domingo, 25 de septiembre de 2016

LLIGA CATALANA EBA, ja tenim una "semi" MOLLET vs MARTORELL avui se sabrà l'altre.


LLIGA CATALANA EBA 2.016.



QUARTS DE FINAL a partit únic.

Ja tenim una “semi” decidida MOLLET vs MARTORELL

GRUP
DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
01
21/09
21.30
Plana Lledó
RECANVIS GAUDI MOLLET
U.B SANT ADRIA
89-85
02
22/09
21.00
Parc
del Clot
C.B. GRUP BARNA
C.B. CASTELLBISBAL


03
22/9
21.30
Can Vinader
BBA CASTELLDEFELS

PIHYSIC
C.B. IGUALADA

04       
22/09
21.30
Barris Nord
FLOR DE BIMBODI PARDINES LLEIDA
BC.MARTORELL SOLVIN
78-90


·         89-85 A Plana de Lledó dos equips que han demostrat el seu bon nivell Mollet vs Ubsa, to i l’igualtat al marcador fins al tercer quart, aquesta va ser trencada pels els locals al començament del darrer parcial i tot i la reacció dels visitants ja no pogueren canviar el signe del partit que porta als vallessans a “semis”.

·         78-90 A Barris Nord Pardinyes que va superar amb una prorroga el partit decisiu de la primera fase rebia al Martorell que venia de classificar-se amb solvència, tot i el bon joc desplegat per ambdós equips els visitants es vàren adjudicar el partit i obtenen un lloc a semifinals.


PARTITS PER AVUI.

·         Al Parc del Clot el Barna, un altre nouvingut, tot i ser un històric, que va superar amb solvència la fase prèvia rebrà la visita dels vallessans del Castellbisbal, un equip perfectament acloblat a la categoria, destacaríem dos jugadors Rabaseda pels locals i pel visitants López.

·         A Can Vinader Castelldefels que va superar amb claredat als equips del Maresme s’enfrontarà a un dels equips de comença fort com es l’Igualada, jugadors destacats Gamarra, pels locals i Stobalt  pels visitants.


No hay comentarios:

Publicar un comentario