jueves, 19 de enero de 2017

JORNADA 12A A #CopaCatBQ Sant Josep, Vic, Artés i Boet a zona de Play Off (GR1) Coliderat de quatre equips Esparreguera, Roser, Salou i Sese (GR2)

COPA CATALUNYA MASCULINA
JORNADA 12a.

14-15 Gener.
Grup 1.

• La suspensió del partit del Boet fa mes lider al Sant Josep.
  • Derrota de l’Artés i Victòria del Vic a la zona de Play Off.

71

• 61-68: CONTINUA L’ESCALADA DELS COLOMENCS CAP AL PLAY OFF.
A Sabadell el Natació en zona compromesa buscava la victòria davant del  Santa Coloma els visitants amb molt bona dinàmica ja eren al sisè lloc i volien continuar la ratxa. Victòria visitant que entra a la lluita pel Play Off, a una victòria del quart lloc i els sabadellencs a una del descens. Jugadors destacats el local Jonathan Ramírez 21 punts d’anotació i el visitant Alex López 22 de valoració

• SUSPÈS: A la Plana el Badalonés que rebia la visita d’un dels “gallets” de la competició el Boet,
els de Mataró buscaven un nou triomf per poder seguir l’estela del líder.  Problemes elèctrics vàren impedir la disputa del partit, en aquests moment del comitè per tal d’assignar nova data.

• 85-70: ELS VALLESSANS  S’APROPEN AL PLAY OFF  SUPERANT A UN ARTÉS DESCONEGUT.
A Sant Cugat la Uesc  a dues victòries del Play Off s’enfrontava amb l’Artés, segon classificat, els locals es volien apropar a la part noble i els artesencs mantenir els seu lloc de privilegi, clara victòria dels vallessans que es situen a una victòria del Play Off,   en detriment dels visitants que perden el segon lloc, en un partit on els vallessans han sabut aprofitar que artesencs no tenien el seu millor dia, amb destacadisima actuació del local Arnau Sanahuja 31 punts i 41 de valoració

• 81-71: ELS LOCALS SENTENCIEN A LA PRIMERA PART.
A Vic, en un dels partits de la jornada els locals en quart lloc rebien la visita del Granollers, en aquests moments cinquens i lluitant també per entrar en places de Play Off. Victòria local que deixa als visitants tot i la derrota a una victòria del quart lloc, en un partit on els locals al descans ja dominaven amb claredat 47-30 i tot i la reacció visitant a la represa aquesta no ha tingut continuïtat, tot i la destacada actuació dels visitant Carles Homs 28 punts i 30 de valoració.

• 73-70: EL DERBI ES DECIDEIX EN ELS DARRERS INSTANTS.
Enfrontament vallesà a Sant Quirze entre els locals i el Sant Gervasi, en plena lluita uns per allunyar-se del descens, els locals i els visitants per sortir-ne. Partit on després d’un quart per cada equip l’igualtat que reflectia el marcador al descans 40-41, ha continuat fins al final, arribant als darrers dos minuts amb un ajustat 69-70, on el millor encert local els ha donat una important victòria per augmentar el marge amb el descens, per part visitant els de Mollet han acusat i molt la baixa de Carter, per part local destacada actuació de Gonzalo Baltà 18 punts d’anotació i David Ayuso 29 de valoració.

• 76-77: ELS VALLESSANS HO HAN TINGUT APROP PERÒ ELS DEL EMPORDÀ HAN RESISTIT.
A Sabadell la Pia, amb dos triomfs, i la Bisbal, amb tres, amb l’objectiu compartit de guanyar per allunyar-se de la zona de conflicte. Victòria visitant en un partit on fins al descans dominaven els gironins 40-51, però a la represa la força de voluntat de la Pia, el conegut per aquelles contrades “Style-Pia” els ha portat ha tenir opcions de victòria, en el darrer minut amb 70-75, tot semblava decidit però dos triples dels col·legials podien haver donat el tomb al partit, però ho han evitat els visitants anotant dos tirs lliures, amb destacada actuació del seu jugador Marc Nieto amb 20 punts i 20 de valoració.

• 84-71: “ELS SANT PEP” EXERCINT DE LÍDER SUPERA ALS GIRONINS.
A Badalona el líder Sant Josep, rebia la visita del Sant Narcís, els locals volien mantenir tan preuada plaça i els visitants fer un pas endavant, la victòria ha estat pels de Badalona, que han dominat el partit en tot moment sense donar opcions als visitants, al descans ja dominaven 40-36 i a la represa han augmentat al ritme fins a resoldre el partit amb comoditat, tot i la important baixa de Pedro Cuesta, amb destacada actuació del visitant Isaac Valera 22 punts d’anotació i els locals Gerard Blat i José Luis Lorente ambdós 24 de valoració..

