MULTIOPTICAS CB. SALT
82
63

• 64-72: GRAN ACTUACIÓ VISITANT EN ELS DARRER QUART.
A Fonts les Creus l’Arenys que havia tornat al camí de les victòries i de quina manera a Zaragoza, s’enfrontava amb un duel molt igualat al Cornellà que fou sorprès a domicili la setmana passada, victòria visitant que els permet recuperar posicions, amb un esplèndid darrer quart 11-25, superant l’avantatge local de sis punts al minut 30 (53-47). Jugador destacat el visitant Bernat Álvarez amb 23 punts i 26 de valoració.

• 81-78: TOT I LA REACCIÓ VISITANT, A LA REPRESA, LA VICTÒRIA FOU PELS LOCALS.
A Fum d’Estampa el Collblanc, que de moment, no es ni molt menys el de temporades passades, rebia a un rival, El Olivar, que tot i estar en zona compromesa, es sempre un rival incòmode, victòria local que després d’un gran segon quart, va estar apunt de ser remuntat per la reacció visitant. Jugador destacat el visitant José Fernández amb 20 punts i 27 de valoració.

• 83-61: GRAN PARTITS DELS MARINERS EN EL RETORN DE XAVI GUIRAO.
Al Joan Carles Navarro, el Santfeliuenc que havia encadenat, dues derrotes, que el van portat a una victòria de la zona compromesa, rebia a un Mataró, que s’ha quedat “clavat” amb dues victòries, victòria local en un gran partit a partir d’un espectacular primer quart, 23-8, que ha marcat la tendència del partit, on podem destacar la tornada de Xavi Guirao, després de la seva llarga lesió, “ben retrobat Xavi”  Jugador destacat el local Lluis Molina amb 24 punts i 24 de valoració..

• 72-58: LIDERAT D’ANADA I TORNADA.
En partit matinal derbi balear entre un Calvià que esta en molt bona dinàmica, amb tres victòries seguides, i un Menorca que estrenava liderat Si fa una setmana els locals guanyaven a Martorell i “donaven” el primer lloc al Menorca ara guanyant als de Sant Lluis, per coses de l’atzar el liderat torna a Martorell, però aquestes dues victòries situen al Bàsquet Calvià clarament en la lluita pels primers llocs, a una victòria dels líders i amb un partit pendent. El derbi llevat del primer quart va estar dominat clarament pels locals, amb destacada actuació del seu jugador IVAN MATEMALAS AMB 26 PUNTS I 32 DE VALORACIÓ.

• 74-92: ELS SABADELLENCS NO SABEN EL QUE ES GUANYAR DE LOCALS.
A Sabadell un dels partits de la Jornada entre el Sant Nicolau i el Jac Sants, ambdós amb dues victòries i lluitant per allunyar-se del descens, els locals buscaven la primera victòria com a locals i els visitants, continuar la reacció amb la tercera consecutiva. El partit va estar igualat fins als 30 minut, amb alternatives al marcador, però tota aquesta igualtat es va trencar en el darrer quart, on va coincidir una baixada del rendiment i d’encert dels locals combinada amb un gran encert visitant, que va aconseguir un avantatge, que potser no es reflex de la diferència que es va veure a la pista, però en els moments decisius els de Sants han estat millors. Jugador destacat el visitant Alex Olivé, amb 21 punts.

• 64-71: LA REACCIÓ DELS VISITANTS ELS HI RETORNA EL LIDERAT.
L’altre partit de la jornada al Clot entre el Grup Barna, tercer classificat, que necessita el triomf per mantenir aquest lloc i el Martorell, fins fa una jornada líder, i que dues derrotes consecutives li vàren fer perdre aquesta condició. Victòria visitant que li retorna el liderat en un partit en que els del Baix Llobregat dominaren amb comoditat fins al descans 31-44, a la represa tot i la reacció local no fou suficient com per fer perillar el triomf dels locals, que ara son setens. Jugadors destacats en anotació el local Víctor Plà amb 12 punts i amb la mateixa anotació el visitant Mayot Mabior, que va tenir la màxima valoració del partit amb 18.

• 82-63: ELS VALLESSANS TRENCAREN EL PARTIT EN EL SEGON QUART6.
A Castellbisbal els locals, quarts classificats i amb molt bona dinàmica rebien al Salt els gironins necessitaven una victòria per sortir del descens. Partit que tot i començar amb igualtat 20-21, al primer quart, el segon parcial 25-9, va fer que la reacció dels gironins fos molt difícil i els locals pogueren controlar el partit amb tranquil·litat, amb aquests resultats els del Vallès ara son tercers i el visitants continuen al darrer lloc.. Jugador destacat els local Fèlix López 23 punts d’anotació 33 de valoració.

Grup C-B.
  • La derrota del lider Pardinyes a Valls, porta novament a Quart al primer lloc, que comparteixen amb el Palma.

75

• 64-72: EL DERBI MALLORQUÍ PELS DE S’ARENAL.
A Muro el derbi mallorquí entre l’equip local i el Palma, els locals per allunyar-se de la zona compromesa  i el visitants per seguir d’aprop al líder, victòria visitant que els permet tornar a ser co-liders per la derrota de Pardinyes, els visitant sortiren dominant 17-23, tot i que no aconseguiren gran avantatges en el marcador sempre portaren el control del partit i que pogueren resoldre amb un 16-20, al darrer quart. Jugadors destacats en anotació el local Andreu Adrober amb 19 punts d’anotació, la mateixa que el visitant Alberto García  i Carlos Poyatos 28 de valoració.

