martes, 1 de noviembre de 2016

CINQUENA JORNADA A LA #LigaEba grups C/A i C/B



LIGA EBA
JORNADA 5.

29-30 d’Octubre
Grup C-A.
Martorell, líder invicte, Menorca segon en solitari i cinc equips en lluita pel tercer lloc.





DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.30
Parc Esportiu
C.B. CORNELLÁ

JAC SANTS
69
54

Diss.
20.00
Miralbueno
SIMPLY OLIVAR

C.B. SANTFELIUENC
73
79

Diu.
12.30
Pavelló Galatzo
C.B. CALVIA

C.B. CASTELLBISBAL
85
82

Diu.
12.30
Pavelló Esportiu Municipal
B.C. MARTORELL SOLVIN

ARENYS BASQUET JOVENTUT

93
89

Diu.
17.00
Ses Canaletes
MADE IN MENORCA
SABADELL SANT NICOLAU

72
68

Diu.
19.00
Josep Mora
MATARÓ FEIMAT
OUTLET MOTO C.B. GRUP BARNA
70
87

DIA 8
Gener


MULTIOPTICAS CB. SALT
ARACENA AEC COLLBLANC




  • 69-54: LA TERCERA CONSECUTIVA PELS LOCALS.
Al Parc Esportiu el Cornellà amb dues victòries, rebia la visita del Jac Sants, que sorprenentment tanca la classificació, sense cap victòria. Triomf local que aconsegueix la tercera consecutiva i el Jac no troba el camí, en un partit on fins al descans el joc era igualat 32-30, però a la represa els del Baix Llobregat vàren superar amb claredat als barcelonins molt desencertat en el tir exterior. Jugador destacat el local Bernat Álvarez amb 21 punts i 18 de valoració.



  • 73-79: EL DOMINI LOCAL VA DURAR DEU MINUTS I VA TENIR RESPOSTA DEL CBS.
A Miralbueno l’Olivar que la setmana passada va guanyar a domicili rebia la visita d’un Santfeliuenc  amb dues victòries, que poc a poc va millorant sensacions i efectivament així es va reflactir, amb el seu triomf a la difícil pista de Zaragoza. En un partit que va començar amb domini local 27-18, però que va tenir resposta per part visitant, al descans ja guanyaven 40-43 i a la represa va continuar el seu domini aconseguint una merescuda victòria amb destacada actuació del seu jugador Simón Komakech amb 24 punts i un espectacular 37 de valoració MVP de la jornada..

  • 86-82: EN UN FINAL MOLT AJUSTAT LA VICTÒRIA ES QUEDA A LES ILLES.
A Calvià els locals que es vàren veure sorpresos a domicili l’anterior jornada rebien al tercer classificat el Castellbisbal, fou un partit que si bé de sortida dominaren els vallessans 15-26, la reacció no es va fer esperar i al descans el marcador era de 39-37, a la represa cap dels dos equips va aconseguir imposar-se al rival i amb un final ajustat la victòria fou pels locals amb destacada actuació del seu jugador Gabriel Torres amb 20 punts i 25 de valoració.

  • 93-89: VICTÒRIA LOCAL, LÍDERAT I ÚNIC IMBATUT.
A Martorell autèntic “Partit de la Jornada” entre dos equips imbatuts, els locals i l’Arenys, els primers son líders, ja que els del Maresme, tenen un partit pendent, per tant estAVa en joc el liderat i els locals no sense dificultats es vàren adjudicar una nova victòria en un partit on de sortida els locals dominaren el primer parcial 30-16, reaccionaren el visitants 20-25, a la represa novament domini local arribat al minut 30, amb una clara avantatge local 71-57, però en els darrer deu minuts  un parcial favorable als visitants 22-32 va ajustar i molt al marcador. Jugador destacat el local Henrique Onofre Duarte Simoes amb 215 punts i 22 de valoració.

