domingo, 28 de febrero de 2016

PARTITS DE DISSABTE a la #CopaCatBQ jornada 21.PARTITS DE DISSABTE.
COPA CATALUNYA MASCULINA.
GRUP 2.
JORNADA 21.
27-28 FEBRER.

·        El Boet es situa tercer aprofitant la derrota del Mataró.
·        Triple victòria dels equips del Vallès Occidental.
·        L’Artés mira cap amunt.


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.15

Pavelló Esportiu
LA LLOSA ARTES

CB GRANOLLERS


81-65

Diss.
19.15
Josep Mora
MATARO PARC BOET

CB VIC UNIVERSITAT DE VIC

82-78

Diss.
19.30

Municipal de Guiera
CB CERDANYOLA AL DIA

AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA

70-58

Diss.
19.30
Palau d’Esports
SEDIS HIDROLOGY

CB. CASTELLAR

61-63

Diss.
19.30
Zem Rbla. Del Celler
U.E. SANT CUGAT
MATARÓ FEIMAT


71-61

Diu.
17.45
Pavelló de la Plana
CIRCOL CATOLIC BADALONA

UB. SANT ADRIADiu.
17.45
Amtoni Roure
C.B. ALPICAT

SOL GIRONES BISBAL BÀSQUETDiu.
19.30

CP. Sant Josep
C.B. SANT JOSEP
C.N. TERRASSA


Cinc partits en dissabte.

  • L’Artés va rebre la visita d’un Granollers molt recuperat i que no es vol quedar en terra de ningú, per tant era una oportunitat pels Vallessans d’enganxar-se a la part alta i per la seva part els artesencs no es volien allunyar de la zona alta. Victòria local fonamentada en una gran segona part dels locals que han aconseguit guanyar un partit que estava difícil i seguir d’aprop als capdavanters.

  • La quarta plaça en joc amb això ja està tot dit de l’enfrontament que es va viura al Josep Mora entre el Boet i el Vic, però no solament això sinó l’oportunitat de seguir de prop al tercer classificat,  en aquest moment l’average particular es favorable als visitants de +18. Partit molt igualat amb victòria local que els permet situar-se no al quart lloc sinó al tercer.

  • A Guiera en principi enfrontament desigual entre el Cerdanyola lluitant per la part alta i Minguella per sortir del descens directe, victòria vallessana per seguir a la part alta.

  • A la Seu el Sedis un cop oblidada la desfeta de la setmana passada buscava una victòria per sortir del descens directe i el Castellar per optar a deixar la zona de Play Out. Victòria visitant en un final ajustat que permet un pas endavant dels vallessans.

  • A Sant Cugat oportunitat pels locals de la Uesc per fer un salt de qualitat, cap a la zona alta de la taula classificatòria i per la seva part el Mataró voldrà continuar en zona de Play Off. Gran victòria vallessana que els porta a mirar cap amunt i als visitants perdre de moment el tercer lloc en benefici del seu rival ciutadà.

Tres partits en diumenge.
  • A Badalona el Circol en zona compromesa rebrà l’Ubsa que buscarà una nova victòria per seguir en la lluita pels primers llocs i els locals per allunyar-se de la zona de permanència.

  • A la Terra Ferma duel entre els dos equips, Alpicat i Bisbal, més allunyats geogràficament de la resta i on la victòria tindrà repercussions de futur ja que estan separats per una sola victòria i en aquest moment l’average es favorable als gironins per un sol punt, per tant con diu el tòpic son mes que dos punts.


  • L’actual líder Sant Josep rebrà la visita del Natació Terrassa, en un altre enfrontament teòricament desigual, però on els vallessans voldràn fer de la necessitat de victòria virtut.

No hay comentarios:

Publicar un comentario