domingo, 13 de diciembre de 2015

PARTITS DE DISSABTE A LA #CopaCatBQ JORNADA 12.


LA PRÈVIA JORNADA 12.
12-13 DESEMBRE.


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
17.45
Pav. CB. Granollers
CB GRANOLLERS

C.B. ALPICAT

84
80

Diss.
18.15
Pav. Esportiu
LA LLOSA ARTES

CB CERDANYOLA AL DIA

71
87

Diss.
19.30
Pav. Municipal
U.E. SANT CUGAT

C.B. SANT JOSEP
79
87

Diss.
19.30
Palau d’Esports
SEDIS HIDROLOGY

MATARO PARC BOET

64
110

Diu..
19.00
Puigvert
CB. CASTELLAR

SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET


Diu.
19.30
Pla de Bonaire
C.N. TERRASSA

CIRCOL CATOLIC BADALONA



Diu.
19.30
Castell d’en Planes
CB VIC UNIVERSITAT DE VIC

AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA




Diu.
19.30
Josep Mora
MATARÓ FEIMAT
UB. SANT ADRIA






Quatre partits ahir  Dissabte.

  • A Granollers l’equip local supera l’Alpicat i ambdós equips amb cinc victòries es situen en una situació còmode, però amb els vallessans per sobre a la classificació.

  • L’Artés no va poder superar al Cerdanyola i el gran encert en atac dels vallessans els permet situar-se tercer de forma provisional..

  • A Sant Cugat la Uesc, amb novetats a la banqueta, amb el debut de Cesc Senpau, tot i presentar “batalla” no va poder superar al líder San Josep, en un parit amb moltes alternances, però que els badalonins varen saber jugar millor en els darrer minuts, tot i que el Sant Cugat de Senpau va causar molt bona impressió.

  • A la Seu el Sedis va estar superat àmpliament per el Boet que va fer un marcador centenari i que permet als “taronges”  mirar de manera definitiva cap amunt.
 
FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

Quatre partits  per avui Diumenge:

  • Al Puigvert el Castellar després de deixar el darrer lloc tot i les dues darreres ensopegades buscarà superar a la Bisbal per sortir del descens directa, per la seva part els gironins voldràn ampliar el marge amb aquesta zona.

  • A Terrassa el Natació darrer classificat buscarà la victòria després d’algunes jornades de derrotes  per sortir de la zona de descens davant d’un recuperat Circol.  

  • A Vic els locals a una victòria del quart lloc i després de la victòria a domicili de la darrera jornada aspiren a millorar la seva classificació a una victòria del quart lloc i el Minguella, que va tornar al camí de les victòries, buscarà mantenir la dinàmica.

  •  A Mataró els locals, tercer classificat, voldrán apurar les  opcions d’entrar a la “Copa” davant de l’Ubsa rival directa i segon classificat..


No hay comentarios:

Publicar un comentario