domingo, 27 de noviembre de 2016

PARTITS DE DISSABTE a la #CopaCatBQ al GR. 1 importants victòries de Boet, Artés, Granollers i la Uesc al GR 2 de Torreforta, Esparreguera i Sese


COPA CATALUNYA MASCULINA
PARTITTS DE DISSABTE i LA PRÈVIA JORNADA 9a.

26-27 Novembre.
Grup 1.

  • AVUI el líder Sant Josep, juga a Mollet.
  • Victòries de Boet, Artés i Granollers, en places de Play Off.
  • La Uesc guanya i segueix a dalt.
  • Vic perd i cau al cinque lloc.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
17.45

Pavelló Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET
C.B. ARTES

78
89

Diss.
17.45
Les Naus
C.N SABADELL

A.E. BADALONES
58
79

Diss.
18.00

Sa Costa
C.B. SANT NARCIS
CB GRANOLLERS

54
60

Diss.
19.15

Eusebi Millán
MATARO PARC BOET
CB VIC UNIVERSITAT DE VIC
93
84

Diss.
19.30
Zem Rbla. Del Celler
U.E. SANT CUGAT

SANT QUIRZE B.C.

67
50

Diss.
19.30
Joan del Moral
CB. SANTA COLOMA
BASQUETPIA  SABADELL
WHATS AP
92
60

Diu.
17.30
Col.legi Sant Gervasi
SANT GERVASI

CB. ST. JOSEP




Partits de dissabte:

  • 78-89: En un dels partits de la jornada a la Bisbal els locals amb zona de perill rebien a l’Artés, que després de guanyar al líder es situaba en quarta posició, els locals buscaven allunyar-se del perill i els visitants mantenir-se en llocs de Play Off, victòria visitant que els permet seguir a la part alta.

  • 58-79: A les Naus el Natació Sabadell, amb un únic triomf, necessitava una victòria amb urgència i rebia la visita del Badalonés, als que el triomf els permetria allunyar-se de la zona de perill, victòria visitant que els situa en zona tranquil·la i els locals vorejant el descens.

  • 54-60: Al Palau Sacosta el gironins del Sant Narcís amb quatre triomfs i amb zona tranquil·la rebien un Granollers que vol tornar a entrar en zona de Play Off i amb aquesta victòria el vallessans tornen a la quarta posició.


  • 93-84: El Boet tornava al Eusebi Millán, després de perdre el liderat, ara es co-lider, i en un altre partit de la jornada rebia ni mes ni menys que al Vic instal·lat a la zona noble, a una victòria del líder, un triomf valdria a ambdós per confirmar posicions, la victòria es va decantar finalment pels d’Alberto Peña que mantenen el co-liderat i els osonencs cauen al cinquè lloc.

  • 67-50: Derbi vallesà a Sant Cugat on la Uesc rebia la visita del Sant Quirze, els locals buscaven seguir de prop als primers classificats i els visitants sortir de la zona compromesa, victòria local que els deixa a una victòria de la zona de Play Off.

  • 92-60: A Santa Coloma els locals amb quatre victòries buscaven consolidar la seva posició, en zona tranquil·la, davant del Sant Quirze, que es vol allunyar del perill, victòria local que deixa als colomencs en setè lloc a un pas de la part alta i els visitants en zona compromesa

Partit per avui diumenge:

  • A Mollet el Sant Gervasi una setmana més buscant la primera victòria, rebràn la visita del Sant Josep líder que voldrà mantenir la seva privilegiada posició, amb la necessitat de guanyar després que ahir ho fes el Boet. NOMS PROPIS Ian Carter i Pedro Cuesta.

Grup 2.

· PARTIT DE LA JORNADA
· Roser vs Cantaires.
· Nova victòria del líder Esparraguera.
· Pas endavant de Sese, Torreforta i Ciutat Vella.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss
18.15
Can Masallera
BASQUET SANT BOI
A.D. TORREFORTA

72
89

Diss.
19.15
Ramón Martí
TENEA CB. ESPARREGUERA
C.B. ALPICAT

82
53

Diss.
20.00
Plaça del Nord
LLUISOS DE GRACIA
C.B CIUTAT VELLA

61
85

Diss.
20.15
Joaquim Sirolla
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS
SESE

66
72

Diu.
12.30
Podium
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”



Diu.
12.45
Estació del Nord
CAMPING BIANYA EL ROSER

C.B. CANTAIRES TORTOSA



Diu.
19.00
Puigvert
C.B. CASTELLAR
VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU



Partits de dissabte:

  • 72-89: A Can Masallera Sant Boi vs Torreforta, duel entre dos equips separats per una victòria els locals per allunyar-se de la zona compromesa i el visitants per mirar cap amunt, victòria visitant que s’apropa a la part alta.

  • 82-53: El líder Esparreguera torna a jugar al Ramón Martí, on esta molt fort i davant tenia l’Alpicat, els lleidatans volien esmenar l’ensopegada de la setmana passada, per apropar-se a  la zona alta, victòria dels locals que continuen en el seu camí victoriós.

  • 61-85: A la Plaça del Nord derbi barceloní i partit de la jornada, Lluisos vs Ciutat Vella, entre dos equips amb tres victòries i que volen sortir com més aviat millor de la zona compromesa, l’emoció i l’espectacle esta assegurat, victòria visitant que mira decididament cap amunt.

·         66-72: A Reus el Ploms Salle, que ve d’obtenir una important victòria a Lleida, volia consolidar la bona dinàmica tot reben al Sese, els de Sant Andreu,  voldràn mantenir la seva bona col·locació a la taula classificatòria, victòria visitant que el manté a la part alta ara en quarta posició.



Partits per avui diumenge:

·         A Viladecans els locals un cop abandonat el darrer lloc de la classificació buscaràn un difícil triomf davant d’un Collblanc decididament cap amunt. NOMS PROPIS  Albert Meri i Rafael José Melgarejo.

·         A l’estació del Nord un altre partit de la jornada Roser vs Cantaires, entre dos equips amb les mateixes victòries, cinc, i situats en tercer i quart lloc respectivament, el guanyador consolidarà posicions i el perdedor perdrà la preuada situació de Play Off. NOMS PROPIS Marc Palau i David King.


·         Al Puigvert el Castellar buscant la segona victòria i poder deixar la darrera posició, davant del Salou segon classificat i que una victòria li permetria seguin amb la seva destacada classificació. NOMS PROPIS Marc Algar i Eloi Galofré


No hay comentarios:

Publicar un comentario