faltes rebudes.