viernes, 30 de septiembre de 2016

LA PREVIA JORNADA 1 COPA CATALUNYA MASCULINA GRUPS 1 i 2COPA CATALUNYA.

LA PRÈVIA JORNADA 1.
Aquest cap de setmana encetem, la tercera temporada, amb il·lusions renovades i amb ganes de millorar dia a dia, només ens cal donar la benvinguda als que encara no ens coneixen i celebrar el retrobament amb els vells coneguts, per tant mans a la feina i BON BÀSQUET.

1-2 d’Octubre
Grup 1.

 • PARTIT DE LA JORNADA
 • Sant Pep vs ArtésDATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
17.45
Les Naus
C.N. SABADELL
MATARO PARC BOETDiss.
19.30
Joan del Moral
CB. SANTA COLOMA

SANT GERVASI


Diss.
19.30
La Plana
A.E. BADALONES
C.B. SANT NARCISDiss.
19.30
ZEM Rbla. del Celler
U.E. SANT CUGATCB VIC UNIVERSITAT DE VICDiu.
17.00
Gimnas Municipal
SANT QUIRZE B.C.
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET
Diu.
17.45
Escola Pia
WHATS AP
BASQUETPIA  SABADELL
CB GRANOLLERSDiu.
19.30
CP. Sant Josep
CB. ST. JOSEP

C.B. ARTES
Partits de dissabte:
 • A les Naus el Natació de Sabadell retorna a “Copa” per la porta gran com a campió a primera i davant tindrà a un renovat Boet que aquest any te que ser el del seu ascens.

 • Al Joan Morral el “Santaco” recupera la categoria i rebrà la visita del molletencs del Sant Gervasi els “col.legials” debutants a la competició.

 • A la Plana el Badalonés que agafa el relleu del Minguella, que va perdre la categoria i que és debutant a la competició rebrà al gironins del Sant Narcís, que també son nous a la categoria.

 • A Sant Cugat la UESC rebrà la visita del Vic ambdós equips amb novetats als seu planters  lluitaran a ben segur pels llocs d’honor.

Partits de diumenge:
 • A Sant Quirze un nou vingut a la categoria rebrà a la Bisbal els empordanesos aquest any ja no seran “sorpresa”.

 • A l’Escola Pia de Sabadell el Bàsquet Pia debutant a la competició i amb l’inclussió d’alguns il·lustres veterans s’enfrontarà al Granollers en el primer derbi vallesà de la temporada.

 • Al Centre Parroquial Sant Josep que segur que tornarà a lluitar per les fases rebra a un rival directe l’Artés un dels equips més experimentats de “Copa” i que sempre deixa l’empremta del seu bon joc i del bàsquet atractiu, es vel nostre partit de la jornada.
Grup 2.
· PARTIT DE LA JORNADA
· Lluisos vs Roser

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
20.00
Plaça del Nord
LLUISOS DE GRACIA
CAMPING BIANYA ROSER


Diss.
20.15
Casal Riu Clar
A.D. TORREFORTA
TENEA CB. ESPARRAGUERA


Diu.
12.00
Cem Parc Ciutadella
C.B CIUTAT VELLA
C.B. ALPICAT


Diu.
17.00
Puigvert
C.B. CASTELLAR

ARACENA AEC COLLLBLANC “B”Diu.
18.00
Pav. Municipal
VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS


Diu.
18.30
Can Masallera
BASQUET SANT BOI
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL


Diu.
19.00
Ferreries
C.B. CANTAIRES TORTOSA
SESEPartits de dissabte:

 • A Gràcia derbi barceloní per excel·lència   Lluisos vs Roser dos equips destinats a ser a d’alt repetir la bona campanya 15-16 .

 • A terres tarragonines debut del Torreforta dant de l’Esparreguera, que buscarà no repetir els ensurts de les dues darreres temporades.


Partits de diumenge:
·         A la Ciutadella en horari matinal el Ciutat Vella rebrà la visita dels lleidetans de l’Alpicat, dos equips que varen salvar la categoria al Play Out que a ben segur no volen repetir.

·         Al Puigvert un Castellar totalment renovat i jove, de la mà d’en Carles Company buscarà començar en bon peu davant el jove equip del Collblanc.

·         A Salou duel de rivalitat veïnal entre l’equip local i els de  Reus, dos debutants, en un partit amb molta expectació.

·         A Can Masallera Sant Boi buscarà començar amb victòria davant d’un dels favorits com es el Viladecans, que voldrà reeditar la gran temporada del curs 15-16.


·         A les terres de l’Ebre, l’equip de localitat mes meridional del grup Tortosa, rebrà la visita dels “andreuencs” del Sese un històric sense cap mena de dubtes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario