CB CERDANYOLA AL DIA

74-76

UB. SANT ADRIA, 87- C.B. SANT JOSEP, 79
UBSA LÍDER EN SOLITARI.
Al Ricart de San Adrià enfrontament directe entre els dos primers classificats, era una repetició de la final de “Copa” i novament els locals varen superar als badalonins i es queden en solitari al primer lloc de la taula classificatòria, el partit va començar amb domini visitant 17-21, però els locals reaccionaren i al descans el marcador era d’empat a 37, a la represa va continuar l’iniciativa local que va sentenciar el partit amb un darrer parcial de gran efectivitat d’ambdós equips 31-28. Jugadors destacats els visitants Xavi González amb 23 punts i Pedro Cuesta amb 25 de valoració.

C.B. ALPICAT, 74 - CB CERDANYOLA AL DIA, 76.
ELS LLEIDATANS PLANTEN CARA FINS ELS DARRERS INSTANTS
Victòria vallessana que els permet seguir en la lluita per la quarta plaça amb els mateixes victòries que altres dos equips, però ocupant el sisè lloc i els locals continuen a una victòria de sortit del Play Out, però a dues del descens directa després de les victòries de dos dels darrers classificats, de sortida els locals varen sorprendre arribant al descans 39-32, però a la represa reacció dels verds que amb un parcial de 12-25, es varen posar per davant en el marcador, però l’Alpicat no havia dit l’ultima paraula i l’emoció va estar garantida fins als darrers instants, ja que a manca de 1.55 pel final, el resultat era d’empat a 71, però finalment el triomf va marxar cap el Vallès. Jugador destacat el visitant Salat amb 28 punts, màxim anotador de la jornada i 27 de valoració.

CB VIC UNIVERSITAT DE VIC, 83 - LA LLOSA ARTES, 90
ARTÉS PRESENTA CANDIDATURA AL PLAY OFF
La jornada es va encetar  el divendres a Vic on el titular  estrenava quart lloc a la classificació i amb les mateixes victòries que el tercer classificat i rebia la visita de l’Artés, equip  també amb molt bona dinàmica i amb aspiracions d’apropar-se als llocs de privilegi. Partit dominat en tot moment pels visitants, després d’un espectacular primer quart 18-28, arribant al descans amb aquesta diferencia de 10 punts, a la represa reacció local tot i que aquesta reacció de moment no es concretava i així a manca de 3.30 pel final el domini seguia sent dels visitants 71-81 però apartir d’aquest moment es va produir una gran reacció local que a manca de 28 segons pel final es va situar a un punt 83-84, tot i així els artesencs varen sapiguer aguantar la pressió i fer-se amb el partit, que  porta als vigetans a perdre el quart lloc i als bagencs a presentar candidatura al Play Off. Jugador destacat el visitant Xavier Balaguer amb 27 punts i 29 de valoració, MVP de la jornada.

U.E. SANT CUGAT, 68 - C.N. TERRASSA, 70.
A CARA O CREU DUES PRORROGUES DONEN LA VICTÒRIA ALS EGARENCS.
El derbi pels visitants que han sabut jugar millors els darrers minuts, bon inici dels locals que han agafat avantatges en el marcador, però que en els minuts decisius han trobat a faltar a Reyes i Olaguibe i de mica en mica els visitants han anat dominant el marcador i si han pogut forçar una prorroga a la segona els ha faltat encert en el tir final i per la seva part el Natació obté una victòria molt necessària per mantenir esperances de salvació.

AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA, 62 - SEDIS HIDROLOGY, 42.
VICTÒRIA LOCAL PER NO CAURE EN DESCENS I AVERAGE
Duel directa entre dos dels tres equips implicats en la zona de descens, el partit era vital i tot es complicava més amb la victòria del tercer implicat el Terrassa, per tant la victòria local li permet seguir fora del descens, tot i tenir les mateixes victòries que els vallessans i de moment es el Sedis el que tanca la classificació, el partit va tenir un moment clau, el segon quart, on un parcial de 27-8, va trencar el partit on el jugador més destacat fou el local Oriol Tomeu 21 punts i 26 de valoració.

SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET, 66- MATARO PARC BOET 76.
ELS LOCALS VAREN MANTENIR EL TIPUS FINS AL DARRER QUART.
La diferència en la classificació no es va veure reflexada a la pista i d’aquesta manera els de l’Empordà es varen mantenir dintre del partit fins al minut 30 (50-50), però en els cinc primer minuts del darrer quart un parcial de 6-15, va trencar el partit i amb aquesta victòria el Boet es situa novament en el quart lloc i a un sol triomf del tercer l’altre equip de la capital del Maresme i els locals tot i l’ensopegada mantenen el desè lloc, en un partit on va destacar una vegada més el jugador local Eduard Montiel amb 22 punts i 20 de valoració.

MATARÓ FEIMAT, 64 – CIRCOL CATOLIC BADALONA, 51.
ELS UNIONISTES ES TORNEN ACOSTAR AL SEGON LLOC.
Després de l’ensopegada de la setmana passada els locals necessitaven la victòria per no allunyar-se del cap de la classificació i aprofitar el duel directa entre els dos primers i per tant la victòria els situa a una sola victòria del segon lloc en un partit amb alternatives  i molt igualat fins al minut 25 en que amb un marcador de 37-36, els locals no volien deixar marge a la sorpresa i varen superar al Circol en un partit on varen destacar els jugadors locals Natxo Ariño amb 15 punts i Santi Serratacó amb 26 de valoració.

C.B. CASTELLAR, 52 – CB. GRANOLLERS 73.
LA DEFENSA VISITANT VA OFEGAR L’ATAC LOCAL.
El partit era important ja que ambdós equips tenien l’objectiu d’aconseguir un triomf per situar-se en una posició còmode a la classificació, els locals aspiraven al  preuat desè lloc. El partit va començar molt be pels locals que amb un parcial de 28-16 eren l’equip de les darreres jornades, que tantes bones sensacions va deixar, però en el segon quart  els visitants varen ofegar l’atac local anul·lant els jugadors claus del Castellar, sobre tot al base Cadafalch, i varen començar a dominar el partit de forma clara fins al +21 del final del partit on destacaren els jugadors visitants Ferran Nadal amb 17 punts i Carles Homs 19 de valoració.

MVP  de la jornada amb 29 de valoració Xavier Balaguer (Artés)  amb 32 minuts en pista  5/6 -- 83% en tir de dos;  5/12 -- 41% en triples i  3/4 --  75% en tirs lliures, 7 Rebots,  1 assistències i  3 faltes rebudes.

MÀXIM ANOTADOR  de la jornada amb  28 punts d’anotació  Albert Salat (Cerdanyola)  amb 32 minuts en pista  6/8 -- 75% en tir de dos;  2/5 -- 40% en triples i  9/12 --  75% en tirs lliures, 4 Rebots,  0 assistències i  8 faltes rebudes.