sábado, 6 de febrero de 2016

PRÈVIA JORNADA 17 #LigaEba GRUP C (a i b) ESPECTACULAR LLUITA PEL CINQUÈ LLOC a Sabadell i CastelldefelsLA PRÈVIA
LLIGA EBA 2.015-2.016.

LA LLUITA PEL CINQUÈ LLOC SERÀ ESPECTACULAR

·         El Barberà es juga les seves opcions a Sabadell.(grup A)
·        El Grupo Juaneda a Castelldefels (grup b)

LA NOSTRA FELICITACIÓ A L'HOSPI PER EL TEMPORADON


GRUP C-A JORNADA 17. AMB HORARI UNIFICAT

6-7 FEBRER

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
19.00
Pavellò Municipal
CB QUART GERMANS CRUZ

MULTIOPTICAS SALT


Dissabte
19.00
Parc Esportiu
CB. CORNELLA

RECANVIS GAUDI MOLLET


Dissabte
19.00
Fons de les Creus
ARENYS BASQUET- JOVENTUT

VIVE EL MASNOU


Dissabte
19.00
Espanya Industrial
JAC SANTS

MENORCA
TALAIOTICA CCCE SANT LLUIS

Dissabte
19.00
Pavelló
Carrer Jardi
SABADELL SANT NICOLAU

BARICENTRO BARBERRÀTOT ELS PARTITS  EN DISSABTE

·         A Quart el derbi de les terres gironines partit molt important els locals per arribar amb opcions al darrer partit per ser primers de grup i el Salt per certificar la classificació per la C-1 i a més perquè el resultat segurament serà de segona fase.

·         A Cornellà es preveu un altre partit trepidant els locals per sentenciar la seva classificació i el Mollet  per arribar amb totes les opcions al darrer partit d’aquesta fase.

·         En el derbi del Maresme Arenys vs Masnou, dos equips que ja son de C-1, per tant es un resultat de segona fase on han arribat desprès d’una mala dinàmica de resultats les darreres jornades.

·         El Jac Sants a confirmar la seva classificació  després d’uns darrers partits on han tornat les bones sensacions davant tindrà el Sant Lluis la ventafocs del grup.

·         A Sabadell derbi molt important per ambdós equips Sant Nicolau i Barberà, els visitants es juguen les seves opcions d’estar a la C-1, en cas de victòria local podria ser un resultat de segona fase de la C-2.GRUP C-B JORNADA 17. 
6-7 FEBRER


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
19.00
Poliesportiu
BC MORABANC ANDORRA

PARDINYES LLEIDA


Diumenge
12.450
Joan Carles
Navarro
CIUTAT DE LES ROSES CBS

BC MARTORELL SOLVIN


Dissabte
17.00
Can Vinader
BBA. CASTELLDEFELS

GRUPO JUANEDA MIRAMAR

Dissabte
19.00
Les Comes
PHYSIC CB IGUALADA

CB. CASTELLBISBAL


Dissabte
19.00
Nou Pavelló del Centre
TORRONS VICENÇ CB L’HOSPITALET

COLLBLANC LA
TORRASSA TOT ELS PARTITS  EN DISSABTE

·         Andorra i Pardinyes es juguen les opcions de mantenir-se “vius” en la lluita pel cinquè lloc que dona accés a la C-1, els dos equips venen de derrotes l’anterior jornada.

·         A Sant Feliu el CBS, ja classificat rep la visita del Martorell que apura les seves opcions tot i que les últimes ensopegades l’han portat fins aquí.

·         El Castelldefels vs Grupo Juaneda es potser el partit clau ja que la victòria dels de Palma deixaria l’horitzó molt aclarit la victòria els local donaria moltes opcions de C-1.

·         A les Comes l’Igualada després del seu gran èxit tant el partit a Mallorca com la classificació per la A-1 d’un novell de la categoria, rebrà al Castellbisbal els vallessans, que han encadenat quatre derrotes consecutives,  es juguen les seves ultimes opcions de C-1.


·         Hospitalet i Collblanc disputaran el derbi de la ciutat amb les seves classificacions confirmades com a primer i segon d’aquesta fase i per tant amb l’accés a la C-1, amb l’al·licient pels locals de mantenir l’imbatibilitat i per ambdós que es un partit vàlid per la segona fase.

No hay comentarios:

Publicar un comentario