• 79-63: ELS VALLENCS SUPEREN AL LÍDER EN UN ESPECTACULAR DARRER QUART.
A Valls els locals a una victòria de la zona de descens rebien la visita del líder Pardinyes que lluitaria per un triomf per mantenir la seva posició, victòria local basada en un gran darrer quart en que va superar clarament al líder, que ara comparteix posició amb altres dos equips, el partit al descans el dominaven els locals 40-36, el que feia palès l’igualtat que hi havia a la pista, a la represa el líder es va situar a dos punts 51-49, però aquest equilibri de forces tenia els minuts comptats, ja que en el darrer quart un espectacular jocs dels locals els hi va donar la victòria i més marge sobre la zona de descens. Jugador destacat Alejandro Alba 18 punts i 23 de valoració.

• 55-73: QUARTA DERROTA CONSECUTIVA DELS SITGETANS I ELS VALLESSANS TORNEN A MIRAR CAP AMUNT.
A la Blanca Subur enfrontament entre el Sitges i el Mollet, separats per una victòria, el triomf allunyaria als locals de la zona compromesa i aproparia als visitants a la zona alta, victòria dels vallessans que els permet apropar-se a la zona alta i lluitar per la quarta plaça a una victòria dels líders, aquesta derrota, quarta consecutiva, porta als locals a la zona compromesa, mentres que els vallessans tronen a la seva millor imatge en un partit on al descans ja dominaven 27-43, per tant quasi tot decidit i només quedava certificar la victòria per part dels molletencs, sota la direcció del incombustible Xavi Costa 19 punts i 18 de valoració.

• 69-74: EXTRAORDINÀRIA REMUNTADA DELS VISITANTS A LA SEGONA PART.
El Masnou rebia al Castelldefels en un altre enfrontament entre equips separats per una victòria, els locals un triomf el aproparia a la zona alta i al visitants posaria marge amb la zona compromesa, victòria visitant amb una gran remuntada a la segona part que els permet aconseguir el quart triomf, tot i que els locals dominaven al descans 44-33, la reacció dels visitants fou espectacular i amb un parcial al segon temps de 25-41, aconseguiren donar la volta al resultat amb destacada actuació del seu jugador Adrià Vázquez amb 19 punts i 23 de valoració.

• 85-58: ELS GIRONINS APROFITEN L’OCASIÓ PER RECUPERAR EL LIDERAT.
El Quart rebia al Barberà, en el partit de la jornada, segon contra tercer, dos equips que venien de sensacions oposades els visitants de guanyar i millorar la seva classificació i els locals de perdre amb claredat i deixar el liderat, no cal dir que el triomf tenia un valor capdal i així va ser gran victòria local superant amb claredat als vallessans i que els porta a recuperar el liderat, en un partit on al descans els locals ja dominaven 39-30, a la represa no va tenir lloc la possible reacció vallessana tot al contrari ja que els gironins vàren ampliar encara més la diferència amb destacada actuació del seu jugador referent Jordi Bataller 25 punts d’anotació i 41 de valoració MVP de la jornada.

• 100-83: EXHIBICIÓ ANOTADORA DELS ANDORRANS.
L’Andorra rebia a l’Ubsa, els de Santa Coloma amb una tendència ascendent després de la gran victòria de la setmana passada i els locals una victòria el podria permetre abandonar el lloc de descens, to i que el triomf no els permet deixar l’ultima plaça, compartida amb Cerdanyola, si que els possibilita mantenir el frec a frec amb els vallessans. El partit va estar dominat en tot moment pels locals que als deu minuts ja manaven 34-11, el que els va permetre gestionar la diferència i adjudicar-se la victòria amb destacada actuació dels seus jugadors Nil Bria 24 d’anotació i Nikola Maric 25 de valoració.

• 79-75: ELS VALLESSANS ES VÀREN SABER SOBREPOSAR A UN MAL INICI.
A Cerdanyola els locals amb una millora evident, rebien a l’Igualada, la victòria permetria als locals augmentar les seves opcions d’allunyar-se del descens i als de l’Anoia una posició més còmode. Victòria local que tot i no allunyar-se del descens si que augmenten les seves opcions i els visitants s’estan complicant per moments i de moment només l’average general els deixa fora del descens, tot i el bon inici dels de l’Anoia 13-25, els vallessans reaccionaren i arribaren al descans 35-38, a la represa va seguir la mateixa dinàmica que va permetre als “verds” posar-se per davant en el marcador i adjudicar-se una important victòria, amb destacada actuació dels seus jugadors Albert Salat 20 punts d’anotació i Genis Tena 23 de valoració.

MVP de la jornada amb 40 de valoració Jordi Bataller (Quart), amb 34 minuts en pista; tirs de 2 punts 7/8   88%; tirs de 3 punts 2/4  50%; tirs lliures 5/5   100%; assistències 4, rebots 8, faltes rebudes 6, pilotes perdudes 2 i pilotes recuperades 1.

MÀXIM ANOTADOR de la jornada amb 26 punts Ivan Matemalas (Calvià), amb 40 minuts en pista; tirs de 2 punts 6/11  55%; tirs de 3 punts 3/8  38%; tirs lliures 5/6 83%; assistències 2, rebots 8, faltes rebudes 9, pilotes perdudes 2 i pilotes recuperades 1.