miércoles, 2 de noviembre de 2016

CINQUENA JORNADA #CopaCatBQ BOET lider solitari al grup 1 i SALOU nou lider en el grup 2.

COPA CATALUNYA MASCULINA
LA PRÈVIA JORNADA 5.

22-23 d’Octubre.
Grup 1.

•  Boet  líder en solitari per la derrota de Granollers.
  • El Derbi vallesà per la Uesc i el de Badalona pel Sant Josep.
  • Vic, Granollers i Sant Josep la lluita pèr la tercera plaça.
  • Sant Gervasi i Bàsquet Pia únics que no coneixen la victòria.

Partits per dissabte:
  • 81-114: VICTÒRIA VISITANT EN UN PRIMER TEMPS AL PUR ESTIL NBA.
A “Les Naus” el Natació Sabadell rebia la visita d’un dels equips importants de la competició, els locals buscaven un triomf per allunyar-se de la zona de perill i l’Artés per apropar-se a la zona alta, gran partit dels visitants amb una victòria centenària, que al descans ja es veia que els locals difícilment podrien reaccionar 38-62, el gran encert visitant amb un 60% d’encert en tir de camp i una valoració de 130, amb destacada actuació del seu jugador Oriol Sensat amb 25 punts i 30 de valoració.
.

• 61-69: ELS GIRONINS VÀREN CELEBRAR LES “FESTES DE SANT NARCÍS” AMB UN TRIOMF
A Mollet el Sant Gervasi buscava estrenar-se amb les victòries davant el gironins del Sant Narcís, triomf visitant que els dona la segona i els permet un respir a la classificació, en un partit igualat fins al descans 27-23, però a la represa els gironins es vàren fer amb el control del partit superant als “Col·legials” a domicili, amb destacada actuació del seu jugador I. Valera amb 21 punts i 20 de valoració.

• 78-68: VICTÒRIA LOCAL, LIDERAT EN SOLITARI I NOVA EXHIBICIÓ DE RUBIO.
“El partit de la jornada” es veure a Mataró on el líder invicte Boet rebia la visita d’un Bisbal amb bona dinàmica, cinquè classificat, victòria local que els permet mantenir el lloc de privilegi i ara en solitari, per la derrota del Granollers, en un partit on els locals sortiren manant 25-17, reacció dels del Empordà i al descans 40-36, però a la represa novament vàren agafar les regnes del partit els locals i el seu domini ja no es va aturar fins al final del partit amb destacadisima actuació del jugador local Marc Rubio amb 34 punts i 39 valoració.

• 72-78: UN DERBI DERBI COM ELS D’ABANS AMB ALTERNANCES I DECISIÓ AL DARRER MINUT.
La Plana fou un bon escenari pel “derbi” de Badalona entre el Badalonés, amb dues victòries i el Sant Josep quart classificat que no volia allunyar-se de la zona de privilegi, victòria visitant tot i l’oposició dels “dimonis”, el partit va començar amb igualtat fins al descans 29-30, a la represa però els visitants vàren marxar en el marcador amb un parcial de 12-24, tot i així els locals reaccionaren i varen anar retallant les diferències fins a posar-se per davant en el marcador 69-68, però un parcial en el darrer minut de 3-10, va resoldre el partit per els visitants, en un enfrontamentt on destacaren els locals Eric Balagué amb 18 punts d’anotació i Ferran Valle amb 17 de valoració, mateixa que el visitant F. Bagues.

• 67-63: L’EMBRANZIDA FINAL DELS LOCALS EL HA DONAT LA VICTÒRIA EN EL DERBI.
A Sant Cugat un altre “derbi” aquest vallessá entre la Uesc, amb dues victòries i el Basquet Pia, ajustada victòria local superant amb moltes dificultats al sabadellencs, que tot hi que han fet mèrits se li resisteix el triomf, de sortida domini local 17-7, fins al descans a continuat la mateixa dinàmica 39-28, a la represa els sabadellencs s’han sabut amollar millor a un partit travat i han arribat ha empatar el partit 56-56, però apartir d’aquest moment els de Sentpau han recupera el domini del partit fins al final. Jugadors destacats els visitants Damià Paez amb 13 punts i Pau Viladomat 16 de valoració.

• 93-98: ELS  LOCALS NO HAN POGUT PARAR UN  IMPRESSIONANT JULIÀ GARROTE 45 PUNTS.
El Sant Quirze volia convertir la seva pista en un “forti” i rebia a un Vic, tercer classificat, i que sembla que va prenen el pols a la competició, el partit llevat del primer quart 29-25 ha estat dominat en tot moment pels visitants que han arribat a dominar de +15 i tot i que la diferencia final ha estat de només cinc punts en cap moment han inquietat a l’equip de Dídac Herrero, ja que la diferencia final s’ha gestat en un últim minut de molt encert dels vallessans, en el capítol de destacats un nom amb majúscules Julià Garrote amb 45 punts i 37 de valoració.

• 75-73: LA DECISSIÓ A LA PRORROGA. ELS VALLESSANS TINGUEREN LA SEVA OPCIÓ AL MINUT 40.
A Santa Coloma, els locals, rebien la visita d’un Granollers, en gran estat de forma invicte i segon classificat, domini local des d’un bon començament al descans 39-32, a la represa els locals encara varen ampliar mes el resultat sfns al 61-42, un +19, que feia pensar que quasi tot estava resolt, però al bàsquet fins al darrer moment no està tot escrit i un parcial de 5-24, va deixar el partit empatat, tot i que en els darrers instant un tir lliure errat per un jugador visitant els podia haver donat la victòria, però a la prorroga  els colomencs vàren reaccionar 9-7 i es van adjudicar la victòria i posaren punt final a l’imbatibilitat vallessana.  Jugadors destacats el visitant Homs amb 20 punts i 24 de valoració i el local Pulido amb la mateixa valoració.

