sábado, 12 de diciembre de 2015

LA PREVIA JORNADA 11 #LigaEbaLA PRÈVIA
LLIGA EBA 2.015-2.016


GRUP C-A JORNADA 11.
12-13 DESEMBRE

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
19.00
Carrer Jardí
SABADELL SANT NICOLAU
ARENYS BASQUET- JOVENTUT


Dissabte
19.00
Sses Canaletes
MENORCA TALAIOTICA CCCE SANT LLUIS

CB QUART GERMANS CRUZ


Diumenge
18.00
Can Serra
BARICENTRO BARBERRÀ

CB. CORNELLA


Diumenge
18.45
Pav. Municipal
MULTIOPTICAS SALT

JAC SANTS

Diumenge
19.00
Poliesportiu
Municipal
VIVE EL MASNOU
RECANVIS GAUDI MOLLET


PARTITS  PER DISSABTE.

  • A Sabadell s’enfrontaran  Sant Nicolau i Arenys, dos equips empatats a la taula classificatòria amb quatre victòries i en lluita per el cinquè lloc,  que ocupa actualment l’equip del Maresme, recordar que el partit de la primera volta fou favorable als col·legials, després d’una prorroga.

  •  A Menorca el darrer classificat Sant Lluis, encara sense conèixer la victòria, rebrà la visita del segon classificat Quart, que sembla que ha recuperat sensacions

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

PARTITS  PER DIUMENGE.

  • A Salt l’equip local rebrà la visita del tercer classificat Jac Sants, els primers la victòria els permetria seguir lluitant per el cinquè lloc i als barcelonins mantenir el nivell per consolidar la seva posició que actualment es veu amenaçada per Cornellà.

  • A Barberà el quart classificat Cornellà buscarà seguir amb la bona dinàmica per tal de mantenir el seu lloc de privilegi i els locals el triomf els permetria seguir aspirant al cinquè lloc.

  • A Masnou un enfrontament que ja es va veure la temporada passada a “Copa”, encara que llavors el líder eren els locals i avui ho es el Mollet, que buscarà consolidar el seu lloc de privilegi.


GRUP C-B JORNADA 11.
12-13 DESEMBRE

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
18.30
Fum d’Estampa
COLLBLANC LA TORRASSA 
CIUTAT DE LES ROSES CBS


Dissabte
20.00
Barris Nord
PARDINYES LLEIDA
PHYSIC CB IGUALADA


Diumenge
12.45
Nou Pavellò del Centre
TORRONS VICENÇ CB L’HOSPITALET
BBA. CASTELLDEFELS


Diumenge
12.30
Toni Servera
GRUPO JUANEDA MIRAMAR

BC MARTORELL SOLVIN


Diumenge
18.30
Illa Esportiva
CB. CASTELLBISBAL

BC MORABANC ANDORRAPARTITS PER  DISSABTE.
  • A Fum d’Estampa el Collblanc tercer classificat rep la visita del Cbs, segon classificat, i al estar separats únicament per una victòria, hi ha el segon lloc en joc, al que opten els locals i volen mantenir els visitants.

  • A Barris Nord  Pardinyes, novament últim classificat desprès de dues derrotes, rep l’Igualada que tot i mantenir el cinquè lloc ha perdut pistonada darrerament, amb dues derrotes consecutives, per tant per els locals la victòria els permetria tenir possibilitats de deixar el darrer lloc i els de l’Anoia recuperar posicions.PARTITS PER DIUMENGE
  • El líder Hospitalet rep la visita del Castelldefels quart classificat, i que l’anterior jornada va perdre com a local contra l’altre equip de la ciutat de l’Hospitalet i buscarà un triomf per consolidar posicions i els locals mantenir el seu lloc de privilegi i l’imbatibilitat una setmana mes.

  • A les illes duel entre el Grup Juaneda i Martorell, separats per una única victòria, on els locals desprès de retrobar-se amb la victòria voldràn confirmar el bon moment davant el seu públic i els visitants mantenir les seves opcions d’entrar entre els cinc millors.


  • A Castellbisbal els vallessans rebran la visita de l’Andorra dos equips en dinàmica negativa, sobre tot els locals que porten cinc derrotes consecutives i per tant el guanyador donará un pas endavant per sortir de la zona de perill.

No hay comentarios:

Publicar un comentario