MATARO PARC BOET

55-57

SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET, 61 - CB CERDANYOLA AL DIA, 73.
ELS VALLESSANS VAREN SER EN TOT MOMENT DOMINADORS DEL PARTIT.
Els visitants s’han distanciat lleugerament del Play Off, pel partit suspès i varen sortir disposats  a no deixar-se sorprendre pels empordanesos hi ho varen aconseguir encara que en cap moment varen lograr trencar el partit, a la fi del tercer quart la diferència era únicament de cinc punts però un parcial de 0-6 dels visitants va deixar sense opcions als locals, en un partit on varen destacar dos jugadors visitants Albert Salat amb 21 punts i Genis Tena amb 30.

AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA, 55 - C.B. SANT JOSEP, 71.
EL DERBI PELS VISITANTS QUE VEREN TRENCAR L’IGUALTAT DESPRÉS DEL DESCANS.
A Casagemas el partit enfrontava a dos equips amb objectius molt diferents els locals per allunyar-se dels descens i els visitants per obtenir una plaça de Play Off, el partit com tot bon derbi va igualar les diferencies entre els equips i així al descans el marcador assenyalava un ajustat 33-35, però a la represa els visitants varen aconseguir distanciar-se 14-20 i ja no varen tenir resposta per part local en un partit on va destacar el jugador local Ferrán Hurtado amb 20 punts i 21 de valoració.

UB. SANT ADRIA, 91 -  C.B. ALPICAT, 82.
NOVA VICTÒRIA AMB MOLTES DIFICULTATS QUE LI VA POSAR L’ALPICAT.
Els de Sant Adrià varen aconseguir una nova victòria potser sense tanta brillantor com altres partits, però segur que alguna responsabilitat deuen tenir els de la Terra Ferma, que varen oposar molta resistència i bon joc, si Ubsa segueix comptant els partits per victòries un cop es jugui el partit suspès davant Cerdanyola recuperarà el primer lloc, el partit tot i que no amb gran diferències sempre va estar manat pels locals, on va destacar Albert Serra amb 22 punts i 31 de valoració.

MATARÓ FEIMAT, 78 - LA LLOSA ARTES, 64.
ELS LOCALS SEGUEIXEN EL RITME DELS PRIMERS DAVANT UN ARTÉS UNA MICA DESDIBUIXAT.
Era una prova de foc important pels del Maresme en la seva cursa cap el Play Off i  la vàren superar amb nota davant d’un dels equips mes qualificats de la categoria, encara que diumenge probablement no varen estar en el seu nivell habitual, fins al descans el partit estava relativament igualat ja que la diferència era únicament de cinc punts, però a la represa els locals varen accentuar el seu domini de la mà d’un inspirat   Santi Serratacó 22 punts i 30 de valoració.

CB VIC UNIVERSITAT DE VIC, 90 - SEDIS HIDROLOGY, 36.
AUTÈNTIC FESTIVAL BLANC-I-VERMELL DAVANT DE L’ÚLTIM CLASSIFICAT
Partit amb poca història l’única la gran superioritat local que varen dominar tot el partit i amb el marcador final obtingueren el màxim avantatge +54, que permet els osonencs situar-se en llocs de Play Off, amb aferrissada lluita amb el Boet, jugador destacat Julià Garrote amb 19 punts i 17 de valoració.
 C.N. TERRASSA, 55 - MATARO PARC BOET, 57.
APUNT DE SALTAR LA SORPRESA A TERRASSA, PERÒ FINALMENT LA VICTÒRIA VA MARXAR CAP A MATARÓ.
Els  visitants vàren dominar el partit però en cap moment varen saber tancar-lo i per la seva part el Natació sempre va confiar amb les seves possibilitats, però finalment la sorpresa no es va consolidar i els visitants es varen emportar la victòria cap el Maresme  per l’estret marge de dos punts, que els permet seguir en la lluita pels llocs de Play Off i els vallessana a seguir lluitant per intentar sortir del descens, jugadors destacats els locals Adrià Retrés amb 21 punts i Ricart Sociats amb 22 de valoració.

CB GRANOLLERS, 68 - CIRCOL CATOLIC BADALONA, 53.
TREBALLADA VICTÒRIA LOCAL PER SITUAR-SE EN ZONA TRANQUIL·LA
Partit important pels locals per tal de mantenir-se allunyat de la zona de perill i mirar cap amunt i els badalonins per mantenir el desè lloc, el partit va estar dominat en tot moment pels locals que al descans ja guanyaven de deu punts i que en els darrers minuts encara varen ampliar la diferencia en un partit on va destacar el jugador local Carles Homs amb 16 punts i 33 de valoració.

CB. CASTELLAR, 66 – UE. SANT C UGAT, 74.
LA UESC QUE RECUPERA EFECTIUS i TORNA AL CAMÍ DE LES VICTÒRIES I CASTELLAR ES TORNA A DESCONNECTAR.
Per segona setmana el Castellar per l’oportunitat jugant com a local de sortir del Play Out i també quant semblava que tenia el partit controlat una desconnexió total el porta a perdre el partit per la seva part els visitants vàren sapiguer esperar la seva oportunitat i amb un darrer quart pletòric varen sentenciar el partit, on tot i així va destacar amb llum pròpia el base local Albert Cadafalch, amb 19 punts i 26 de valoració.

MVP  de la jornada amb 33 de valoració Carles Homs (Granollers)  amb 21 minuts en pista  5/8 -- 62% en tir de dos;  1/1 -- 100% en triples i  3/3 --  100% en tirs lliures, 14 Rebots,  3 assistències i  4 faltes rebudes.

MÀXIM ANOTADOR compartit amb  22 punts per  Albert Serra (Ubsa)  amb 20 minuts en pista  8/12 -- 66% en tir de dos;  0/0 -- 0% en triples i  6/9 --  66% en tirs lliures, 12 Rebots,  2 assistències i  9 faltes rebudes i Santi Serratacó (Granollers) 6/10 -- 60% en tir de dos;  0/1 -- 0% en triples i  10/13 --  76% en tirs lliures, 8 Rebots,  1 assistències i  1 faltes rebudes.