lunes, 28 de diciembre de 2015

L'ENTREVISTA a l'entrenador de #CopaCatBQ LLUIS FELIU (Bisbal Bàsquet)



L’ENTREVISTA

En aquest espai de L’ENTREVISTA, el nostre onze convidat, primer d’aquesta temporada, es en Lluis Feliu entrenador de l’equip de Copa Catalunya Masculina BISBAL BASQUET, hem pensat amb vosaltres,  un dels equips nous de la categoria, i que feu un molt bon bàsquet, segons les nostres informacions.

Primer de tot i com a pas previ per començar l’entrevista , voldríem saber quin es el vostre recorregut com entrenador?

Vaig començar a entrenar equips de base al Bisbal Bàsquet ja fa cap a 15 anys. El primer sènior que vaig entrenar va ser el B del Bisbal Bàsquet, que militava a 3a Catalana, just l'any que l'A jugava la que seria la seva última participació a Copa fins enguany. Després vaig passar dues temporades al F.D. Cassanenc, amb l'equip de 2a Catalana. I abans de tornar a La Bisbal, vaig passar tres temporades al C.E. Palamós, on vam passar de 2a Catalana a Copa Catalunya, tot i que malauradament vam acabar baixant a la promoció. Ara estic fent la quarta temporada consecutiva al Bisbal Bàsquet, on vaig començar amb l'equip a 2a Catalana i ara estem gaudint i patint el somni de la Copa Catalunya.

Objectius del Club Bisbal Bàsquet?
Sense cap dubte, la permanència a Copa Catalunya.

FOTOGRAFIA CEDIDA per LLUIS FELIU

Després de una primera part de campionat, en el que heu competit en tots els partits, com afronteu la segona part, a quina zona de la classificació us veieu lluitant a final de temporada?
Com ja he dit abans, només tenim un gran objectiu que és la permanència, i crec que és aquí on estarem lluitant a final de temporada. Primer per evitar el descens directe i, si pot ser, aconseguir el somni de quedar entre els 10 primers. Com dius, hem aconseguit lluitar en tots els partits, però en aquesta categoria això no és suficient. Han estat massa partits perduts en els darrers 2-3 minuts i això ens està fent mal.

La competició és tan igualada com sembla?
Sembla clar que així és. I si mirem el nostre cas, doncs encara queda més clar. Però això és el que fa divertida una competició i fa que tothom es vegi amb opcions.

Quin és l’estat de salut del bàsquet masculí a terres gironines?
Malgrat no tenir cap equip a l'elit professional, el bàsquet amateur continua en la línia dels darrers anys. Dos equips que ens representen de manera excepcional a lliga EBA i uns altres equips que anem fent passos entre Copa i Primera. Per a nosaltres, ser l'únic representant gironí a Copa Catalunya és un orgull immens.

A part d’entrenador de l’equip de Copa feu altres tasques en el club?
No, els meus compromisos familiars no em permeten fer més que aquesta tasca, tot i que deunidó la feina que porta.

A nivell personal quin són els vostres reptes en el mon del bàsquet?
Doncs la veritat és que esteu parlant amb algú que ja ve força de tornada... Un únic objectiu a curt termini: salvar l'equip a la categoria. I el següent... bé, ara ja em toca descansar una miqueta. Tinc un nen de quasi 2 anys i una altra que ve en camí. El següent repte serà estar al seu costat si decideixen que volen jugar a bàsquet en el futur. I quan el club necessiti un cop de mà en algun aspecte tècnic, allà seré, en la mesura que pugui combinar-ho.

FOTOGRAFIA CEDIDA per LLUIS FELIU


 El fet que menys vosaltres, Sedis i Alpicat, els altres equips siguin de les comarques barcelonines, com es porta a nivell de desplaçaments?
No ens hi capfiquem. És el que hi ha. Solem desplaçar-nos amb autocar i ens ho passem prou bé.

Vol afegir quelcom més?
Bé, simplement donar-vos les gràcies pel seguiment i per l'interès mostrat en fer ressò de la nostra competició. Espero que l'any que ve pugui continuar seguint les cròniques del Bisbal Bàsquet al vostre blog... Seria un molt bon senyal...

Salut!
Gràcies.

Fins aquí el que ha donat de sí la primera entrevista de a temporada, moltes gràcies al Lluís per les  facilitats i al seu club i a ell també per el seguiment del nostre blog.

Gràcies
L’equip d’ ALOCIX RESULTATS


No hay comentarios:

Publicar un comentario