TERCERA JORNADA de la LLIGA CATALANA EBA tot apunt pels quarts de final.

LLIGA CATALANA EBA 2.016.

JORNADA 3 (última de la primera fase)
17-18 de setembre.

MOLLET, MARTORELL, UBSA, IGUALADA i PARDINYES s’afegeixen als CLASSIFICATS PER QUARTS.

78-67

·         60-62: A l’Espanya Indústrial partit intranscendent on el Jac rebia la visita del Cornellà, sabent els dos equips que l’equip classificat es Castellbisbal, tot i així l’enfrontament va estar molt disputat amb victòria final pels visitants .

·         66-77:  A Can Serra partit d’autèntica final, entre Barberà i Igualada ja que ambdós equips arribaven amb una victòria i per tant el guanyador tindria plaça a quarts, fou de domini dels de l’Anoia que als 30 minuts dominaven clarament 44-64 i tot i la reacció vallessana en el darrer quart, l’avantatge era massa gran per evitar el triomf visitant. Jugador destacat  del partit i de la jornada el local Jordi Vall-llobera amb 25 punts i 36 de valoració

·         76-79 i 76-81: En un partit molt disputat a Barris Nord divendres l’Andorra va superar a domicili al Pardinyes 76-79, per tant els del principat sortirien amb avantatge en el partit de tornada que es jugava ahir i quan al final del tercer quart els dominaven de quatre punts, per tant de set a l’eliminatòria va venir la reacció lleidatana que primer va igualar l’eliminatòria (67-70) i finalment a la prorroga es va imposar per 76-81 i per tant aconsegueix la classificació per quarts. Jugador destacat el visitant Pablo García, amb 21 punts i 25 de valoració.

·         35-53: A Fons de les Creus, derbi del Maresme Arenys vs El Masnou, sense repercussió a la classificació ja que la plaça de quarts es per Castelldefels, clara victòria visitant en un partit de baixa anotació i molt igualat fins al minut 30, amb el resultat de 30-33, però el darrer quart dels visitants va ser determinant 5-20. Jugador destacat Fernández amb 11 punts i 10 de valoració.

·         93-64: A Martorell els local rebien la visita de Cerdanyola, amb tot favorable pels locals per aconseguir la classificació i ho han aconseguit de manera còmode dominant els respectius parcials de manera clara, on va destacat el jugador local Alex Hernández amb 17 punts i 18 de valoració.

·         71-84: A Fum d’Estampa Collblanc i Ubsa es jugaven la continuïtat a la competició, tot a una carta i els de Sant Adrià vàren  superar a uns dels favorits i ja son a quarts, en un partit força igualat fins als darrer deu minuts, quant el marcador era de 62-65, però un parcial pels adrianencs de 17-32 va ser determinant. Jugadors destacats els visitants Francesc Pascal amb 19 punts i Pol Bassas 23 de valoració.

·         77-53: A Valls els locals vàren superar al Salt per 77-53, en un partit intranscendent per la classificació, però que no treu mèrit a la victòria local, que es va fonamentar especialment en el segon quart 19-4 i que feia pràcticament impossible la reacció dels gironins. Jugador destacat el local Alex Alba 13 punts i 20 de valoració.

·         87-68: A Mollet com era previsible els locals varen tornar a superar al Sant Nicolau i amb aquest resultat s’asseguren la seva classificació per quarts.

MVP i Màxim anotador de la jornada  Jordi Vall-llobera ( Barberà)  36 de valoració i 25 Punts en 25 minuts en pista:  8/11  72% tir de 2 punts;  0/1  00% en tir de 3 punts; 9/15 60%  en tirs lliures; 2 assistències; 10 rebots i 10 faltes rebudes.