viernes, 18 de diciembre de 2015

LA PRÈVIA a la #CopaCatBQ jornada 13 la darrera de L'ANY




LA PRÈVIA JORNADA 13
18-19 DESEMBRE.
LA DARRERA DE L’ANY


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
17.15
Antoni nRoure
C.B. ALPICAT

LA LLOSA ARTES



Diss.
16.45
Pav. Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET
MATARÓ FEIMAT



Diss.
19.15
Casagemas
AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA

CB. CASTELLAR



Diss.
19.30
Municipal Guiera
CB CERDANYOLA AL DIA

U.E. SANT CUGAT



Diu..
17.45
Ricart
UB. SANT ADRIA

CB GRANOLLERS



Diu.
17.45
Pav. De la Plana
CIRCOL CATOLIC BADALONA

MATARO PARC BOET



Diu.
19.30
Pá de Bonaire.
C.N. TERRASSA


CB VIC UNIVERSITAT DE VIC



Diu.
20.15
CB. Sant Josep
C.B. SANT JOSEP
SEDIS HIDROLOGY






Quatre partits ahir  Dissabte.

  • A la Terra Ferma l’Alpicat  rep la visita de l’Artés, que ve de perdre coma a local, situat a la setena posició i ambdós equips separats per una sola victòria.

  • A la Bisbal els gironins a una victòria de la zona de descens rebràn la visita d’un Mataró en bona forma tercer classificat i aspirant al segon lloc.

  • A Casagemas Minguella vs Castellar duel per eludir els llocs de descens entre dos equips amb tres victòries i que de moment estan fora del descens per l’average.

  • A Guiera derbi vallessá entre el Cerdanyola, amb dinàmica guanyadora i quart classificat i la Uesc, que necessita una victòria per mirar cap amunt i confirmar las bones sensacions que varen tenir contra el líder.
 
FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

Quatre partits  per avuiu Diumenge:

  • Al  Ricart es preveu espectacle i celebració de la classificació d’Ubsa per la Copa Federació ja que només una derrota per molta i diferencia podria fer perillar l’objectiu i per la seva part Granollers necessita una victòria per sortir de la zona complicada..

  • A la Plana del Circol buscarà una victòria per allunyar-se de la zona de perill i Boet per confirmar el seu bon moment i millorar la seva classificació

  • A Terrassa el Natació amb zona de descens necessita la victòria davant d’un Vic, amb un confortable sisè lloc i amb dinàmica guanyadora.
  •  Al CP el líder Sant Josep voldrà tancar l’any amb una victòria davant del Sedis, darrer classificat i necessitat de victòries.

No hay comentarios:

Publicar un comentario