LA LLOSA ARTES

71
68

C.B. SANT JOSEP, 71 - LA LLOSA ARTES, 68.
EL LÍDER SANT JOSEP S’HA IMPOSAT FINALMENT A L’ARTÉS TOT I EL SEU GRAN PARTIT, ENCARA QUE EN MOLTS MOMENTS DEL PARTIT S’HA PENSAT QUE LA SORPRESA PODRIA ARRIBAR, PERÒ FINALMENT ELS BADALONINS OBTENEN EL 11  DE 11.
El Sant Josep continua invicte una setmana mes i ja acumula onze jornades, tot i que apunt va estar de saltar la sorpresa, ja que en molts moments del partit els artesencs, varen posar en series dificultats als badalonins, així de sortida el visitants ja es varen situar 12-20, tot i que la reacció local els va permetre reduir diferencies, però es va entrar en el darrer quart amb avantatge visitant 51-59, tot feia pensar que si els locals no premerien l’accelerador perillava la victòria, i així va ser que un espectacular joc els va permetre donar la volta al partit, amb un marcador de 20-9 i que seria suficient per donar la victòria als parroquials, que aconsegueixen també plaça per jugar la “Copa”. Jugadors destacats el local González 20 punts i el visitant Rodríguez 18 de valoració..

CB CERDANYOLA AL DIA, 66 – C.B. GRANOLLERS, 61.
A GUIERA DERBI VALLESSÁ FOU PEL CERDANYOLA QUE VA REMUNTAR AL GRANOLLERS A LA SEGONA PART

L’equip local es situa en quart  lloc i els del Vallès Oriental a la zona mitja-baixa de la taula classificatòria a dues victòries de la zona de descens, el partit fins al descans va estar dominat pel visitants amb un marcador de 31-40, però a la represa es va veure al veritable Cerdanyola d’Agustí Forné que a convertit Guiera en un autèntic forti i amb parcials de 17-11 i 18-10, va donar la volta al partit. Jugadors destacats el visitant Cervantes amb 18 punts i el local Fabregat 22 de valoració..

CB. ALPICAT, 80 – MATARÓ FEIMAT, 75.

L’ALPICAT VA SUPERAR AL MATARÓ GRÀCIES EN UN EXTRAORDINARI TERCER QUART EN QUE VAREN DONAR LA VOLTA AL MARCADOR.

Amb aquest resultat els locals obtenen la seva cinquena victòria i es situen al vuitè lloc de la taula classificatòria i per la seva part els del Maresmes s’allunyen del segon lloc i de l’opció  de jugar la Copa. El partit va estar dominat per els visitants fins als darrers cinc minuts, però sense que en cap moment arribessin a tancar el partit i els locals es mantenien amb opcions, arribant al minut 35 amb el resultat de 62-68, però un darrer parcial de 18-7,  va donar la victòria als locals. Jugadors destacats el visitant Ariño amb 18 punts i el local Hidalgo amb 23 de valoració.

U.B. SANT ADRIÀ, 98 - CB. CASTELLAR, 80
AL RICART UBSA AMB UN EXHIBICIÓ ANOTADORA VA SUPERAR AL  CASTELLAR QUE VA AGUANTAR EL RITME LOCAL FINS AL TERCER QUART, PERÒ FINALMENT VA CEDIR.
Nova victòria de l’Ubsa que es consolida en el segon lloc tot esperant alguna ensopegada del líder i a una victòria per classificar-se per la “Copa” i els vallessans tot i la bona impressió segueixen en posició de descens, el partit va ser un autèntic cara i creu fins al final del tercer quart, de sortida el Castellar va sorprendre al locals amb un 16-20, tot i que els locals varen contrarestar arribant al descans 45-38, a la represa el millor Castellar del partit va posar l’electrònic amb un emocionant 64-65, però en el darrer quart tal com informen els companys de Jornadaprevia.es, “va començar amb un parcial de 16-1, que posava als locals +14, de totes maneres va reaccionar el Castellar reduint la diferencia fins a set punts, però una tècnica a l’entrenador visitant i un parcial de 11-0, va tancar el partit”. Jugadors destacats el visitant Pino amb 24 punts i el local Farrés amb 28 de valoració.

SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET, 58 - CB VIC UNIVERSITAT DE VIC, 59.
LA BISBAL VA ESTAR SUPERAT PEL VIC, PER UN SOL PUNT, EN UN FINAL A CARA O CREU.
Amb aquest resultat  els empordanesos es queden a la zona mitja  de la classificació i els vigetans al sisè lloc a una victòria del cinquè, els locals varen dominar fins al descans 35-27, a partir de la represa però els blancs i vermells de mica en mica varen anar reduint el desavantatge fins arribar a manca de cinc minuts amb el partit empatat a 50 punts a partir d’aquell moment tot estava obert i tot era possible així els locals varen tenir la darrera pilota però el seu llançament no va reeixir i la victòria va marxar cap a Vic. Jugadors destacats els visitants Garrote i Juanola amb 17 punts cada un i el local Mitjà amb 15 de valoració.

AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA , 64 – C.N. TERRASSA, 56.
A CASAGEMAS EL DUEL DIRECTA ENTRE DOS EQUIPS DE LA ZONA DE DESCENS MINGUELLA VA SUPERAR AL NATACIÓ TERRASSA.
Els locals després moltes jornades tornaven a guanyar i sortien de la zona de descens on continuen els vallessans, en un partit amb lleuger domini local que al descans guanyaven 31-23, a la represa tímida reacció visitant 15-18, però novament el darrer quart fou per els locals que d’aquesta manera feien imposible la reacció del Natació. Jugadors destacats els locals Navarro 21 punts i Tomeu 23.

MATARO PARC BOET, 82 – UE. SDANT CUGAT, 67.
EL BOET VA RETORNAR AL CAMÍ DE LES VICTÒRIES I MIRA CAP AMUNT, I LA UESC, ES VEU FRENADA EN LA SEVA PROGRESSIÓ.
Era un partit important, per els dos equips, els locals per fer un pas endavant i els visitants per continuar a les posicions de privilegi i separats per dues victòries, però que després de la victòria local i si aconsegueixen el triomf avui en la continuació del partit contra el Castellar igualaria a la classificació amb els de Sant Cugat, el partit va estar dominat per els  locals en tot moment, al descans el marcador ja assenyalava 44-31 i a la represa els “taronges” encara varen augmentar el seu avantatge deixant sense opcions als vallessans. Jugadors destacats amb 18 punts el local Homs i el visitant Olaguibe i el també el local Forcada amb 28 de valoració.

CIRCOL CATOLIC BADALONA, 69 - SEDIS HIDROLOGY, 51.
EL CIRCOL SUPERA AL SEDIS I S’ALLUNYA DE LA ZONA COMPROMESA.
Partit de la zona perillosa de la taula classificatòria els locals a dues victòries del descens directa i els de la Seu fora del mateix per un únic triomf, per tant la victòria local els dona un marge de tranquil·litat. El partit llevat d’un primer quart molt desencertat en atac per part local 7-14, que va fer que al descans el marcador fou favorable al Sedis 23-28, a la represa el domini fou total per els de Badalona  que en aquest temps varen fer un parcial de 46-23, que donava la victòria als locals. Destacats els locals Gotzens 19 punts i Viñallonga 21 de valoració.

MVP  de la jornada compartit amb 28 de valoració  Pol Farrés (Ubsa)  amb 16 minuts en pista  5/8 -- 62% en tir de dos;  0/0 -- 0% en triples i  4/8 --  50% en tirs lliures, 8 Rebots,  0 assistències i 8 faltes rebudes i també  Marc Forcada (Mataró Parc)  amb 28 minuts en pista  1/1 -- 100% en tir de dos;  2/6 -- 33% en triples i  4/4 --  100% en tirs lliures, 8 Rebots,  7 assistències i 1 faltes rebudes.

MÀXIM ANOTADOR de la jornada David Pino (CB. Castellar)  24 punts amb 31 minuts en pista  4/7 -- 57% en tir de dos;  2/6 -- 33% en triples i  10/11 --  90% en tirs lliures, 1 Rebots,  1 assistències i 9 faltes rebudes.