Grup 2.
  • Les victòries de Roser i Sese combinades amb les derrotes d’Esparraguera i Salou deixen als quatre equips compartint el co-liderat.
  • Torreforta i Cantaires segueixen a l’espectativa a dues victòries dels primers.
  • La lluita per evitar el descens es cosa de tres Sant Boi, Castellar i Viladecans.

Partits de dissabte:

• 62-60: MOLTA IGUALTAT QUE ES DECIDEIX A FAVOR DELS LOCALS ALS DARRERS INSTANTS.
Amb la TV en directe a l’Hospitalet el Collblanc, que no va poder augmentar el seu nombre de triomfs en el partit ajornat en el seu dia i jugat el passat diumenge, rebia als lleidatans de l’Alpicat situats a la classificació immediatament després dels locals, victòria local en la seva lluita per apropar-se a la part alta, en un partit extremadament igualat al descans 31-31, a la represa va continuar la mateixa tendència i tot es va decidir en els darrers instants on les errades en els tirs lliures varen passar factura al visitants que no vàren poder aprofitar la falta d’encert dels locals als darrers instants.

• 90-77: ELS DE TARRAGONA DECIDEIXEN AL TERCER QUART PER MANTENIR EL CINQUÈ LLOC.
A Torreforta els locals es volien sobreposar a l’ensopegada de la passada jornada, per no perdre de vista els primers llocs i el Viladecans, tot i la millora en els darrers partits, esperaven l’anhelat segon triomf.  Victòria local que confirma les seves aspiracions, en un partit equilibrat fins al descans 48-45, que es va trencar a la represa amb un espectacular parcial de 23-7, que tot i els intents dels del Baix Llobregat la reacció ja no va ser possible, amb destacada actuació una vegada mes de la “dupla” local Anthony Trautman 19 punts i Devon Dorsey 28 de valoració.

·         74-78: EL DUEL  A LA PART ALTA ES DECIDEIX A LA PRORROGA A FAVOR DEL BARCELONINS.
En un dels partits de la jornada enfrontament entre el Salou i el Roser, segon i tercer classificat, separats per una sola victòria, els locals volien mantenir el seu lloc per tenir opcions d’arribar al liderat i els barcelonins per conquerir el segon lloc, victòria visitant que es situen segons i que impedeix que els locals es col·loquin líders, el partit va estar molt igualat 38-34, al descans i a la represa es va accentuar l’equilibri de forces que va portar el partit al temps suplementari on els barcelonins vàren controlar en tot moment el “tempo” del partit i amb ell una important victòria, jugadors destacats el visitant Joan Gavaldà amb 17 punts d’anotació i el local Marc Morales 12 de valoració.

·         53-74: “DEMOLIDORA” REACCIÓ DELS GRACIENCS A LA REPRESA.
A Sant Boi els locals i els Lluisos, s’enfrontaran el l’altre partit de la jornada en la lluita per sortir de la zona compromesa amb dos equips amb tres victòries, victòria visitant  en un partit equilibrat fins al descans amb lleuger domini local 37-32, però a la represa reacció espectacular dels  visitants que vàren deixar als locals en els següents dos quart amb vuit punts i així aconseguiren una espectacular victòria, amb destacada actuació del seu jugador Francesc Plà amb 16 punts i 23 de valoració.

• 77-58: EL LÍDER ÀMPLIAMENT DERROTAT A TORTOSA i  SITUA A CANTAIRES  A LA PART ALTA.
A Tortosa els Cantaires que venen de perdre en el derbi tarragoní tenien davant a l’Esparreguera, un líder que se sent amenaçat pels seus perseguidors, victòria local que llevat del primer quart 13-19, sempre vàren dominar el partit, al descans 36-26, però al tercer quart els locals marxaren en el marcador i ja no donaren opcions als visitants, amb destacada actuació dels locals Sergi Domènech 19 punts d’anotació i John Kindred 24 de valoració.

·         86-95: ELS DEL BAIX CAMP SORPRENEN ALS BARCELONINS AL SEGONS TEMPS.
A la  Ciutadella el Ciutat Vella després del pas endavant amb la victòria en el partit ajornat volien confirmar sensacions davant d’un Reus, que vol sortir de la zona compromesa. Victòria visitant fonamentada a la segona part, després d’una primera part equilibrada 41-39, però a la segona part dels visitant va deixar sense arguments als locals, amb destacada actuació del visitant W. Leaper 28 punts d’anotació i del local José Antonio Bernuz 32 de valoració

·         67-71 ELS VALLESSANS PLANTEN CARA A UN DELS “GALLETS” DE LA COMPETICIÓ.
Al Puigvert el Castellar buscava la tercera victòria per allunyar-se del descens davant un Sese que lluita pels primers llocs, victòria visitant en un partit on al descans dominaven els locals 40-34, però els visitants reaccionaren a la represa i vàren passar a dominar el marcador 48-53, tot i així els locals no vàren baixar mai la guàrdia i es va entrar en el darrer minut 65-67, on l’experiència visitant fou determinant pel seu triomf.