  • 72-68. LA REACCIÓ VISITANT ES VA QUEDAR EN UN NO RES I LA VICTÒRIA PEL MENORCA.
A Sant Lluis l’equip local, el Menorca, rebia la visita d’un Sant Nicolau, que tot i perdre la passada jornada va plantar cara al líder durant molt minuts. El partit  de sortida va estar dominat pels locals 24-15, però els sabadellencs de mica en mica es varen fer amb el control del partit i així al minut 30 el resultat era 55-57, però la reacció no va tenir continuïtat i finalment els locals es vàren adjudicar un partit que els porta al segon lloc de classificació, en solitari. Jugador destacat el local Jorge Jiménez amb 17 punts i 20 de valoració.

  • 70-87: DE MÉS A MENYS I TRES DERROTES CONSECUTIVES.
A Mataró duel entre els locals i el Grup Barna, dos equips ascendits aquesta temporada de “Copa” i empatats a dues victòries. El guanyador passava a fer un pas important i d’aquesta manera s’apropava a la part alta, la victòria va ser pel “Barna” que  en tot moment fou superior als locals que al descans ja dominaven 37-45, a la represa continuà el domini visitant que ja no ha donat opcions als locals. Jugadors destacats el visitant Bartomeu Martínez amb 22 punts  i el local Santi Serratacó 28 de valoració.




Grup C-B.
Líder Quart i amb les mateixes victòries Barberà, Pardinyes i Palma.

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Avui
21.15

PHYSIC IGUALADA

VIVE EL MASNOU BASQUETBOL

63
65

Diss.
19.45
Plana de Lledó
RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET


U.B. SANT ADRIA

74
82

Diss.
20.00
Barris Nord
FLOR DE VIMBODY PARDINYES LLEIDA
BASQUET SITGES

79
72

Diu.
12.30
Toni Servera
PALMA AIR EUROPA
B.C MORABANC ANDORRA

90
66

Diu.
17.00
Guiera
C.B. CERDANYOLA AL DIA
A.E. MURO BASKET ACADEMY
79
81

Diu.
18.00
Can Serra
U.E. BARBERA TEAM VALUES

C.B. VALLS NUTRION

100
70

Diu
18.15
Can Vinader
BBA CASTELLDEFELS
C.B. QUART GERMANS CRUZ
69
73



  • 63-65: LA REACCIÓ LOCAL NO ARRIBA A TEMPS I LA VICTÒRIA MARXA CAP AL MARESME.
A les Comes l’Igualada rebia la visita del Masnou, els del Maresme vàren sortir guanyadors del partit de la setmana passada i volien mirar cap amunt i els locals buscaven la segona victòria. En partit avançat a la jornada del cap de setmana, disputat el divendres, tot aprofitant la presentació de tots els equips del CB. Igualada,  el Masnou va superar a domicili a l’Igualada i així se situa amb tres victòries a la zona alta de la taula classificatòria, en un partit  on a manca de deu minuts els visitants dominaven 45-53, i tot i la reacció dels de l’Anoia en el darrer quart 18-12, no va ser suficient per evitar la derrota en un partit on vàren destacar el local Oriol Tomeu amb 16 punts i el visitant Miguel Angel García amb 19 de valoració.

  • 74-82: TOT ES VA DECIDIR A FAVOR DELS VISITANTS EN EL DARRER QUART.
A Mollet els locals segons classificats buscaven consolidar la seva classificació davant d’un Ubsa, que comptava amb una única victòria i es volien reivindicar, victòria visitant, que suposa un contra temps pels vallessans, que cauen al cinquè lloc i un respir pels de Sant Adrià, el partit a manca de deu minuts reflexava un 61-55, però la reacció dels de Sant Adrià va ser fulminant 13-27, que els serveix per emportar-se la victòria tot i la destacada actuació del jugador local José Manuel Coege amb 19 punts i 19 de valoració.
.
  • 79-72: LA PRORROGA DONA LA VICTÒRIA ALS LOCALS QUE ENTREN EN LA LLUITA PEL LIDERAT.
A Barris Nord en joc la tercera plaça entre Pardinyes i Sitges, els locals molt diferents de la temporada passada i els visitants un recent ascendit que lluita pels primers llocs, victòria local per part d’un pletòric Pardinyes, que entra a la lluita pel liderat,  que tot i do minar el partit  al descans 35-29, va veure com a la represa els del Garraf igualaven el partit a la represa i que no es va resoldre fins a la prorroga amb un 13-6, pels de Lleida, en un enfrontament on va destacar el visitant Eduard Riu amb 25 punts i 28 de valoració.




