SANT QUIRZE B.C.

97
59

• 56-60: L’INICI DEL DARRER QUART VA SER DETERMINANT.
A la Bisbal el titular rebia a la Uesc, en un  partit amb les cameres de TV, que enfrontava a dos equips amb tres victòries i separats per un sol lloc a la classificació, victòria vallessana que els permet mirar cap amunt i situar-se en sisè lloc superant al seu rival, en un partit que al descans dominaven els locals 32-23, a la represa gran reacció vallessana que els va permetre posar-se per davant en el marcador 43-45,  i a l’inici del darrer quart amb un parcial de 2-12, varen pràcticament impossibilitar la reacció local tot i que en el darrer minut es posaren a dos punts 56-58,  però els visitants varen saber mantenir el seu avantatge. Jugadors destacats el local Genis Castillo 13 punts d’anotació i els visitants Javier Antoni Carlos i Robert Cosials, ambdós 19 de valoració.

• 104-61: ELS LOCALS S’IMPOSEN AMB CLAREDAT AL NATACIÓ.
A Vic els locals volien consolidar la seva posició davant un Natació Sabadell que la setmana passada va caure com a local, victòria local amb comoditat que li permet mantenir el segon lloc, superant àmpliament als sabadellencs, que amb aquests son dos partits consecutius, en que han rebut més de cents punts, els locals sumen una nova victòria que els permet seguir segons classificats a l’estela del líder. Jugador destacat el local David Vidal amb 33 punts, màxim anotador de la jornada i 30 de valoració.

• 90-91: ELS LOCALS VÀREN ESTAR A PROP DE DONAR LA SORPRESA.
Al Palau Sa costa el Sant Narcís volia fer bona la seva victòria a Mollet, reben la visita ni mes ni menys que del líder imbatut Boet, el partit es va resoldre a la segona prorroga favorable als del Maresme, que continuen líders i imbatuts. El partit tot i amb continues alternatives va estar bastant igualat, tot i que es va entrar en el darrer minut amb avantatge local 68-65, però que no vàren saber conservar i el Boet va aconseguir igualar a 68, a la primera prorroga es va mantenir l’igualtat ara a 80, al segon temps extra  tot i la bona sortida dels gironins amb un parcial de 5-0, els visitants respongueren amb un 0-6, que va posar el marcador 85-86, diferència que ja no perdrien fins al final del partit. Jugador destacat M. Smith 33 punts d’anotació i 41 de valoració, que tot i això no li val per ser el mvp d’aquesta jornada

• 96-61: UN PARTIT DE LA JORNADA AMB POCA EMOCIÓ.
En el partit de La Jornada l’Artés rebia a domicili al Santa Coloma dos equips amb tres victòries, cinquè i sisè de la classificació, amb opcions de fer un pas endavant, que es va resoldre de forma clara pels locals en gran estat de forma. El partit va estar marcat pel +14 dels locals tot i una petita reacció visitant, al descans 45-36, però novament a la represa el 29-19, del tercer parcial ja va ser determinant, sense parlar del 22-6 del darrer quart, molta superioritat local, que els permet mantenir el cinquè lloc a la classificació. Jugador destacat el local Oriol Sensat 26 punts i 24 de valoració.

• 86-75: LA PRIMERA VICTÒRIA DELS SABADELLENCS ES DECIDEIX EN EL DARRER QUART.
A Sabadell Bàsquet Pia, tot buscant el primer triomf, rebia la visita del Badalonés, amb l’opció d’ allunyar-se de la zona de perill, el partit va tenir moments de domini d’ambdós equips, però arribant a la fi del tercer quart, amb igualtat a 57, però aquest darrer quart el millor joc local els va portar a la victòria amb un parcial de 29-18, amb aquest resultat els sabadellencs deixen el darrer lloc de la classificació. Jugadors destacats el local Damià Paez amb 26 d’anotació i el visitant José Miranda amb 27 de valoració .

• 86-67: L’IGUALTAT EN EL DERBI SOLAMENT FINS AL DESCANS.
A Granollers derbi dels Vallès Oriental entre els locals que venen de perdre l’imbatibilitat i el Sant Gervasi, que se li resisteix el primer triomf. Partit amb igualtat fins al descans 39-37, en que el Granollers es va veure sorprès per l’equip molletenc, però a la represa els locals un dels capdavanters de la categoria va posar les coses al seu lloc i es va adjudicar el partit amb claredat. Jugadors destacats  el visitant  I. Carter amb 18 punts i el local Carles Homs amb 29 de valoració.

• 97-59: SUPERIORITAT TOTAL I ABSOLUTA DEL “SANT PEP”.
A Badalona el Sant Josep no podia fer concessions si volia mantenir el seu lloc de privilegi i Sant Quirze allunyar-se de la zona de perill. Els locals vàren sortir a la pista amb el convenciment de no donar opcions als vallessans (30-15) i al descans encara vàren ampliar la diferencia 52-27, diferència que ja era tot un llast impossible de recuperar pels visitants, que tot i mantenir un cert nivell a la represa, en el darrer quart les distancies es vàren ampliar novament. Jugador destacat el local Pedro Cuesta amb 18 punts i 31 de valoració.

• L’Esparreguera nou líder en solitari.
  • El grup perseguidor format per Sese, Cantaires, Salou i Roser.

