50-68
08

C.B. CORNELLA, 74 – C.B. CASTELLBISBAL 83.
VICTÒRIA VALLESSANA, TOT I QUE ELS LOCAL TINGUEREN LES SEVES OPCIONS.
Partit dominat pels visitants fins al descans (32-43), tot i així a la represa va reaccionar Cornellà i a manca de cinc minuts es va posar a tres punts 64-97, però la reacció local no va tenir continuïtat i foren novament els visitants que varen agafar las regnes del partit fins al seu final, jugador destacar el visitant Félix López amb 22 punts i 22 de valoració.

PHYSIC CB. IGUALADA, 77 – MATARÓ FEIMAT, 70.
EL MATARÓ VA OPOSAR RESSITÈNCIA.
Quant al descans assenyalava un clar marcador per els locals 48-35, res no feia pensar que els del Maresme posarien en certes dificultats als de l’Anoia ja que al cinc minuts de la represa el marcador es va ajustar 53-49, però novament els locals es van estirar i varen tornar a agafar diferencies, però no que no foren definitives fins al final del partit. Jugador destacar el local Miqui Stobalt amb 18 punts i 23 de valoració.

BBA CASTELLDEFELS, 90 –ARENYS BASQUET JOVENTUT. 83
L’IGUALTAT VA DURAR 30 MINUTS.
Partit amb moltes alternances i un gran nivell d’encert en el primer quart 27-30, a partir d’aquest moment màxima igualtat fins al tercer quart 68-69, moment en que els locals varen augmentar novament el seu encert anotador i varen marcar unes diferencies que els del Maresme ja no varen poder recuperar, jugador destacat el local Martí Gamarra amb 23 punts i 217 de valoració.

C.B. CERDANYOLA AL DIA, 57 – CIUTAT DE LES ROSES CBS, 88.
ELS DE SANT FELIU MOLT SUPERIORS.
Debut de l’equip d’Agustí Forné a Lliga Eba i tot i les ganes dels vallessans els visitants foren superiors amb un equip molt experimentat en aquesta competició, des del primer parcial 12-18 el CBS va marcar les primeres diferencies que varen anar creixent al llarg del partit fins a la diferencia final, tot i la diferencia en el marcador els vallessans no tenen que defallir ja que això només comença i tenen molt marge de millora. Jugador destacat Farfan de los Godos amb 29 punts i 30 de valoració.

C.B. SITGES, 52 – ARACENA AEC COLLBLANC, 63.
ELS DEL GARRAF VAREN PLANTAR CARA I HO VÀREN POSAR MOLT DIFÍCIL AL COLLBLANC.
El Sitges un nou vingut a la categoria ho va posar molt difícil a un dels candidats al títol ja que tot i la fulgurant sortida dels riberencs 14-24, els locals es varen sobreposar i en tot moment varen estar dintre del partit, tot i que al final es va imposar la major experiència visitant. Jugadors destacats el local Pau Carretero amb 13 punts i el visitant Ignasi Bellver amb 15 de valoració.

MULTIOPTICAS SALT, 50 – GRUP BARNA, 68.
SALT ES VEU SUPERAT EN TOT MOMENT PEL “BARNA”.
Els gironins s’han vist sorpresos per un “Barna” que ha dominat el partit en tot moment i no ha permès als locals entrar en el partit en cap moment el 14-23 del primer quart ja ha marcat les primeres diferencies que en cap moment els locals han pogut retallar tot al contrari un Barna molt solvent ha posat terra pel mitg i ha estat de tot lloc insalvable pels locals. Jugadors destacats el visitant Marc Rabaseda amb 14 punts i el local Genis Bover 15 de valoració.

MVP i Màxim anotador de la jornada  Albert Farfan ( CBS)  30 de valoració i 29 Punts en 30 minuts en pista:  5/8  62% tir de 2 punts;  6/9  66% en tir de 3 punts; 1/2  50%  en tirs lliures; 1 assistències; 1 rebots i 1 faltes rebudes.