Grup 2.

· Roser per l’imbatibilitat i el liderat.
· Salou nou lider
· Primeres victories de Reus i Castellar.

· Segona derrota consecutiva de “Cantaires”.

66

• 51-78: PRIMERA VICTÒRIA DELS DEL BAIX CAMP I DE FORMA CONTUNDENT.
Al “Pòdium”, en partit televisat, i com la jornada anterior Viladecans rebia la visita d’un altre equip de la zona baixa que encara no havia conegut la victòria com el Reus, però aquesta vegada el triomf fou pels visitants i de forma clara, la primera de la temporada, el que porta als locals a l’últim lloc de la classificació, al descans els visitants ja dominaven amb claredat 21-46, el que feia que la segona part fou un pur tràmit, en un partit on va destacar tot i així el local Jordi Sabaté amb 17 punts i 18 de valoració, mateixa valoració que el visitant V. Menéndez

• 79-52: VICTÒRIA CLARA DELS BARCELONINS EN SUPERAR EN TOT MOMENT ALS LLEIDATANS.
A Gracia duel entre Lluisos, cinquè classificat i Alpicat, setè, ambdós amb dues victòries, clara victòria dels graciencs, que els serveix per mirar cap amunt i situar-se en quart lloc i els de la terra ferma a una victòria de la zona de perill. El partit va estar dominat pels locals en tot moment, que al descans ja guanyaven 43-24 i a la represa la diferència es va anar eixamplant paulatinament fins al final. Jugador destacat el local Francesc Pla amb 19 punts i 17 de valoració.

• 80-79: EN CINC MINUTS TOT VA CANVIAR EN FAVOR DELS LOCALS.
Torreforta vs Cantaires duel de la Catalunya septentrional, entre tarragonins i tortosins, els primers voldran allunyar-se de la zona de perill i els segons no desenganxar-se, dels primers llocs, victòria local, en un  ajustat marcador, i que suposa la segona derrota i consecutiva dels de Tortosa, el partit va començar amb domini local 20-13, però ràpidament va tenir resposta per part visitant, que al descans vàren deixar la diferencia en 40-39 i a la represa es vàren posar per davant fins que  a manca de cinc minuts en que amb el resultat de 61-70, una gran reacció local amb un parcial de 19-9, va possibilitar que els locals donessin la volta al marcador i s’emportessin el derbi, amb destacada actuació dels locals Anthony Trautman i Devon Dorsey amb 24 punts d’anotació i aquest últim amb 39 de valoració.

·         60-70: DERROTA I PERDUA DEL LIDERAT AMB UN RIVAL  QUE L’IGUALA A LA CLASSIFICACIÓ.
En partit matinal un altre “plat fort” de la jornada el líder invicte Roser rebia a un Esparreguera, amb molt bona dinàmica, de sortida el primer parcial fou pels locals 16-13, però al descans el partit ja estava igualat 27-27 i a la represa domini visitant superant en tot moment als barcelonins sobre tot a partir dels primers minuts del darrer quart, en un partit on va destacar el visitant P. Campaña amb 17 punts i 17 de valoració.

·         47-62: DEU MINUTS PERFECETES DELS VISITANTS PER DECIDIR UN PARTIT.
A Sant Boi “El partit de la jornada” entre els locals i el Sese, separats per dos llocs a la classificació i amb empatats a dues victòries, es va resoldre amb un tercer quart perfecte del visitants, ja que al descans el marcador era de 27-30, però el millor joc visitant es va imposar a la represa amb un parcial de 7-20, per tant es va entrar en el darrer quart amb un 34-50, que ja no va donar opcions a la reacció local, que com a molt es va apropar amb un 43-53, però que no vàren inquietar als visitants, amb destacada actuació del seu jugador Gonzalo Vázquez amb 16 punts i 18  de valoració.

·         83-70: ELS TARRAGONINS NO DESAPROFITEN L’OPORTUNITAT I ES SITUEN LÍDERS.
A Salou el segon classificat amb una única derrota, rebia la visita del Collblanc, amb un partit menys, però també amb  una única derrota, amb l’oportunitat pels locals de situar-se líders en cas de victòria, i ho vàren aprofitar de totes totes, dominant els tres primers quarts amb claredat 69-47, tot i que en el darrer quart una lleugera reacció dels visitants va reduir les diferencies, en un partit on va destacar el local Eloi Galofré amb 24 punts i 29 de valoració.

·         69-66: PRIMERA VICTÒRIA PELS CASTELLARENCS EN UN FINAL AJUSTAT.

A Castellar els locals, encara no havien aconseguit el primer triomf, però  amb l’escalf del seu públic, el jove equip vallessá, es molt competitiu i davant tenia a Ciutat Vella, que l’anterior jornada va sorprendre al Cantaires,  el partit va començar amb domini local 10-4, però la reacció visitant no es va fer esperar per tancar el quart 14-13, el segon parcial tot i diferents alternatives, va portar el partit al descans 33-32,  la represa seguia l’igualtat i a manca de deu minuts el marcador era de 49-47, tot per decidir en el darrer quart i tot i el domini inicial dels visitants 53-58, es va entrar en els darrers dos minuts amb empat 60-60 i amb continuen anades i vingudes als tirs lliures d’ambdós equips, els locals vàren estar mes encertats en els darrer segons i es varen adjudicar el partit, on va destacar el seu jugador Marc Algar amb 18 punts i 10 de valoració.