49

• 83-56: GRAN VICTÒRIA LOCAL I LIDERAT EN SOLITARI.
Al Ramón Martí enfrontament entre Esparreguera i Viladecans, dos equips que de moment estan amb els paper canviats els locals l’any passat en la zona baixa de la classificació i aquest any a dalt i Viladecans just a l’inrevés, ampliar victòria local que els situa  com a líders en solitari, en un partit on al descans els locals ja dominaven 48-29, tot i una lleugera reacció visitant a la represa 9-15, el +14 del darrer quart pels locals va acabar d’arrodonir un marcador que deixa als locals comandant la classificació i als visitants en el darrer lloc. Jugador destacat el local Guillem Pedreny amb 19 punts d’anotació i 24 de valoració.

• 78-65: ELS CINC ÚLTIMS DEL SEGON QUART FOREN DETERMINATS.
A Reus el Ploms Salle Reus rebia al Castellar dos equips que varen aconseguir la primera victòria la setmana passada, i per tant un dels dos sumaria la segona, de forma consecutiva, dons la victòria fou pels del Baix Camp, en un partit igualat fins al minut 15, en que el marcador era de 30-30, però un parcial de 9-2, va portar el partit al descans 39-32, diferencia que els vallessans no varen poder recuperar, tot al contrari, ja que en el darrer quart els locals la augmentaren fins al final, tot i que el jugador mes destacat fou el visitant Ricard Checa amb 20 punts i 24 de valoració.

• 79-68: EL DERBI BARCELONÍ PELS LOCALS QUE JA SON SEGONS.
A Barcelona derbi d’històrics del bàsquet de la ciutat comtal i partit de la jornada entre un equip de Sant Andreu el Sese i un altre de Gràcia Lluisos i situats en els llocs cinquè i sisè, victòria local que els situa al segon lloc a una victòria del liderat, en un partit on tot i la bona sortida dels de Gracia 15-19, els locals reaccionares ràpidament així al descans ja dominaven 37-32, a la represa no va haver-hi reacció visitant sinó tot el contrari confirmació dels domini local. Jugadors destacats el visitant Francesc Pla amb 15 punts d’anotació i el visitant Gonzalo Vázquez 20 d’anotació.

• 84-72: ELS VISITANTS ES DEIXEN EL LIDERAT A TORTOSA.
A Tortosa el derbi de les terres tarragonines entre Cantaires, que sembla que ha fet una davallada en el seu joc, i el flamant líder Salou, victòria local que els permet redreçar el rumb i els visitants perden el partit i el liderat, fou un partit, on els locals al descans dominaven 47-37, gràcies a un molt bon segon quart, aquesta diferència de deu punts es va estabilitzar pràcticament durant tot el partit, el que va permetre que els locals tornessin al camí de les victòries i el visitants perdessin el primer lloc de la classificació. Jugador destacat S. Domènech amb 23 punts d’anotació i 329 de valoració.

·         86-59: AMPLIA VICTÒRIA LOCALS QUE ELS PORTA A LA ZONA TRANQUIL·LA.
En partit matinal els locals del Collblanc amb un balanç de 2 i 2 rebien al Sant Boi, mateixes victòries, però  amb un partit menys jugat, per part dels primers, partit on els locals al descans ja manaven 47-28, diferència prou substancial com que per canviar el signe del partit era necessària un gran reacció visitant i no fou així ja que el parcial de la represa fou 18-10, que va acabar de confirmar el domini dels de l’Hospitalet, en un partit on va destacar el local Marc Subirachs amb 19 punts d’anotació i 18 de valoració.

·         82-85: ELS LOCALS VÀREN DESAPROFITAR UN +16 I  PERMETEREN LA REACCIÓ VISITANT.
A la Ciutadella el Ciutat Vella, que venia d’una derrota en els darrers  instants, en el darrer partit,  rebia al Torreforta, on debutava un nou entrenador i recuperava efectius. El partit es va iniciar amb domini local fins al minut 15 (41-25), però a partir d’aquest moment reacció visitant que de mica en mica va anar igualant el parti,t així al final del tercer quart l’avantatge local era de només 60-57, a partit d’aquí el partit es va anar igualant, però sempre amb un lleuger domini local d’aquesta manera a manca d’un minut el marcador assenyalava 81-77, però els locals no vàren saber administrar el seu avantatge i per segona setmana consecutiva tornaven a caure en els darrers minuts gràcies a un espectacular parcial de 1-8, pels visitants, on destacaren en anotació el local Pol Bachs amb 33 punts, un dels dos màxims anotadors de la jornada i per part visitant Devon Dorsey amb 48 de valoració MVP de la jornada.

·         68-49:  GRAN VICTÒRIA LOCAL I SEGONA DERROTA CONSECUTIVA DELS VISITANTS.
A les terres de Lleida l’Alpicat, que venia de caure derrotat la setmana passada i rebia al Roser, que també va perdre i va deixar el liderat, partit dominat pels locals llevat del primer parcial 13-18, tot i així al descans els  ja manaven 41-34, a la represa es va entrar en un joc on els atacs no podien amb les defenses, especialment per part visitant que en la segona part va anotar únicament 15 punts que els varen conduir de forma obligada a la derrota. Jugador destacat el local O. Balsells 22 punts i 38 de valoració.