domingo, 13 de diciembre de 2015

PARTITS DE DISSABTE A #LigaEba jornada 11 Grup C.




LA PRÈVIA
LLIGA EBA 2.015-2.016


GRUP C-A JORNADA 11.
12-13 DESEMBRE

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
19.00
Carrer Jardí
SABADELL SANT NICOLAU
ARENYS BASQUET- JOVENTUT

63-75
Dissabte
19.00
Ses Canaletes
MENORCA TALAIOTICA CCCE SANT LLUIS

CB QUART GERMANS CRUZ

48-89
Diumenge
18.00
Can Serra
BARICENTRO BARBERRÀ

CB. CORNELLA


Diumenge
18.45
Pav. Municipal
MULTIOPTICAS SALT

JAC SANTS

Diumenge
19.00
Poliesportiu
Municipal
VIVE EL MASNOU
RECANVIS GAUDI MOLLET


PARTITS  PER DISSABTE.

  • A Sabadell s’enfrontaven Sant Nicolau i Arenys, dos equips empatats a la taula classificatòria amb quatre victòries, per tant el triomf dels del Maresme te doble valor i amés va guanyar l’average als sabadellencs.

  •  A Menorca el  Sant Lluis, es va veure superat per el segon classificat Quart, que sembla que ha recuperat sensacions

PARTITS  PER DIUMENGE.

  • A Salt l’equip local rebrà la visita del tercer classificat Jac Sants, els primers la victòria els permetria seguir lluitant per el cinquè lloc i als barcelonins mantenir el nivell per consolidar la seva posició que actualment es veu amenaçada per Cornellà.

  • A Barberà el quart classificat Cornellà buscarà seguir amb la bona dinàmica per tal de mantenir el seu lloc de privilegi i els locals el triomf els permetria seguir aspirant al cinquè lloc.

  • A Masnou un enfrontament que ja es va veure la temporada passada a “Copa”, encara que llavors el líder eren els locals i avui ho es el Mollet, que buscarà consolidar el seu lloc de privilegi.
 
FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

GRUP C-B JORNADA 11.
12-13 DESEMBRE

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
18.30
Fum d’Estampa
COLLBLANC LA TORRASSA 
CIUTAT DE LES ROSES CBS

74-65
Dissabte
20.00
Barris Nord
PARDINYES LLEIDA
PHYSIC CB IGUALADA

84-78
Diumenge
12.45
Nou Pavellò del Centre
TORRONS VICENÇ CB L’HOSPITALET
BBA. CASTELLDEFELS


Diumenge
12.30
Toni Servera
GRUPO JUANEDA MIRAMAR

BC MARTORELL SOLVIN


Diumenge
18.30
Illa Esportiva
CB. CASTELLBISBAL

BC MORABANC ANDORRA



PARTITS PER  DISSABTE.
  • A Fum d’Estampa el Collblanc tercer classificat va rebre la visita del Cbs, segon classificat, per tant la victòria local els hi dona el segon lloc i la constatació d’haver recuperat el seu millor joc i els de Sant Feliu varen fer un bon partit i mantenen intactes les seves opcions.

  • A Barris Nord  Pardinyes, tot superant l’Igualada deixa el darrer a la taula clasificatòria i els de l’Anoia a es situen en la zona mitja de la clasificació.


PARTITS PER DIUMENGE
  • El líder Hospitalet rep la visita del Castelldefels quart classificat, i que l’anterior jornada va perdre com a local contra l’altre equip de la ciutat de l’Hospitalet i buscarà un triomf per consolidar posicions i els locals mantenir el seu lloc de privilegi i l’imbatibilitat una setmana mes.

  • A les illes duel entre el Grup Juaneda i Martorell, separats per una única victòria, on els locals desprès de retrobar-se amb la victòria voldràn confirmar el bon moment davant el seu públic i els visitants mantenir les seves opcions d’entrar entre els cinc millors.


  • A Castellbisbal els vallessans rebran la visita de l’Andorra dos equips en dinàmica negativa, sobre tot els locals que porten cinc derrotes consecutives i per tant el guanyador donará un pas endavant per sortir de la zona de perill.

No hay comentarios:

Publicar un comentario