  • 90-66: L’ENFRONTAMENT DE FILIALS ES DECIDEIX A LA SEGONA PART.
A Palma en partit matinal els locals buscaven una victòria per refer-se de l’ensopegada de l’anterior jornada i davant tenien un Andorra a la recerca del segon triomf, de sortida domini local, arribant al descans 44-37, a la represa gran reacció dels del principat que s’arribaren a posar per davant 50-52, moment en que l’entrenador local Pau Tomàs, va veure perillar el partit i va fer el crit d’alerta que va fer que sortits el Palma de las gran ocasions i amb un estratosfèric parcial de 40-14, resolgués el partit on va destacar una vegada mes Carlos Poyatos amb 20 punts i 27 de valoració.

  • 79-81: TOT ES VA DECIDIR EN ELS DARRERS INSTANTS.
A Guiera duel directe entre Cerdanyola i Muro, dos equips amb una victòria, per tant el guanyador posaria terra de per mitg amb la zona baixa. Tot i el bon inici dels locals 21-18, la reacció visitant no es va fer esperar i al descans dominaven els de les illes 37-43, a la represa els d’Agustí Forner vàren reaccionar i aconseguir retallar diferències, fins al 79-79, amb opcions fins als darrer instants, però aquesta vegada el triomf fou pels visitants, amb una cistella en el darrer suspir, amb una destacadisima actuació del seu jugador Bernardo Álvarez amb 27 punts, màxim anotador de la jornada i 29 de valoració.  

  • 100-70: VINT MINUTS DEMOLIDORS DELS VALLESSANS AMB UN PARCIAL DE 54-27.
A Can Serra els locals del Barberà es volien refer de l’ensopegada de l’anterior jornada davant un Valls amb dues victòries, el començament del partit amb un parcial de 22-23, era un miratge del que havia de venir, ja que amb 20 minuts, és a dir segon i tercer quart, els vallessans vàren infringir un sever correctiu als tarragonins de 54-27, que va trencar qualssevol intent de reacció, resultat que permet al Barberà situar-se en el grup capdavanter. Jugadors destacats la “dupla” local Hernan Olaguibe i Lluis López, amb 15 punts i el visitant Oscar Ngomo 20 de valoració.

  • 69-73: ELS LOCALS HAN TINGUT AL LÍDER CONTRA “LES CORDES”, PERÒ AQUEST A RESISTIT.
A Can Vinader, en vigílies de les “Semis” de la Lliga Catalana el Castelldefels que ja va estrenar el seu compte de victòries rebia al líder de la competició, el Quart, fins al descans el domini va ser clarament a favor dels locals que van tancar els primer minuts amb un 40-27, controlant molt be l’atac dels gironins, potser la seva millor arma, però a la represa va tornar l’intractable líder que amb un parcial de 29-46, va donar la volta al partit tot i que els locals van tenir fins als minuts finals les seves opcions, jugador destacat el local Jordi Boronat amb 20 i 23 de valoració.

MVP de la jornada amb 37 de valoració Simon Komakech (Santfeliuenc), amb 36 minuts en pista; tirs de 2 punts 10/13  77%; tirs de 3 punts 0/0  0%; tirs lliures 4/8  50%; assistències 3, rebots 13, faltes rebudes 7, pilotes perdudes 3 i pilotes recuperades 2.

MÀXIM ANOTADOR de la jornada amb 27 punts Bernardo Álvarez (Muro), amb 36 minuts en pista; tirs de 2 punts 4/10  40%; tirs de 3 punts 1/4  25%; tirs lliures 16/16 100%; assistències 0, rebots 5, faltes rebudes 10, pilotes perdudes 2 i pilotes recuperades 2.




No hay comentarios:

Publicar un comentario