jueves, 31 de diciembre de 2015

COPA FEDERACIO de la #CopaCatBQ



COPA FEDERACIO
de la COPA CATALUNYA MASCULINA





DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

SEMIFINAL

Disssabte.
 2 gener
16.00
PODIUM VILADECANS
CB. VILADECANS-SANT GABRIEL



UB. SANT ADRIA





SEMIFINAL

Dissabte
 2 gener
17.45
PODIUM VILADECANS
CB. SANT JOSEP
CB. GRUP BARNA


FINAL

Diumenge
3 gener
12.00
PODIUM VILADECANS





El proper cap de setmana dies 2 i 3 de gener del nou any 2.016, torna la competició, però com es tradició, amb una nova edició de la Copa Federació, amb la partició dels dos primers classificats, en aquest moment, de cada un dels dos grups, del grup 1, el CB. Viladecans-Sant Gabriel i el CB. Gup Barna i per el grup 2, el CB. Sant Josep de Badalona i el UB. Sant Adrià.


Els partits es disputaran amb el sistema de dues semifinals dissabte i la gran final diumenge, al Pòdium Viladecans Esports, obriran foc a les quatre de la tarda els amfitrions del Viladecans, líder del grup 1, amb un balanç de 11 i 2 davant de l’Ubsa, segon classificat del grup 2 amb el mateix balanç.
A tres quarts de sis el segon partit entre el líder imbatut del grup 2 el “Sant Pep” amb un balanç de 13 i 0 davant del segon classificat del grup 1 el “Barna” amb un balanç de 10 i 3.

Finalment diumenge a les dotze del migdia els guanyadors jugarán la gran final de la qual sortirà el campió que prendrà el relleu de l’actual campió Boet Mataró.

No hay comentarios:

Publicar un comentario