domingo, 7 de febrero de 2016

PARTITS DE DISSABTE de la JORNADA 17 #LigaEba GRUP C (a i b) SALT a la C-1



LA PRÈVIA
LLIGA EBA 2.015-2.016.

LA LLUITA PEL CINQUÈ LLOC SERÀ ESPECTACULAR.

Salt clasificat per la C-1.




·         per dues places.(grup A)
·        per un única plaça (grup b)

GRUP C-A JORNADA 17. AMB HORARI UNIFICAT

6-7 FEBRER

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
19.00
Pavellò Municipal
CB QUART GERMANS CRUZ

MULTIOPTICAS SALT

75-76
Dissabte
19.00
Parc Esportiu
CB. CORNELLA

RECANVIS GAUDI MOLLET

91-94
Dissabte
19.00
Fons de les Creus
ARENYS BASQUET- JOVENTUT

VIVE EL MASNOU

66-69
Dissabte
19.00
Espanya Industrial
JAC SANTS

MENORCA
TALAIOTICA CCCE SANT LLUIS
74-61
Dissabte
19.00
Pavelló
Carrer Jardi
SABADELL SANT NICOLAU

BARICENTRO BARBERRÀ

55-70

TOT ELS PARTITS  EN DISSABTE

·         A Quart el derbi de les terres gironines partit molt important els locals per arribar amb opcions al darrer partit per ser primers de grup i el Salt per certificar la classificació per la C-1 i a més perquè el resultat segurament serà de segona fase, dons com a la primera volta victòria pels de Salt que ja son a la C-1 i els locals per ser primers han de guanyar a Mollet i recuperar l’average.

·         A Cornellà es preveu un altre partit trepidant els locals per sentenciar la seva classificació i el Mollet  per arribar amb totes les opcions al darrer partit d’aquesta fase. Tot i l’oposició local que es jugarán el pas a la C-1 la darrera jornada els vallessans es mantenen forts com a líders

·         En el derbi del Maresme Arenys vs Masnou, dos equips que ja son de C-1, per tant es un resultat de segona fase on han arribat desprès d’una mala dinàmica de resultats les darreres jornades, el partit es va decidir amb una ajustada victòria visitant.

·         El Jac Sants a confirmar la seva classificació  després d’uns darrers partits on han tornat les bones sensacions davant tindrà el Sant Lluís la ventafocs del grup. Tot i la victòria local la clasificació no es decidirà fins al darrer partit tot i que depenen d’ells mateixos

·         A Sabadell derbi molt important per ambdós equips Sant Nicolau i Barberà, els visitants es juguen les seves opcions d’estar a la C-1, en cas de victòria local podria ser un resultat de segona fase de la C-2. Victòria visitant que els deixa amb opcions fins al darrer partit per ser de la C-1.



GRUP C-A JORNADA 17.

6-7 FEBRER


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
19.00
Poliesportiu
BC MORABANC ANDORRA

PARDINYES LLEIDA

80-64
Diumenge
12.45
Joan Carles
Navarro
CIUTAT DE LES ROSES CBS

BC MARTORELL SOLVIN


Dissabte
17.00
Can Vinader
BBA. CASTELLDEFELS

GRUPO JUANEDA MIRAMAR
80-68
Dissabte
19.00
Les Comes
PHYSIC CB IGUALADA

CB. CASTELLBISBAL

76-75
Dissabte
19.00
Nou Pavelló del Centre
TORRONS VICENÇ CB L’HOSPITALET

COLLBLANC LA
TORRASSA 

55-48

PARTITS  EN DISSABTE

·         Andorra i Pardinyes es jugaben les opcions de mantenir-se “vius” en la lluita pel cinquè lloc que dona accés a la C-1, els dos equips venen de derrotes l’anterior jornada. La victòria local encara els manté amb opcions fins al darrer moment al igual que els lleidatans

·         El Castelldefels vs Grupo Juaneda  era el partit clau ja que la victòria dels de Palma deixaria l’horitzó molt aclarit la victòria els local donaria moltes opcions de C-1 i a més també donaria l’oportunitat a altres equips i així va ser ara ambdós equips amb set victòries i amb opcions.

·         A les Comes l’Igualada després del seu gran èxit tant el partit a Mallorca com la classificació per la A-1 d’un novell de la categoria, rebrà al Castellbisbal els vallessans, que han encadenat quatre derrotes consecutives,  es juguen les seves ultimes opcions de C-1. Victòria local per la mínima que deixa als vallessans a C-2

·         Hospitalet i Collblanc disputaran el derbi de la ciutat amb les seves classificacions confirmades com a primer i segon d’aquesta fase i per tant amb l’accés a la C-1, amb l’al·licient pels locals de mantenir l’imbatibilitat i per ambdós que es un partit vàlid per la segona fase. Nou triomf de l’Hospi que obté la 17è i dues victòries sobre l’etern rival per la segona fase.

PARTIT  EN DIUMENGE

·         A Sant Feliu el CBS, ja classificat rep la visita del Martorell que apura les seves opcions tot i que les últimes ensopegades l’han portat fins aquí.


No hay comentarios:

Publicar un comentario