viernes, 26 de febrero de 2016

LA PRÈVIA a la #CopaCatBQ jornada 20.LA PRÈVIA.
COPA CATALUNYA MASCULINA.
GRUP 2.
JORNADA 21.
27-28 FEBRER.·        El partit de la jornada el Boet vs Vic en joc el quart lloc.


·        El Sedis vs Castellar pot aclarir les opcions d’uns i altres així com l’Alpicat vs Bisbal.

·        L’Ubsa a la difícil pista del Circol.

·        Granollers i Uesc a reafirmar el seu bon moment, devant Artés i Mataró.


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.15

Pavelló Esportiu
LA LLOSA ARTES

CB GRANOLLERS
Diss.
19.15
Josep Mora
MATARO PARC BOET

CB VIC UNIVERSITAT DE VICDiss.
19.30

Municipal de Guiera
CB CERDANYOLA AL DIA

AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONADiss.
19.30
Palau d’Esports
SEDIS HIDROLOGY

CB. CASTELLARDiss.
19.30
Zem Rbla. Del Celler
U.E. SANT CUGAT
MATARÓ FEIMAT
Diu.
17.45
Pavelló de la Plana
CIRCOL CATOLIC BADALONA

UB. SANT ADRIADiu.
17.45
Amtoni Roure
C.B. ALPICAT

SOL GIRONES BISBAL BÀSQUETDiu.
19.30

CP. Sant Josep
C.B. SANT JOSEP
C.N. TERRASSA


Cinc partits en dissabte.

  • L’Artés rebrà la visita d’un Granollers molt recuperat i que no es vol quedar en terra de ningú, per tant es una oportunitat pels Vallessans d’enganxar-se a la part alta i per la seva part els artesencs no es voldràn allunyar de la zona alta.

  • La quarta plaça en joc amb això ja està tot dit de l’enfrontament que es viurà al Josep Mora entre el Boet i el Vic, però no solament això sinó l’oportunitat de seguir de prop al tercer classificat,  en aquest moment l’average particular es favorable als visitants de +18.

  • A Guiera en principi enfrontament desigual entre el Cerdanyola lluitant per la part alta i Minguella per sortir del descens directa, però esta clar que no hi ha partit fàcil.

  • A la Seu el Sedis un cop oblidada la desfeta de la setmana passada buscarà una victòria per sortir del descens directa i el Castellar per optar a deixar la zona de Play Out.

  • A Sant Cugat oportunitat pels locals de la Uesc per fer un salt de qualitat, cap a la zona alta de la taula classificatòria i per la seva part el Mataró voldrà continuar en zona de Play Off.

Tres partits en diumenge.
  • A Badalona el Circol en zona compromesa rebrà l’Ubsa que buscarà una nova victòria per seguir en la lluita pels primers llocs i els locals per allunyar-se de la zona de permanència.

  • A la Terra Ferma duel entre els dos equips, Alpicat i Bisbal, més allunyats geogràficament de la resta i on la victòria tindrà repercussions de futur ja que estan separats per una sola victòria i en aquest moment l’average es favorable als gironins per un sol punt, per tant con diu el tòpic son mes que dos punts.


  • L’actual líder Sant Josep rebrà la visita del Natació Terrassa, en un altre enfrontament teòricament desigual, però on els vallessans voldràn fer de la necessitat de victòria virtut.

No hay comentarios:

Publicar un comentario