domingo, 29 de enero de 2017

PARTITS DE DISSABTE 14 JORNADA #LigaEba Gr. C/A La sorpresa de la jornada la derrota del líder Menorca a Zaragoza. Calvia NOU LIDER que comparteix amb Martorell i Menorca. i al Gr. C/B Mollet supera Pardinyes i es SEGON i Quart LIDER en solitari

LIGA EBA
PARTITTS DE DISSABTE I LA PRÈVIA JORNADA 14.

28-29 gener.
Grup C-A.

• PARTITS DE LA JORNADA
  • La sorpresa de la jornada la derrota del líder Menorca a Zaragoza.
  • Calvia NOU LIDER que comparteix amb Martorell i Menorca.

Partits d’ahir  dissabte:

• 63-77: En un dels partits de la jornada l’Arenys, cinquè, rebia la visita del Calvià, tercer, oportunitat dels locals per entrar en la lluita pels primer llocs i els visitants per allunyar a un rival directe, victòria visitant concretada en un gran darrer quart (12-22) i que els porta al liderat.

• 78-72: En l’altre partit de la jornada Santfeliuenc, sis victòries, i Castellbisbal, set, en la lluita per apropar-se a la part alta, sobre tot els locals que tot i que la part baixa esta lluny no acaben de tenir continuïtat, victòria local en un partit igualat, on l’avantatge del primer quart (27-19) va ser la clau

• 58-84: A Cornellà els locals rebien la visita del segon classificat Martorell, en una clara dinàmica ascendent, pels locals era important per poder apropar-se a la part alta i els visitants per seguir d’aprop al líder, clara victòria visitant que va dominar el partit des del primer moment (13-25) al primer quart i que permet al Martorell compartir liderat després de l’ensopegada de Menorca

• 71-70: A Miralbueno com la setmana passada un altre enfrontament desigual aparentment entre El Olivar penúltim i que acumula tres derrotes consecutives i el líder Menorca, la victòria es important per ambdós per objectius ben diferents, dons aquesta vegada i no serà l’ultima que les desigualtats desapareixen i tot s’iguala i on el (27-19) del tercer quart no va permetre que els visitants donessin la volta al resultat i amb aquesta victòria local El Olivar s’allunya del descens i els balears ara comparteixen el liderat.

• 71-63: A Fum d’Estampa Collblanc, que ja està situat en quart lloc, rebia al Mataró, últim classificat, però en clara millora, oportunitat pels locals de seguir d’aprop als primers classificats hi ho vàren aprofitar amb una nova victòria tot i el bon començament dels del Maresme (13-20).

Partits per  avui demà diumenge

• A l’Espanya Industrial el Jac Sants rebrà la visita del Salt, dos equips amb dinàmica ascendent i que venen amb clara remuntada clarament allunyats de la part baixa i mirant cap amunt.

• A Sabadell  el Sant Nicolau que rebrà la visita del Barna,  buscarà una victòria per allunyar-se del descens i els visitants tot i que tenen marge sobre la part baixa, el voldràn augmentar.

Partits d’hair avui dissabte:

• 58-65: A Sitges els locals, en penúltim lloc, buscaven la reacció per trencar una dinàmica molt negativa de vuit partits sense guanyar i davant tenien El Muro, que divendres va guanyar a Andorra i està situat en zona tranquil·la, victòria visitant que va dominar el tres primers quarts i que la reacció local va venir al darrer quart ja amb poques opcions, gran pas endavant dels illencs amb aquesta doble victòria
.
  • 105-61: A Quart els locals, rebien al Cerdanyola, que lluita per allunyar-se del perill, partit aparentment desigual i on els vallessans tenien poc a perdre i això els podia fer perillosos, per poder sorprendre a un líder molt sòlid i no va ser així domini local i clara victòria que deixa als vallessans a un triomf del descens.

• 74-69: L’Andorra, que acabava de perdre divendres un partit ajornat i per tant continuava en el darrer lloc, s’enfrontava al Valls, ambdós equips en dinàmica perdedora les ultimes jornades i que el millor de tot, per ambdós, es que un d’ells la trencarà, victòria local que l’apropa a poder sortir del descens.

• 76-71: A Mollet un dels partits de la jornada els locals tercers, rebien la visita del Pardines, segon classificat, i separats ambdós equips per una sola victòria, oportunitat pels vallessans de fer el salt al segon lloc i per la seva part els lleidatans allunyar a un rival directe, victòria local i que tot i el seu domini en el segon i tercer quart, la reacció lleidatana en el darrer quart, va portar a un final molt igualat, resultat que intercanvia posicions ara els vallessans son segons

• 84-88: A Sant Adrià l’Ubsa amb línia ascendent i després de tres victòries consecutives en quart lloc aspirava a una nova victòria i davant tenia un Igualada que es volia continuar allunyant de la part baixa, partit mol igualat i que finalment va caure del cantó dels de l’Anoia, que de mica en mica van recuperant la seva millor imatge

• 56-64: A El Masnou l’altre partit de la jornada en que els locals rebien a un Barberà en gran moment tot i perdre a Les Illes en el darrer instant, el guanyador farà un pas important cap amunt, victòria visitant gràcies a un esplèndid darrer quart i que li permet recuperar el quart lloc.

Partits per demà diumenge

• Castelldefels buscarà la reacció després de cinc partits sense guanyar i per la seva part Palma te que recuperar el camí perdut.