domingo, 20 de noviembre de 2016

PARTITS DE DISSABTE a #CopaCatBQ al Gr. 1 Derrota del líder Boet a Artés que fa un pas important i al GR. 2 Esparreguera segueix ferm al liderat



COPA CATALUNYA MASCULINA
PARTITS DE DISSABTE I LA PRÈVIA de la  JORNADA 8a.

19-20 Novembre.
Grup 1.

  • PARTIT DE LA JORNADA
  • Basquet Pia vs Natació Sabadell.
  • La derrota del Boet a Artés li podria fer perdre el liderat.
  • Granollers, Artés i Vic a una victòria del líder.




DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
17.45

Sa Costa
C.B. SANT NARCIS
U.E. SANT CUGAT

72
67

Diss.
17.45
Pavelló CB. Granollers

CB GRANOLLERS
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET
79
71

Diss.
18.15

Pavelló Esportiu
C.B. ARTES

MATARO PARC BOET

91
71

Diss.
19.30

La Plana
A.E. BADALONES
SANT QUIRZE B.C.
96
93

Diss.
19.45
Castell d’en Planes
CB VIC UNIVERSITAT DE VIC
SANT GERVASI
WHATS AP


99
74

Diu.
18.00
Escola Pia
BASQUETPIA  SABADELL
C.N SABADELL


Diu.
20.15
C.P. Sant Josep
CB. ST. JOSEP
CB. SANTA COLOMA






Partits d’ahir dissabte:

  • 72-67: A Palau Sa Costa Sant Narcís guanyador del derbi gironí, rebia a la Uesc en lluita per la tercera plaça, els locals per apropar-se a la zona tranquil·la i els visitants per seguir en la seva lluita per accedir als llocs de privilegi, victòria dels gironins que deixa als vallessans de moment fora de la lluita pels primers llocs.

  • 79-71: A Granollers els locals que buscaven no allunyar-se de la zona alta i el visitants de la Bisbal la quarta victòria que els dones tranquil·litat, victòria local que els manté en la lluita pels  llocs de privilegi.

  • 91-71: El partit de la Jornada a Artés entre els locals i el líder invicte Boet, els locals per mantenir la plaça del Play Off i els visitants per seguir com a capdavanters, victòria local que entra en la lluita pels primers llocsi  trenca l’imbatibilitat dels de Mataró i que els hi podria fer perdre el liderat i

  • 96-93: A la Plana Badalonés vs Sant Quirze enfrontament directe entre dos equips amb dues victòries, el guanyador s’allunyaria de la zona de perill, victòria local, que es situen en tres victòries en un partit d’atac i amb molt encert.

  • 99-74: A Vic els locals buscaven refer-se de l’ensopegada de l’anterior jornada, per no allunyar-se del líder i els visitants del Sant Gervasi aconseguir el primer triomf, victòria local que aprofita l’errada del líder i es situa a una victòria del primer lloc.

Partits per avui diumenge:

  • A Sabadell duel de rivalitat local entre la Pia i el Natació, a la pista del carrer Garcilaso, s’espera un gran ambient i serà la reedició de la temporada anterior a primera on curiosament es va decidir el títol amb victòria visitant, però demà tot pot ser diferent o no. NOMS PROPIS Albert Devesa i Jonathan Ramírez.

  • A Badalona el Sant Josep, segon classificat, necessita la victòria, que el convertiria en nou líder i davant tindrà el Santa Coloma va decidit cap amunt. NOMS PROPIS  Pedro Cuesta i Juan Carlos Pulido.
Grup 2.

· PARTIT DE LA JORNADA
· El líder Esparraguera i el segon classificat Salou segueixen ferms
· Lluita per la tercera i quarta plaça, Cantaires, Sese, Roser i Collblanc.
· Viladecans deixa el darrer lloc al Castellar




DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss
16.00
Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”

CAMPING BIANYA EL ROSER

65
57

Diss.

TV
18.05
Ferreries
C.B. CANTAIRES TORTOSA

LLUISOS DE GRACIA

73
64

Diss.
18.45
Ramón Martí
TENEA CB. ESPARREGUERA
C.B. CASTELLAR

83
58

Diss.
18.45
Casal Riu Clar
A.D. TORREFORTA

VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU

65
73

Diss.
19.45
Virrei Amat
SESE

C.B. VILADECANS SANT GABRIEL


69
61

Diu.
19.00
Cem Parc de la Ciutadella
C.B CIUTAT VELLA

BASQUET SANT BOI


Diu.
19.30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS




Partits d’ahir dissabte:

  • 65-57: A Fum d’Estampa partit de la jornada entre Collblanc que va decididament cap amunt i el Roser, tercer classificat, que semblava recuperar sensacions, victòria local que els situa clarament en la lluita pels primers llocs, els visitants tot i la derrota segueixen a la zona noble.

  • 73-64: Des de Tortosa es va poder veure el partit televisat entre el Cantaires, quart classificat i Lluisos a una victòria dels tarragonins, els locals volien seguir a la part alta i els de Gracia recuperar el terreny perdut, victòria local que els permet consolidar la seva posició ara en tercer lloc.

  • 83-58: Al Ramón Martí el líder Esparreguera volia seguir mantenint l’avantatge sobre els seus perseguidors i els vallessans la primera victòria forana, clara victòria dels d’Oscar Navarro, que continuen en la seva privilegiada posició i els vallessans tanquen la classificació

·         65-73: Derbi tarragoní entre el Torreforta, sisè classificat i el Salou, segon, duel en el que hi havia en joc un lloc de privilegi a la classificació, entre dos equips separats per una victòria, triomf dels visitants que mantenen el segon lloc i els locals es queden a la zona mitja de la taula.

·         69-61: El Sese, cinquè classificat, i amb opcions de millora, rebia a l’últim classificat, Viladecans, que un bon resultat li podria permetre deixar el lloc de descens, victòria local que els porta al quart lloc i els visitants deixen l’últim lloc.

       
Partits avui diumenge:

·         A la Ciutadella Ciutat Vella, necessita una victòria, per posar terra de per mitg amb la zona de descens i els visitants del Sant Boi, quasi el mateix. NOMS PROPIS  Pol Bachs i Juanma Romero.


·         A Lleida l’Alpicat buscarà apropar-se a la zona alta amb una victòria i el Reus el tercer triomf per allunyar-se del descens. NOMS PROPIS Oriol Balcells i V. Menéndez.


No hay comentarios:

Publicar un comentario